Προς το περιεχόμενο

OTE tv vs Nova


traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή έχω πρόβλημα εδώ που μένω με την τηλεόραση δεν πιάνει τίποτα εκτός απο 3 τούρκικα κανάλια. Σκέφτομαι να βάλω ένα απο τα 2... Γενικά όποιο επιλέξω θα βάλω το απλό πακέτο καθώς δεν ενδιαφέρομαι για αθλητικά και ταινίες.

 

Πιο λέτε να βάλω? Το ΟΤΕ tv δεν έχει όλα τα ελληνικά αλλα έχει το Discovery που θα λιώνω και είναι και φτηνό. Η Nova έχει περισσότερα κανάλια στο start pack αλλά είναι αρκετά πιο ακριβή καθώς θέλω και εξοπλισμό και κερατιάτικα για την τοποθέτηση απο τον μάστορα....

 

Μπορώ να βάλω ΟΤΕ TV και αν δεν μου αρέσει μετά απο 2 μήνες να το σταματήσω?

 

 

Για πείτε καμια γνώμη.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
Σύγκρουση μεγατόνων στη συνδρομητική TV

 

Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη σύγκρουση στη συνδρομητική τηλεόρασης. Στην Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συζητηθεί η εισήγηση του Γιάννη Μπιτούνη, μέλος της Αρχής στην υπόθεση καταγγελίας του ΟΤΕ εναντίον της Forthnet για τις συμβάσεις αποκλειστικής μετάδοσης της Multichoice Hellas με τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Η απόφαση της ΕΑ θα είναι καθοριστική καθώς υπάρχει ο φόβος πως τώρα που υπάρχει εκ νέου ανταγωνισμός στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης με την είσοδο του ΟΤΕ, με την επιβολή ενός προστίμου, μόνο στη Forthnet , μπορεί να επιβληθεί, έμμεσα το κλείσιμο μιας άλλης ευρύτερης αγοράς που θα περιλαμβάνει τηλεπικοινωνίες και συνδρομητική τηλεόραση.

 

Στο επίκεντρο είναι οι συμβάσεις αποκλειστικής μετάδοσης με τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας που έχουν δύο σκέλη. Προσφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο στη nova, με αντάλλαγμα τη δωρεάν μεταφορά του σήματός τους σε όλη τη χώρα. Πιθανό πρόστιμο από την ΕΑ που λογικά θα πρέπει να επιβληθεί και στα δύο μέρη που τη σύναψαν θα σημάνει και την ακύρωση των συμβάσεων, οπότε η χώρα θα πάθει για ένα διάστημα ένα μικρό τηλεοπτικό black out , αφού η nova δεν θα μεταφέρει το σήμα τους. Ήδη η ΕΑ έχει εξετάσει δύο φορές τις συμφωνίες της NetMed NV, χωρίς να διαπιστώσει πρόβλημα, εφαρμόζοντας το νόμο Ρουσόπουλου, όπως έχει κάνει και με τις άλλες περιπτώσεις εταιρειών στα ΜΜΕ. Ο νόμος 3592/2007 λαμβάνει υπόψη του την αγορά της τηλεόρασης ως ενιαία και σε αυτή ο όμιλος Forthnet έχει το 9,4% σε επίπεδο πληθυσμού και σε 21,4% σε επίπεδο εσόδων. Κι αυτό σημαίνει διότι στην πραγματικότητα η διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι χαμηλή στην Ελλάδα και φτάνει μόλις στο 10%. Ως προς την ουσίας έρευνα της MRB δείχνει πως ο λόγος για να γίνει Κάποιος συνδρομητής είναι τα αθλητικά και κινηματογραφικά κανάλια και όχι αυτά που είναι ελεύθερα. Μάλιστα στο σημείο αυτό συμφωνεί και η μελέτη της Opinion που προσκόμισε ο ΟΤΕ στην ΕΑ, όπου αναφέρει πως μόλις το 2% των συνδρομητών έχει ως κίνητρο τα ελεύθερα κανάλια. Η Forthnet από τη μεριά της με επιστολή προς τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας τους καλεί σε διαπραγμάτευση, πριν το τέλος τη σύμβασης για να προσδιοριστεί το τίμημα ή η ανταποδοτικότητα, η διάρκεια και της τηλεπικοινωνιακής υπηρεσίας.

 

http://www.paron.gr/typologies/?p=16420#more-16420

για να δούμε τελικά αν θα έχει τύχει ο Γερμανός στο να βάλει το κουτάλι του και σε αυτή την κατσαρόλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα θέλει και χωρίς κόστος όπως πάντα ;)

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/380825/Default.aspx

 

ουστ γερμανοι!

πιστεύω όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα θα μαθαίνουμε για τους γερμανούς και την επιρροή τους στην ελλάδα

Επεξ/σία από weber122
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πλέον είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. οι γερμανοί παίζουν μπάλα μέσα στον οτε (και σε όλη την Ελλάδα) και προσπαθούν

να κάνουν τον οτε πάλι μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...