Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ssri αντικαταθλιπτικα και αλκοολ η μια, ssri και κανναβη και stimulant η αλλη.
The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Η σύγχρονη επιστήμη ρίχνει την ευθύνη κατά 100% στον βιολογικό παράγοντα αλλά αυτό δεν είναι ακριβές, ειδικά εφόσον μιλάμε για μια ψυχική νόσο. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν κάποιες συνθήκες που ενεργοποιούν την ψυχική ασθένεια. Πιο σπάνιες είναι οι περιπτώσεις όπου είναι καθαρά γενετικό πρόβλημα.
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλα οταν δειτε ατομο να εχει παθει συνδρομο σερατονινης τα λεμε μου εχει τυχει με 2 ατομα, η μια ηταν στην κοσμαρα της λες και εβλεπε ονειρο και η αλλη με επαιρνε τηλεφωνο και μου λεγε γιατι την ενοχλω εξω απο το σπιτι της... πισω απο τους θαμνους;
-nick- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ssri αντικαταθλιπτικα και αλκοολ η μια, ssri και κανναβη και stimulant η αλλη. Και που κολλαει αυτο με αυτα που λεμε? =P Με SSRI+alcohol μου φαινεται περιεργο περιεργο παντως, πολλα ατομα παιρνουν και πινουν φουλ κανονικα.
not87not Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 προηγουμενως μου ειχαν κλειδωσει το θεμα και δεν μπορουσα να γραψω, τωρα βλεπω οτι παλι μπορω. Δεν εχω καθολου εμπειρια στο ινσομνια και δεν ξερω πως λειτουργει..Ενα μικρο συμπερασμα απο τα μηνυματα που γραφτηκαν. Κανενας μας δεν εδωσε λογικη απαντηση, ολοι απαντησαμε στο φλου σε ενα τοσο λεπτο ζητημα. Οπως ειδατε χρησιμοποιω α΄ πληθυντικο. Τη δικη μου γνωμη την διαβασετε, ειτε σωστη ειτε λαθος ετσι τα βλεπω τα πραγματα. Αλλοι συμφωνουν μαζι μου αλλοι οχι. . Τωρα περιμενουμε τον toufas να διωξει καθε ιχνος πολιτισμου.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Επειδη πιασαμε τις ψυχωσεις το ειπα Με SSRI+alcohol μου φαινεται περιεργο περιεργο παντως, πολλα ατομα παιρνουν και πινουν φουλ κανονικα. δεν ειναι απολυτο οτι θα το παθεις προηγουμενως μου ειχαν κλειδωσει το θεμα και δεν μπορουσα να γραψω, τωρα βλεπω οτι παλι μπορω. Δεν εχω καθολου εμπειρια στο ινσομνια και δεν ξερω πως λειτουργει..Ενα μικρο συμπερασμα απο τα μηνυματα που γραφτηκαν. Κανενας μας δεν εδωσε λογικη απαντηση, ολοι απαντησαμε στο φλου σε ενα τοσο λεπτο ζητημα. Οπως ειδατε χρησιμοποιω α΄ πληθυντικο. Τη δικη μου γνωμη την διαβασετε, ειτε σωστη ειτε λαθος ετσι τα βλεπω τα πραγματα. Αλλοι συμφωνουν μαζι μου αλλοι οχι. . Τωρα περιμενουμε τον toufas να διωξει καθε ιχνος πολιτισμου. Καταθλιψη=αχαριστια=ηλιθιοτητα=κάλος στο κεφαλι Εγω διωχνω τον πολιτισμο εχεις δικιο.
not87not Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το τεκμηριωσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Αν διαβασες ολο το μηνυμα μου. Και οι 3 λεξεις που χρησιμοποιω δεν ειναι τυχαιες. Συνδεονται με το κειμενο που ακολουθουσε. Αν το διαβασες. Οπως και στα μηνυματα που ακολουθησαν διακιολογουσα εμμεσσα αυτους τους 3 χαρακτηρισμους. Αν το καταλαβες.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 και σου απαντησα: Αυτο που λες/υπονοεις δεν εχει ουδεμια σχεση με την καταθλιψη ομως. και σου ειπανε και αλλοι, οτι αυτο που λες εσυ δεν ειναι καταθλιψη οπως η ημικρανια δεν ειναι ο πονοκαιφαλος οπως το δεν μπορω να διαβασω δεν ειναι a.d.d. οπως το ειμαι τεμπελης και δεν θελω να διαβασω δεν ειναι δυσλεξια. Καταλαβα πολυ καλα τι ειπες, και εχεις αρχισει λαθος τον τροπο σκεψης σου.
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει κάποιοι την μπερδεύουν με την μελαγχολία/θλίψη. Όταν είσαι σε καταθλιπτικό δεν κάνεις τίποτα.
not87not Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 To γεγονος οτι εσυ και μερικοι αλλοι δεν συμφωνησαν μαζι μου δεν παει να πει πως εχετε και δικιο. Εκτος και αν καποιος απο σας ειναι ψυχολογος. Η δικη μου τοποθετηση ειναι, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, οτι η καταθλιψη δεν αξιζει να μεγαλοποιειται και καλο ειναι να βλεπουμε πιο θετικα τη ζωη γιατι (ναι) υπαρχουν και χειροτερα. Δε νομιζω να λεω κατι παραλογο. Και την ωρα που ελειπα απο το forum εκανα και ενα γρηγορο τηλεφωνημα σε μια φιλη μου τελειοφοιτο ψυχολογιας οπου guess what με δικαιωσε(εκτος ακραιων περιπτωσεων παντα) αλλα μου τονισε "πως θα ζησουν οι φαρμακευτικες και οι γιατροι?" Ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι. Το θεμα ειναι να βρουμε τη δυναμη να τα αντιμετωπισουμε
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μα όταν είσαι σε επεισόδιο δεν βλέπεις θετικά τη ζωή, όλα μαύρα τα βλέπεις.
not87not Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλα οτι ναναι ομως Απο επιχειρηματα σκιζεις σημερα. Δε θυμαμαι να ειπες σε κανενα μηνυμα τη γνωμη σου. Καλο βραδυ.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αν και το θεμα θα παει απατο, δεν ειναι σωστη απαντηση αυτη. Δηλαδη οχι απολυτα σωστη μιας και θα θελα να δω εναν κατατονικο να προσπαθει να κανει γυμναστικη. Η καταθλιψη ειναι ενα τεραστιο θεμα, και δεν γινεται να μπει σε μια απαντηση εδω μεσα. Οχι κωστα, δεν εχεις καταθλιψη επειδη σε παρατησε η γεωργια. Πολλοι νομιζουν οτι ο καταθλιπτικος επιλεγει να ειναι ετσι, επειδη ο καθενας βαφτιζει οτι στεναχωρια εχει με καταθληξη. Ενας γνωστος μου ειχε/εχει "suicidal, unipolar depression" και παιρνει φαρμακα εδω και χρονια για να ειναι νορμαλ. Ειχε 3 εκδηλωτικα επεισοδια στην ζωη του, δεν μπορουσε να κοιμηθει, ειχε διαρροια και το μονο που ηταν στο μυαλο του ηταν να αυτοκτονησει. Ετρωγε ελαχιστα, το σεξ δεν υπηρχε καν σαν σκεψη και ειχε εναν πονο σε ολο του το σωμα. Ο ιδιος μου ειπε οτι ειχε σπασει ποδια και χερια σε ατυχημα και ο πονος δεν ηταν ουτε στο 1% σε σχεση με αυτο που ενιωθε οταν ειχε τα επεισοδια. Ανετα θα προτιμουσε να περασει το ιδιο με το ατυχημα που ειχε σπασει τα παντα, παρα να περασει ενα ακομα επεισοδιο. Εχεις δικιο για ακομη μια φορα. Στο μυαλο του ηταν αυτα μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις