Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σου έκανα 4-5 απλές ερωτήσεις που περιέχονται στο Core Syllabus. Ρϊξε μια ματιά και πες μου.
REDODIN7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σου έκανα 4-5 απλές ερωτήσεις που περιέχονται στο Core Syllabus. Ρϊξε μια ματιά και πες μου. Για να ειμαι ειληκρινης συγχώνευση αλληλογραφίας δεν ξερω να κανω ή μου εμαθαν και δεν θυμαμαι μιας και εχω πολυ καιρο να ασχοληθω ευτηχος εχω ακομα το βιβλιαρακι της σχολης.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Pro question: Πως αλλάζεις γραμμή(οχι παράγραφο) στο ms word (θες ρε παιδι μου να συνεχίσεις απο κάτω,αλλά στην ίδια παράγραφο). ΔΕΝ ειναι "Παταω το ΕΝΤΕΡ", τουλάχιστον όχι σκέτο το εντερ Πως;
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι παραπανω δηλαδη κανει ενας ecdl core πες μου να σου πω αν μπορω ή οχι. Να σημειωθει οτι εχω γνωστο που εχει το ecdl core και δεν ξερει τη τυφλα του! Από Access, ξες? Επίσης, προσωπικά πάντα, θα το θεωρήσω πολύ βλακώδες να με ρωτήσει ένας εργοδότης αν ξέρω να βάζω διάκενο ή να κάνω συγχώνευση αλληλογραφίας κι από εκεί να καταλάβει το επίπεδο μου. Θα αρχίσω να αμφιβάλλω για το δικό του. Παρόλο που το point του Panterwolf είναι άλλο φαντάζομαι.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το point είναι οτι αν σε προόριζε για γραμματέα, θα ήθελε να ξέρεις να βάζεις διάκενο. Και γι αυτό θα ζήταγε ECDL Core. Οτι είναι πτυχίο για εργασίες γραμματειακής υποστήριξης. Και οτι οι γενικές γνώσεις δεν είναι πιστοποίηση.
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα είναι ηλεκτρολόγων το πτυχίο, οπότε δεν νομίζω ότι το χρειάζεται σε όρους γραμματειακής υποστήριξης. Anyway, θα βγω offtopic, το έθεσες σωστά.
REDODIN7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Από Access, ξες? Δυστηχως ή ευτηχως οχι δεν ξερω. Το point είναι οτι αν σε προόριζε για γραμματέα, θα ήθελε να ξέρεις να βάζεις διάκενο. Και γι αυτό θα ζήταγε ECDL Core. Οτι είναι πτυχίο για εργασίες γραμματειακής υποστήριξης. Και οτι οι γενικές γνώσεις δεν είναι πιστοποίηση. Φιλε pantelwolf σε αυτο που λες εχεις δικιο επισης ενας που παει για αυτη τη θεση πρεπει να ξερει και το τυφλο συστημα. Αλλα εγω οπως εχω πει πιο πανω δεν παω για γραμματεας αλλα για πωλητης σε καταστημα και πιστευω οτι αυτα που πρεπει να κανω σε ενα η/υ τα ξερω ασχετα απο χαρτι ή οχι.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δυστηχως ή ευτηχως οχι δεν ξερω. Φιλε pantelwolf σε αυτο που λες εχεις δικιο επισης ενας που παει για αυτη τη θεση πρεπει να ξερει και το τυφλο συστημα. Αλλα εγω οπως εχω πει πιο πανω δεν παω για γραμματεας αλλα για πωλητης σε καταστημα και πιστευω οτι αυτα που πρεπει να κανω σε ενα η/υ τα ξερω ασχετα απο χαρτι ή οχι. outlook χρειαζεται να ξερεις κανα crm, erp και στην καλυτερη κανα λογιστικο προγραμμα... τα γνωστα που τα ξερουν ολοι δλδ
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά το MS Office το δουλεύω σε αρκετά υψηλό επίπεδο καθαρά εμπειρικά. Αυτά που μαθαίνουν στο ECDL δηλαδή είναι εντελώς νηπιακού επιπέδου. Επίσης έτυχε στο πτυχίο μου να κάνουμε και μάθημα το οποίο περιελάμβανε την αντίστοιχη ύλη (φυσικά σε εισαγωγικό επίπεδο). Παρ'όλα αυτά δεν αναφέρω στο βιογραφικό ότι "Εχω ECDL", απλά αναφέρω ότι χειρίζομαι άριστα το συγκεκριμένο πακέτο λογισμικού. Είπαμε μπορούμε να λέμε "ψεματάκια" στο βιογραφικό, αλλά να αναφέρουμε τυπικά προσόντα που δεν έχουμε(χαρτιά) είναι λίγο επικίνδυνο.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά το MS Office το δουλεύω σε αρκετά υψηλό επίπεδο καθαρά εμπειρικά. Αυτά που μαθαίνουν στο ECDL δηλαδή είναι εντελώς νηπιακού επιπέδου. Επίσης έτυχε στο πτυχίο μου να κάνουμε και μάθημα το οποίο περιελάμβανε την αντίστοιχη ύλη (φυσικά σε εισαγωγικό επίπεδο). Παρ'όλα αυτά δεν αναφέρω στο βιογραφικό ότι "Εχω ECDL", απλά αναφέρω ότι χειρίζομαι άριστα το συγκεκριμένο πακέτο λογισμικού. Είπαμε μπορούμε να λέμε "ψεματάκια" στο βιογραφικό, αλλά να αναφέρουμε τυπικά προσόντα που δεν έχουμε(χαρτιά) είναι λίγο επικίνδυνο. Εχεις δικιο σε αυτο που λες στη σχολη παντος μας ειχαν πει οτι ειναι καλυτερο απο το απλο ecdl. Οποτε εβαλα απλα οτι εχω γνωση απο office, open office, Microsoft Windows και λιγο Linux
Pantelwolf Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οποτε εβαλα απλα οτι εχω γνωση απο office, open office, Microsoft Windows και λιγο Linux αυτο ηταν η σωστοτερη κινηση για μενα
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αυτο ηταν η σωστοτερη κινηση για μενα Απλα μωρε ανγχωθηκα λιγο γιατι πιστευω οτι χωρις "χαρτι" δεν κανουν καν το κοπο να κοιταξουν το βιογραφικο οποτε ηθελα τουλαχιστον να περασω απο τη συνεντευξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα