Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα μικρό, μα πολύ μικρό φουρνάκι για να ζεστάνω ένα πιάτο φαί ή γλυκό, αλλά να μην είναι μικροκυμάτων. Έχει κανείς ιδέα;

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά τέτοια, μπες σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρικές συσκευές και διάλεξε.

Θα αντιπροτείνω όμως φουρνάκι μικροκυμάτων. Και ας μη το προτιμάς. Εφόσον το θέλεις μόνο για ζέσταμα και όχι και για μαγείρεμα είναι ιδανικό. Ζεσταίνει σε δευτερόλεπτα και τραβάει πολύ λιγότερο ρεύμα από ότι ένα «κλασσικό» φουρνάκι για το ίδιο έργο.

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι τα μικρά «κλασσικά» φουρνάκια έχουν μικρή δύναμη και κάνουν πάρα πολλή ώρα να ζεστάνουν, σε σχέση π.χ. με έναν φούρνο κανονικού μεγέθους. Δε το συγκρίνω καν με μικροκύματα, εκεί κι αν υπάρχει χάσμα.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι ο φούρνος μικροκυμάτων είναι πιο οικονομικός, αλλά το θέλω για συγκεκριμένο σκοπό και δεν θέλω να μαλακώνει ότι έχει ζύμη. Ιδρώνουν. Τώρα για τα φουρνάκια που λέει ο toufas, εάν είναι από αυτά που παίρνουν οι φοιτητές, τα ξέρω, έψαχνα κάτι ακόμα μικρότερο, άρα και με λιγότερα watt. Έψαξα πολύ, αλλά όλα φαίνονται να έχουν πάνω κάτω τις ίδιες διαστάσεις, κάνα 45 εκατοστά δηλαδή μήκος.

Δημοσ.

Ναι λογικο ειναι να μαλακωνει οτι εχει ζυμη, για αυτο δεν το βαζεις εκει και πας σε αλλες μεθοδους. Οπως δεν θα ζεστανεις σουπα στον φουρνο.

Δημοσ.

Σε carrefur μεγαλο ειχα δει παλιοτερα κατι μικρα φουρνακια που τσιμα τσιμα χωρουσαν ενα πιατο. Δες σε τετοιου τυπου μαγαζια, στα κανονικα μαγαζια λευκων ειδων θα βρεις μονο τα κανονικα που περνουν οι φοιτητες.

Παντως υπαρχουν φουρνοι μικροκυματων με γκριλ. Τον χρησιμοποιω εγω οταν θελω το φαγητο να μην μαλακωνει αλλα να εχει υφη σαν μολις να ψηθηκε. Σκεψου το και αυτο σαν εναν καλο συμβιβασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...