positivecreep21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Σκεφτομαι τροπους να διαφημησω μια μικρη επιχειρηση που θελω να φτιαξω και αναρωτιεμαι τι ειναι καλυτερο? Η αφισοκολληση ή η διαφημηση στο ιντερνετ (facebook και google)? Βασικα σκεφτομαι εναλλακτικους τροπους της αφισοκολλησης και κατεληξα στο ιντερνετ,ξερει κανεις αν εχει αποτελεσμα?
thanocaster Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μεγάλο ρόλο παίζει το αντικείμενο και το τάργκετ γκρουπ της επιχείρησης...
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν προκειτε για το περιπτερο στη γωνια, η διαφημιση στο ιντερνετ ειναι αποτυχια. αν προκειτε για το σουβλατζιδικο στη γωνια, >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> αν πουλας ηλεκτρονικα τσιγαρα, μελανια, λαπτοπς, web design, και αλλα πολλα, το ιντερνετ ειναι μονοδρομος πλεον.
positivecreep21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν προκειτε για το περιπτερο στη γωνια, η διαφημιση στο ιντερνετ ειναι αποτυχια. αν προκειτε για το σουβλατζιδικο στη γωνια, >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> αν πουλας ηλεκτρονικα τσιγαρα, μελανια, λαπτοπς, web design, και αλλα πολλα, το ιντερνετ ειναι μονοδρομος πλεον. αν ψαχνω για υπαλληλους ή συνεργατες??
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν ψαχνω για υπαλληλους ή συνεργατες?? πες μας τι ψαχνεις να σου δωσουμε οδους [να περιορισουμε τις επιλογες δηλαδης]
agent_smith Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν ψαχνω για υπαλληλους ή συνεργατες?? πάντα η διαφήμιση στο ίντερνετ προσφέρει. aledjo ακόμα και αν είναι σουβλατζίδικο... Ξέρεις πόσες φορές εγώ και φίλοι μου χρειαστήκαμε κατάλογο απο fast foods και τον βρήκαμε απο το ίντερνετ; Μην κρίνεις τα πάντα απο την άποψη σου. Αν το κόστος είναι μικρό συμφέρει η διαφήμιση στο ίντερνετ πλέων σε όλους τους τομείς.
aledjo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 πάντα η διαφήμιση στο ίντερνετ προσφέρει. aledjo ακόμα και αν είναι σουβλατζίδικο... Ξέρεις πόσες φορές εγώ και φίλοι μου χρειαστήκαμε κατάλογο απο fast foods και τον βρήκαμε απο το ίντερνετ; Μην κρίνεις τα πάντα απο την άποψη σου. Αν το κόστος είναι μικρό συμφέρει η διαφήμιση στο ίντερνετ πλέων σε όλους τους τομείς. ενα τηλεφωνο δε μπορεις να παρεις? ενταξει αλλα δεν ειναι τοσο σπουδαια βοηθεια
agent_smith Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ενα τηλεφωνο δε μπορεις να παρεις? ενταξει αλλα δεν ειναι τοσο σπουδαια βοηθεια Παραμένει διαφήμιση όμως. Ιδιαιτέρα αν ψάχνεις κάτι ανά περιοχή κτλπ. πχ: http://www.athensdelivery.gr
aledjo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Παραμένει διαφήμιση όμως. Ιδιαιτέρα αν ψάχνεις κάτι ανά περιοχή κτλπ. πχ: http://www.athensdelivery.gr οκ παω πασο για τα σουβλατζιδικα.
pournaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σκεφτομαι τροπους να διαφημησω μια μικρη επιχειρηση που θελω να φτιαξω και αναρωτιεμαι τι ειναι καλυτερο? Η αφισοκολληση ή η διαφημηση στο ιντερνετ (facebook και google)? Βασικα σκεφτομαι εναλλακτικους τροπους της αφισοκολλησης και κατεληξα στο ιντερνετ,ξερει κανεις αν εχει αποτελεσμα? Κατ' αρχην σκεφτεσαι δυο τροπους διαφημισης ενας απο τους οποιους ειναι σχεδον τζαμπα. Το ιντερνετ, με τον τροπο που το σκεφτεσαι, ειναι τζαμπα οσον αφορα το facebook, και clik and pay οσον αφορα το google. Αρα ειτε μηδενικα εξοδα (ειτε θα εχεις χιλιαδες clickers, αρα πολλα εξοδα, αλλα και πολλαπλασια εσοδα). Οποτε, ξεκινας με γνωμονα την τοπικη σου διαφημιση, και παραλληλα κανεις και την ιντερνετικη σου η οποια θα ειναι πολυ φτηνη.
apd453 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μεγάλο ρόλο παίζει το αντικείμενο και το τάργκετ γκρουπ της επιχείρησης... +1. Αν είναι νέοι, αν είναι γέροι, αν είναι ευρείας κατανάλωσης η όχι κλπ. Αν πουλάς π.χ. χέστρα νορμάλ τότε δύσκολα κάποιος να παραγγείλει μια χέστρα από e-shop. Αν πουλάς τρίγωνη χέστρα για αυτούς που έχουν τρίγωνο κώλο τότε αλλάζει. Δεν έχει και πολύ νόημα να βάλεις τη τρίγωνη χέστρα διαφήμιση στο insomnia αν δεν έχεις βάλει πρώτα σε ένα φόρουμ τριγωνόκωλων. Το νετ με άλλα λόγια απαιτεί αρκετά κλικ παραπάνω στοχευμένη διαφήμιση.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 αν ψαχνω για υπαλληλους ή συνεργατες?? Πάλι απαντησες πολύ γενικά. Τι εννοείς υπάλληλους ή συνεργάτες; Ειναι διαφορετικά πράγματα. Π.χ. εχεις ένα γραφείο και ψάχνεις υπαλλήλους; Έχεις κάποιο προϊόν και ψάχνεις να φτιάξεις δίκτυο πώλησης; Το προϊόν τι τύπου ειναι; Καλλυντικά; Webdesign; Ηλεκτρονικός καταλογος; Αν θες απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν, δώσε στοιχεία
RottenLungs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά και τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι πολυ καλή ιδέα (σε σπίτια στις περιοχές που θα απευθύνεσαι, όχι αμάξια και περαστικούς). Αλλα βέβαια είναι μία κατηγορία μαγαζιών που κάτι τέτοιο θα ήταν άχρηστο. Τι θέλεις να ανοίξεις;;; Επίσης όχι φθηνοδουλειές, πρέπει να πάς σε γραφίστα να σου φτιάξει κάτι καλό και λογότυπο, και φυλλάδιο και site (web designer) κτλ...
alex89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Η διαφήμιση με αφίσες δεν έχει τον κίνδυνο την επόμενη μέρα να βάλει κάποιος άλλος τη δική του; Νομίζω πως το διαδίκτυο είναι μια καλή επιλογή ανάλογα με το προιόν.
RottenLungs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αααα επίσης μία σημείωση. Καλό είναι αυτό που διαφημίζεις, αυτό να προσφέρεις. Το λέω αυτό γιατι επειδή στο internet με τα facebook και myspace το να στέλνει συνέχεια διαφημίσεις είναι τσάμπα μπορεί να παρασυρθείς και να το παρακάνεις με αποτέλεσμα να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Επειδή δεν θα έχω γίνει ακτανοητός να σου δώσω ένα παράδειγμα. Μου έχει τύχει αρκτετές φορές να λαμβάνω συνέχεια προσκλήσεις για event μαγαζιών (συνέχεια και μάλιστα απο τα ίδια και τα ίδια)... Έχω πάει σε κάποια, άλλο διαφημίζανε και άλλο έβλεπες. Αποτέλεσμα, blockaρισμα (γιατι 3-4 φορές την βδομάδα έπερνα και πρόσκληση του καθένα) στο myspace και δεν ξαναπερνάς ούτε απέξω απο το μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα