Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ναι είναι webcomic αλλά είναι σχετικό 3
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ξέρω 2 άτομα που ξεπερασαν την καταθλιψη. Ό ένας με ομοιοπαθητική. Ό άλλος με ενεργειακή θεραπεία, κοσμική ενέργεια μου είπε. http://www.dromostherapeia.gr/energeiakes-therapeies/therapeia-meso-kosmikis-energeias.html Μου φάνηκε παράξενο στην αρχή αλλά πραγματικά την βοήθησε. Αν δεν ξερεις απο εναλλακτικά τα κοροιδευεις αλλά ειδα πόσο βοηθησαν. Λέω να δοκιμάσω και εγώ. καλα, εδω αλλοι γινονται καλα με χαπια ζαχαρης ξερεις... Ξερεις πως λεγεται η εναλλακτικη ιατρικη που δουλευει? Ιατρικη 2
antuansupra Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 χάπια ζάχαρης;; Τα Placebo εννοεί ο τούφας Link
elenh-124 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα ονομαζομαι ελενη και εδω και 3 μηνες βασανιζομαι απο κριση πανικου.εχω ναυτιες και λοιπα.φοβαμαι επισης να φαω γιατι νομιζω οτι θα παθω κατι επισης φοβαμαι να βγω μονη μου εξω ή να μεινω μονη μου..πως μπορω να τα ξεπερασω ολα αυτα τα συμτωματα και να ξαναζησω οπως πριν.??
pant13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 @elenh 124 Ελενη γεια χαρα. Πριν 2 χρονια μου συνεβει το ιδιο πραγμα. Καταρχην ψυχραιμια. Εχω ψαχτει παρα πολυ και πρεπει να ξερεις οτι ΘΑ Γ΅ΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. Θα σου περασουν τα μηπως τρελαινομαι μηπως θα πεθανω κτλ κτλ χαζα κολπα που σου παιζει το μυαλο σου τωρα. Ομως πρεπει το συντομοτερο να επισκεφθεις εναν ειδικο και να ακουσεις την συμβουλη του. Μερικα tip απο εμενα. Προσεχε την διατροφη σου, κοψε ζαχαρες, καφεινες, αναψυχτικα, ΑΛΚΟΛ, και γενικοτερα ολα τα stimulants Κοψε καπνισμα. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και ας μην γουσταρεις. Ολα οκ cool
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα ονομαζομαι ελενη και εδω και 3 μηνες βασανιζομαι απο κριση πανικου.εχω ναυτιες και λοιπα.φοβαμαι επισης να φαω γιατι νομιζω οτι θα παθω κατι επισης φοβαμαι να βγω μονη μου εξω ή να μεινω μονη μου..πως μπορω να τα ξεπερασω ολα αυτα τα συμτωματα και να ξαναζησω οπως πριν.?? Ε πες μας καταρχήν ηλικία και πως τόπαθες
IHateLove Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 είμαι λίγο, τόσο δα, όσο πατάει η γάτα δεν περνιέται αυτό φίλος, απλά το συνηθίζεις και δεν είναι πρόβλημα.
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 είμαι λίγο, τόσο δα, όσο πατάει η γάτα δεν περνιέται αυτό φίλος, απλά το συνηθίζεις και δεν είναι πρόβλημα. καταλαβαινω οτι εψαξες αυτο το θεμα και μπηκες στο κοπο να το κανεις αναζητηση στο ινσομνια επειδη ψαχνεις απο καπου να βρεις βοηθεια στο προβλημα σου. καλα εκανες και μονο που ξεχνιεσαι αυτα τα λιγα δευτερολεπτα που απαντας κατι ειναι. ηδη σου δοθηκαν 2 σημαντικες συμβουλες. αλλα μην διαλεξεις μια απο τις δυο. εφαρμοσε και τις 2. γυμναστικη και ψυχολογος και αμεσα.
leecherman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα ονομαζομαι ελενη και εδω και 3 μηνες βασανιζομαι απο κριση πανικου.εχω ναυτιες και λοιπα.φοβαμαι επισης να φαω γιατι νομιζω οτι θα παθω κατι επισης φοβαμαι να βγω μονη μου εξω ή να μεινω μονη μου..πως μπορω να τα ξεπερασω ολα αυτα τα συμτωματα και να ξαναζησω οπως πριν.?? Πας εναλλακτικό φαρμακείο και ζητάς Sumenta. Πιάνεσαι απ' όπου μπορείς να βοηθηθείς με δικούς σου ανθρώπους όμως. Αρχίζεις συστηματική διατροφή με τη συμβουλευτική διατολόγου,ξέρει αυτός άμα του πεις συμπτώματα.Προσοχή,θες επιστήμονα κι όχι κομμώτρια που είδε φως. Γυμναστική,βόλτα,έξω όσο μπορείς περισσότερο,να σε δει ο ήλιος,να σε φυσήξει ο αέρας. Παρέα-παρέα-παρέα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα,θα τόχεις διαπιστώσει αυτό στη διάρκεια της ζωής σου,δεν μπορεί... Το καλό:Σε κανα εξάμηνο θάχεις καθαρίσει. Το κακό:Απ' τη στιγμή που βρήκε τρύπα και χώθηκε ο μαύρος σκύλος,θα στη ξαναπέσει.Όμως επειδή ξέρεις ήδη τι παίζει,θα του βάλεις μια λαιμαργιά στα γρήγορα και θα τον πας εσύ βόλτα. Αυτά.
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Συνειδητοποίησα ότι είχα συνδέσει την ευτυχία μου με μια περίοδο της ζωής μου που δεν θα ξαναγύριζε και ξεκίνησα να το δουλεύω από εκεί. Για 1.5 μήνα πάντως δεν έκανα τίποτα, κοιμόμουν 3εις ώρες, ένιωθα το στομάχι μου να καίει και άλλα τέτοια ευχάριστα \ο.ο/ Καλησπερα ονομαζομαι ελενη και εδω και 3 μηνες βασανιζομαι απο κριση πανικου.εχω ναυτιες και λοιπα.φοβαμαι επισης να φαω γιατι νομιζω οτι θα παθω κατι επισης φοβαμαι να βγω μονη μου εξω ή να μεινω μονη μου..πως μπορω να τα ξεπερασω ολα αυτα τα συμτωματα και να ξαναζησω οπως πριν.?? Με μπόλικη συμπεριφοριστική-γνωστική θεραπεία.
LiquidTroll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καταθλιψη=αχαριστια=ηλιθιοτητα=κάλος στο κεφαλι Σκεφτειτε οτι ισως σημερα ειναι το τελευταια σας απογευμα. Αξιζει να το χαραμισετε κλαιγοντας? Διαγνώστηκα το 2001 με διπολική διαταραχή. Η διάγνωση έγινε στην Αγγλία , έκανα ένα τέστ DNA , και είδανε ότι δεν παράγω πολύ σεροτονίνη , και δεν μεταβολίζω σωστά την Ντοπαμίνη. Το 2001 , οι τότε φίλοι μου λέγανε τέτοιες παπάρες , και ΔΕΝ καταλαβαίνανε ότι το πρόβλημα είναι παθολογικό. Τελικά με εγκατέλειψαν , γιατί όπως είπανε , ήμουνα κλαψομούνης και πολύ ευαίσθητος και αδύναμος. Ξεκίνησα αγωγή , και στο 2014 , έχω δική μου επιχείρηση μεγάλη , αφου σπουδασα με 2 μεταπτυχιακά , και οι "φιλοι" μου , οι δυνατοί , δεν κταφέρανε τίποτε στην ζωή τους Στεναχωρίεμαι που στο έτος 2014 , με τόση γνώση που κυκλοφορεί , υπάρχουνε ακόμα αυτές οι απόψεις !!!! αυτο που μου την δινει ειναι που ο καθε παπαρας που εχει μια μελαγχολια για εναν χ ψ λογο το βαφτιζει καταθλιψη ενω η πραγματικη καταθλιψη ειναι αρρωστια που χρηζει φαρμακευτικης και ψυχολογικης αγωγης και δεν περναει με το να βγεις δυο φορες με τους φιλους σου. Η κατάθλιψη είναι πτώση της σεροτονίνης στην ουσία. Πτώση της σεροτονίνης , μπορεί να γίνει μετά απο έντονο στρες. Γιαυτό μετά απο έντονο στρες , νιώθεις κομμάτια και δεν μπορείς να κουνηθείς , και θες λίγο τον χρόνο σου για να συνέλθεις και να παρεις λίγο τα πάνω σου. Φαντάσου να έχεις και γενετική προδιάθεση....... Αλλο καταθλιψη ομως και αλλο διπολικη διαταρραχη και αλλο σχιζοφρενεια. Οπου ολα ειναι ψυχολογικες διαταρραχες. Ναι ο χωρισμος μπορει να ειναι αιτιο καταθλιψης, και να μην ειναι τοσο σοβαρο να καταφυγεις σε ιατρικη συμβουλη αλλα για μερικους ειναι σοβαρο. Και μπορει καποιος να το ξεπερασει μονος του , μπορει και οχι. Για αυτο υπαρχουν και οι ψυχολογοι για να σε βοηθησουν να νοιωσεις καλυτερα. Και υπαρχουν και ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν καποιες καταστασεις, ειτε λεγονται χωρισμοι ειτε οτιδηποτε αλλο. Μερικες φορες και τα φαρμακα βοηθουν να ισορροπησουν αυτη την κατασταση. @caution και οι αναστολεις επαναπροσληψης σεροτονινης οπως και η σοκολατα κανει θαυματα για ανεβασμα της ψυχολογιας Καινούριες μελέτες δείχνουνε ότι 8/10 φορές , μια βεβαιωμένη κατάθλιψη , είναι διπολική στην ουσία. toufas η καταθλιψη ειναι ψυχολογικη αρρωστια. Υπαρχει μονο μεσα στο κεφαλι μας. Και δεν ξυπνας ενα πρωι εχοντας καταθλιψη. Υπαρχουν καποια σταδια. evabb συμφωνω μαζι σου και τα ολα τα παραπανω που εγραψα αφορουν τα ατομα που περιγραφεις. Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα εχω ακουσει πολλα ατομα να λενε οτι εχουν καταθλιψη λεγοντας ηλιθια περιστατικα. Εγω πιστευω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις δε χρειαζονται καν φαρμακα. Μονο ψυζολογικη υποστηριξη. Δες παραπάνω τι έχω γράψει. Η κατάθλιψη μεγάλε , πλεον , θεωρείται ως ψύχωση. Την συγκαταλέγουνε στις ψυχώσεις. Με λίγα λόγια , βλέπεις έναν κόσμο που δεν υπάρχει , τον βλέπεις διαστρεβλωμένο. Τι και αν έξω έχει μια υπέροχη μέρα , ο κόσμος γελάει και περνάει καλά , εσύ βλέπεις μια εικόνα μαυρίλας. Όχι , δεν θα λυθεί με γυμναστική και σεξ , όχι , δεν ξεπερνάς την Τουλα , έχεις μια σοβαρή ψυχο-παθολογική ασθένεια , και χρειάζεται αγωγή. toufas και κατι ακομα. Δεν ειναι ηλιθιο ενα παιδι να μετραει μερες ζωης και εσυ που εισαι σωματικα υγιης, ακομα και αν εχεις κατι που δε σε οδηγει στο θανατο, και να μιζεριαζεις? Αυτο δεν ειναι αχαριστια? Τι ειναι? Δες παραπάνω. Η κατάθλιψη όπως την βλέπω εγώ είναι σαν τον αλκοολισμό. Όσο δεν πίνεις είσαι καλά, αρκεί να μην ξανακυλήσεις αυτόν ακριβός ρόλο παίζουν τα φάρμακα για το διάστημα που θα τα παίρνεις. Η κατάθλιψη έχει πολλά πρόσωπα (και η διπολική διαταραχή στην κατάθλιψη είναι πχ) άλλα πιο ελαφριά άλλα πιο βαριά. Περιττό να πω πως η παραμονή στο Αιγινήτειο πρέπει να ήταν το καλύτερο που της έχει συμβεί στα τελευταία 3 χρόνια γιατί εκεί έμαθε πως να την αντιμετωπίζει. Δεν θέλει κανένα τρελάδικο να είναι τίγκα στους αρρώστους, το αντίθετο μάλιστα. Εκτός αυτού, μέσα στο 2011 άλλοι 2 άνθρωποι του γενικότερου περιβάλλοντός μου έχουν διαγνωστεί με κατάθλιψη με βασική αιτία την κρίση (κρίσεις πανικού και αγχώδεις κρίσεις λόγο αδυναμίας επιβίωσης), εκεί μας έφτασαν οι να μην πω ποιοι γιατί θα φάει delete το ποστ για βρισίδια... Το οποιδήποτε πρόβλημα φίλε μου , δεν μας διαμορφώνει τον χαρακτήρα , αλλά μας τον αποκαλύπτει !! Η κρίση έχει βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα των ανθρώπων , όπως καταθλίψεις και κρίσεις άγχους , που είχανε προδιάθεση , αλλά ζούσανε μια καλή ζωή και δεν πολυ-αγχωνόντουσαν ή ακομα και να είχανε προβλήματα ΔΕΝ τα αντιμετωπίζανε , με το σκεπτικό :" Eλα μωρε , δεν έχω τίποτε , με γυμναστική και σεξ και κανα clubaki θα τα ξεπεράσω όλα ....ε τί .... αδύναμος είμαι ? " Ενημερωθείτε αγαπητά μου παιδιά , και μην έχετε απόψεις του 1800. Υπάρχουνε πάαααρα πολλοί άνθωποι που βασανίζοντε απο ψυχικές ασθένειες. Και όχι , ΔΕΝ είναι επιλογή τους , όχι , δεν είναι αδύναμοι. Άρρωστοι είναι , και είτε δεν βρήκανε την κατάλληλη βοήθεια , είτε δεν τους δώθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική υποστήριξη. Απο το 1998 μεχρι το 2001 είχα πάει σε διάφορους ψυχιάτρους , που μου είχανε δώσει τα πιο απίθανα φάρμακα , τα οποία όχι μόνο δεν βοηθάγανε , αλλά μου κάνανε και διάφορα προβλήματα. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε γνώση !!! Εν έτει 2014 , υπάρχει και πολύ γνώση , και πολύ καλά φάρμακα με ελάχιστα συμπτώματα , και άνθρωποι με ψυχώσεις , πέρνουνε την αγωγή τους και είναι παρα μα πάρα πολύ καλά. Πάντως αυτό που πρέπει να αισθανόμαστε άσχημα που έχουμε κάποια ψυχική διαταραχή , είναι σαν να λες σε έναν διαβητικό :" Eίσαι αδύναμος , άλλαξε τρόπο σκέψης , με γυμναστική και σεξ θα σου περάσει " 6
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Όπως έγραψες και στην αρχή, ο οργανισμός σου δεν κάνει κάτι όπως έπρεπε να το κάνει. Μία αστοχία υλικού είναι η διπολική όπως ακριβώς είναι και η φαλάκρα σε νεαρή ηλικία και ο διαβήτης. Απλά η πρώτη επηρεάζει την συμπεριφορά προς τους άλλους επειδή είναι αστοχία υλικού στον εγκέφαλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που μεγαλοποιούν αυτό που έχουν μέσα στην ανάγκη τους να τους προσέξουν οι άλλοι, ανάγκη που πηγάζει από συναισθηματικά αίτια και όχι από παθολογικά.
LiquidTroll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Όπως έγραψες και στην αρχή, ο οργανισμός σου δεν κάνει κάτι όπως έπρεπε να το κάνει. Μία αστοχία υλικού είναι η διπολική όπως ακριβώς είναι και η φαλάκρα σε νεαρή ηλικία και ο διαβήτης. Απλά η πρώτη επηρεάζει την συμπεριφορά προς τους άλλους επειδή είναι αστοχία υλικού στον εγκέφαλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που μεγαλοποιούν αυτό που έχουν μέσα στην ανάγκη τους να τους προσέξουν οι άλλοι, ανάγκη που πηγάζει από συναισθηματικά αίτια και όχι από παθολογικά. Αυτό που λες είναι διαταραχή συμπεριφοράς , το να ζητάω συνεχώς την προσοχή των άλλων . Εκεί παίζουνε σενάρια ναρκισιστικά , δηλαδή θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής , και θα το καταφέρω με οποιδήποτε τρόπο , ακόμα και τον πιο ακραίο. Ή ακόμα και υστερικά , υστεριάζω και φέρομαι επιθετικά , ακριβώς επειδή δεν μου δίνουνε την απαραίτητη σημασία. Και σε ρωτάω εγώ τώρα ..... Ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη συνεχώς να είναι το κέντρο της προσοχής.....Πόσα συναισθηματικά κενά έχει? Πόσο φοβισμένος και μόνος νιώθει? Αρα , αυτό δεν είναι μια υφέρπουσα κατάθλιψη? Αρα δεν έχει μεγάλη τάση για κατάθλιψη? Άρα μέσα του δεν υπάρχει η κατάθλιψη , και προσπαθεί να την νικήσει , κάνοντας τα πάντα για να πάρει προσοχή και την φροντίδα των άλλων? Αρα αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει βοήθεια απο ειδικό? Οι συμπεριφορές μας , είναι συνέπειες της συναισθηματικής/ψυχικής μας κατάστασης , οπότε αυτός ο άνθρωπος θέλει βοήθεια να νικήσει την κατάθλιψη , και το κυριότερο , είναι να δει ότι ΔΕΝ του φταίνε οι άλλοι , αλλά ο εαυτός του , διότι πρέπει να τα βρει λίγο μαζί του. Με φαρμακευτική αγωγή , θα στρώσει αρκετά το μέσα του , και σιγά σιγά θα πάψει να έχει την ανάγκη-πανικό να ζητάει απο τους άλλους συνεχώς την προσοχή! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις