Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

toufas η καταθλιψη ειναι ψυχολογικη αρρωστια. Υπαρχει μονο μεσα στο κεφαλι μας. Και δεν ξυπνας ενα πρωι εχοντας καταθλιψη. Υπαρχουν καποια σταδια.

evabb συμφωνω μαζι σου και τα ολα τα παραπανω που εγραψα αφορουν τα ατομα που περιγραφεις. Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα εχω ακουσει πολλα ατομα να λενε οτι εχουν καταθλιψη λεγοντας ηλιθια περιστατικα.

Εγω πιστευω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις δε χρειαζονται καν φαρμακα. Μονο ψυζολογικη υποστηριξη.

Δημοσ.

αυτο που μου την δινει ειναι που ο καθε παπαρας που εχει μια μελαγχολια για εναν χ ψ λογο το βαφτιζει καταθλιψη ενω η πραγματικη καταθλιψη ειναι αρρωστια που χρηζει φαρμακευτικης και ψυχολογικης αγωγης και δεν περναει με το να βγεις δυο φορες με τους φιλους σου.

η καταθλιψη ειναι μια ψυχολογικη οφθαλμαπατη,

δεν ειναι αρρωστια σωματικη!!!

Δημοσ.

Η καταθλιψη ειναι η αρρωστια του μελλοντος.

ε αφου ο καθενας που του πεθαινει η γατα του πεφτει σε καταθλιψη τι περιμενεις. first world problems.

Δημοσ.

toufas και κατι ακομα. Δεν ειναι ηλιθιο ενα παιδι να μετραει μερες ζωης και εσυ που εισαι σωματικα υγιης, ακομα και αν εχεις κατι που δε σε οδηγει στο θανατο, και να μιζεριαζεις?

Αυτο δεν ειναι αχαριστια? Τι ειναι?

Δημοσ.

Υπάρχει και εκ γενετής προδιάθεση στην κατάθλιψη.

Και υπάρχουν και ήπιες μορφές της. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι αυτόχειρας για να έχει το δικαίωμα να πει πως έχει κατάθλιψη

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα εχω ακουσει πολλα ατομα να λενε οτι εχουν καταθλιψη λεγοντας ηλιθια περιστατικα.

Μα αυτό σου λένε.

Πολλοι νομιζουν οτι ο καταθλιπτικος επιλεγει να ειναι ετσι, επειδη ο καθενας βαφτιζει οτι στεναχωρια εχει με καταθληξη.

Δημοσ.

ε αφου ο καθενας που του πεθαινει η γατα του πεφτει σε καταθλιψη τι περιμενεις. first world problems.

Ο καθενας ομως εχει προβληματα, το θεμα ειναι πως το διαχειριζεσαι ειτε λεγεται να πεθαινει η γατα σου ειτε να σε απολυουν ειτε να πεθαινει καποιο δικο σου προσωπο. Το προβλημα ομως ειναι προβλημα , ιδιως για καποιους που εχουν πιο αδυναμες αμυνες.

Δημοσ.

toufas και κατι ακομα. Δεν ειναι ηλιθιο ενα παιδι να μετραει μερες ζωης και εσυ που εισαι σωματικα υγιης, ακομα και αν εχεις κατι που δε σε οδηγει στο θανατο, και να μιζεριαζεις?

Αυτο δεν ειναι αχαριστια? Τι ειναι?

Δηλαδή όλοι θα έπρεπε να είναι ευτυχησμένοι εκτός από τον έναν πιο άμοιρο από όλους πάνω στη γη, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν και χειρότερα;

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι θα έπρεπε να είναι ευτυχησμένοι εκτός από τον έναν πιο άμοιρο από όλους πάνω στη γη, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν και χειρότερα;

ναι αλλα οταν δεις τα χειροτερα, θα πεις αμεσως και τι εκανα σε ολοι μου τι ζωη??

μπορουσα να κανω τοσα και τοσα και τελικα.......

Δημοσ.

έχεις δίκαιο.

Δημοσ.

Ναι. Μονο και μονο επειδη υπαρχουν και χειροτερα. Τοσο απλα.

Στεναχωριομουν που δεν ειχα να φορεσω παπουτσια μεχρι που ειδα καποιον που δεν ειχε ποδια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...