jimarass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, σε μια οικοδομή χωρίς αυτόνομη θέρμανση, μπορώ να αντικαταστήσω το πετρέλαιο με γκάζι, ώστε αντί να έχω καζάνι με μετρέλαιο, να έχω κάτι αντίστοιχο που να γεμίζει με γκάζι;
pournaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, σε μια οικοδομή χωρίς αυτόνομη θέρμανση, μπορώ να αντικαταστήσω το πετρέλαιο με γκάζι, ώστε αντί να έχω καζάνι με μετρέλαιο, να έχω κάτι αντίστοιχο που να γεμίζει με γκάζι; Αν πληρεις τις αναλογες προΥποθεσεις ασφαλειας, και βεβαια μπορεις. http://www.ergo-aerio.gr/egatastasi_ygraeriou.html
Porg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ακούσει πουθενά να φέρνουν "χύμα" γκάζι για να σου γεμίσουν το καζάνι Υγ Το άκουσα τώρα
PCharon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αναφέρεσαι σε υγραέριο; Αν ναι, πρέπει να κοιτάξεις και τη νομοθεσία, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως με το φυσικό αέριο. Χρειάζεται ειδική μελέτη και αδειοδότηση.
jimarass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αναφέρεσαι σε υγραέριο; Αν ναι, πρέπει να κοιτάξεις και τη νομοθεσία, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως με το φυσικό αέριο. Χρειάζεται ειδική μελέτη και αδειοδότηση. Γιατί? Το πετρέλαιο είναι λιγότερο επικίνδυνο??
pournaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γιατί? Το πετρέλαιο είναι λιγότερο επικίνδυνο?? Ελαφρως...
PCharon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γιατί? Το πετρέλαιο είναι λιγότερο επικίνδυνο?? Για εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγραερίου άνω των 30 kgr (που μάλλον τέτοια εννοείς) χρειάζεται αυτό που έγραψα. Αν θες να επικρίνεις το νόμο, επίκρινέ τον. Εγώ απλά απάντησα να το έχεις υπόψη σου να το ερευνήσεις.
jimarass Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Για εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγραερίου άνω των 30 kgr (που μάλλον τέτοια εννοείς) χρειάζεται αυτό που έγραψα. Αν θες να επικρίνεις το νόμο, επίκρινέ τον. Εγώ απλά απάντησα να το έχεις υπόψη σου να το ερευνήσεις. Απλά προσπαθώ να καταλάβω. Στο Ιντερνετ είμαστε, δεν καταπείνω αμάσητη κάθε πληροφορία! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου να απαντήσεις!
PCharon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δε θα απαντούσα, αλλά το είχα ψάξει λιγάκι γιατί είχα κι εγώ την απορία αν είναι νόμιμο πχ σε μία πολυκατοικία κάποιος να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί μπουκάλες υγραερίου. Επειδή εδώ που είμαι κάποιος το κάνει και μόλις το έμαθα ανησύχησα κάπως.
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γιατί? Το πετρέλαιο είναι λιγότερο επικίνδυνο?? Ναι. Το πετρέλαιο μόνο καίγεται, δεν εκρύγνυται όπως το αέριο ή η βενζίνη.
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ναι. Το πετρέλαιο μόνο καίγεται. Ασε που δεν καιγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα