Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, έκανα ένα search και δε βρήκα κάτι που να με καλύπτει από προηγούμενα thread οπότε ήθελα την άποψή σας:

ποια είναι μια καλη επιλογή σε αυτο το μέγεθος; Δε θέλω ούτε μαγαλυτερο (εχω ηδη) ουτε μικροτερο (παραειναι μικρο). Θα πρέπει να είναι αρκετά οικονομικό (καταραμένη κρίση!) αλλά από την άλλη δε χρειάζεται και φοβερές δυνατότητες. Τρίτο μηχάνημα θα είνια αφού υπάρχει ηδη και αλλο φορητό και desktop.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Aν δε ψάχνεις για καινούργιο να σου προτείνω ένα θηριάκι που κυκλοφορεί εδώ στις αγγελίες.

Toshiba Satellite

Είναι τρομερό. Τ'αγόρασα κι εγώ μτχ και είμαι υπερευχαριστημένος.Ειδικά απο το HDMI και την αυτονομία.

Δημοσ.

τα πράγματα είναι απλά όταν κάποιος θέλει να κάνει μια αγορά netbook οι λόγοι είναι 2.

1:η τιμή του που σχετικά είναι φτηνή.

2:και το μέγεθος του το οπoιο είναι μικρό, άρα μπορείς να μετακίνησε εύκολα με αυτό.

το πρώτο πράγμα για την αγορά ενός netbook που πρέπει να κοιτάξεις είναι η αυτονομία (η διάρκεια μπαταρίας).

όλα τα αλλα δεν παίζουν ρολο σε ένα netbook αφού η χρήση του netbook είναι για internet, mail και καμια ταινία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ξέρω τι ψάχνω από χαρακτηριστικά, απλά θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες προτάσεις συγκεκριμένων μοντέλων

Aν δε ψάχνεις για καινούργιο να σου προτείνω ένα θηριάκι που κυκλοφορεί εδώ στις αγγελίες.

Toshiba Satellite

Είναι τρομερό. Τ'αγόρασα κι εγώ μτχ και είμαι υπερευχαριστημένος.Ειδικά απο το HDMI και την αυτονομία.

Εννοείται ότι ψάχνω μεταχειρισμένο (και κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη)! Δεν παίζουν και τα απαιτούμενα φράγκα βλέπεις για καινούργιο μηχανάκι, ούτε το χρειάζομαι τόσο πολύ ώστε να πρέπει να ξοδέψω για καινούργιο.

Έχεις δίκιο, πολύ καλή φαίνεται η πρόταση σου για το Τ110, και πήγε κατευθείαν στη κορυφή της σχετικής λίστας. Αν και δε βρήκα καμία σχετική live αγγελία....

Δημοσ.

ο επεξεργαστης του μου φαινεται καπως τελειωμενος. μονοπυρηνος στο 1.3; κατι Atom διπυρηνα θα ειναι καλυτερα φανταζομαι.

ψαχνω κι εγω για 11αρι (αντε το πολυ 13αρι) ταμπλετ μεταχειρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...