Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ακόμα και σήμερα ζευγάρι ΔΥ πρέπει να ζει βασιλικά.

Απλά δε θα αγοράζουν τόσο ακριβά αμάξια πλέον , όπως μου έλεγε φίλος ΔΥ που αμείβεται για να παίζει τρομπέτα (πήρε πριν δυο χρόνια mercedes αξίας 55000 ευρώ).

Καλά, αυτά τα παίρνανε και ΙΥ παίρνοντας δάνειο και δεν είχαν να του βάλουν βενζίνη. Δεν έχει να κάνει με τον τομέα, έχει να κάνει με το πόσο στόκος είσαι.

Φίλος ΑΝΕΡΓΟΣ πήρε Ζ4 BMW μεταχειρισμένη το 2007 με λεφτά του μπαμπα και κυκλοφορούσε με το παπί γιατί δεν είχε για βενζίνη (που τότε είχε 0,8 το λίτρο αλλα έκαιγε πολύ).

Είναι πολλοί οι καθηγητές στα σχολία, αστυνομικοί κτλ που ζούνε βασιλικά. Έχεις δίκιο. Στο ΥΠ.ΟΙΚ πάντως μισθούς των 2500 τους έχουν κάνει 1400. Μιλάω για κοντίνο μου άτομο.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σιγά μην είναι και 15μύρια. Μιλάμε για τα βύσματα. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι πλειοψηφία. Στους 700.000 το πολύ 350.000 (μεγάλη υπερβολή) να είναι τα βύσματα. Επίσης το οικογενειακό δέντρο των ΔΥ είναι στον ΙΤ και ειδικά με αυτά που βλέπουν τώρα δεν θα έπρεπε ούτε απο συμπάθεια προς τη μάνα τους να το κάνουνε. Επίσης μην ξεχνάς οτι πολλοι δημόσιοι υπαλληλοι δεν θα τους ψηφίσουν λόγω των περικοπών που τους κάνανε και τις εφεδρείες.

Μια χαρά τα υπολογίζω λοιπόν. Η μεγάλη πλειοψηφία των 2.5μυρίων είναι ΙΥ.

Τι είδους αλγόριθμους χρησιμοποίησες για να καταλήξεις σε αυτά τα νούμερα; Είμαι περίεργος.

Και για να δείς ότι οι ΔΥ έχουν φύγει απο τα μεγάλα κόμματα σε μεγάλο ποσοστό, δες τις εκλογές των εφοριακών (το πιο βυσματικό σώμα) πριν 2 μήνες. Τα 2 μεγάλα κόμματα χάσανε 30% σε σχέση με το 2008 (ΔΑΣ+ΑΣΚΙ=ΚΚΕ+Σύριζα).Δες ποσοστά.

Τι σχέση έχουν οι εκλογές ενός σώματος με τις κοινοβουλευτικές εκλογές; :/

Πώς κατέληξες σε τέτοιο συμπέρασμα; Άμα είναι έτσι ας πάρουμε ως παράδειγμα τις φοιτητικές εκλογές, βάσει των οποίων θα έπρεπε να μας κυβερνά η ΝΔ εδώ και 35 χρόνια ξέρω γω.

Δημοσ.

Α μαλιστα δηλαδη πρεπει να λυσουμε το παγκοσμιο και μετα το εγχωριο.

Στο παγκόσμιο συστημα ανήκεις με όλους να χρωστανε σε όλους. Ακόμα και η ιταλία που παράγει, έχει πρόβλημα. Είναι πρόβλημα συστήματος και όχι ενός δημόσιου τομέα μιας χώρας με χρέος 2% της Ε.Ε. Μήδεν ΔΥ να έχεις αύριο Τετάρτη, δεν διορθώνεται ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν γράφω άλλα γιατι θυμάμαι οτι παπαγαλίζεις απο αυτά που σου λένε δεξιά και αρίστερα χωρίς να έχει άποψη, οπότε δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Σιγά μην είναι και 15μύρια. Μιλάμε για τα βύσματα. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι πλειοψηφία. Στους 700.000 το πολύ 350.000 (μεγάλη υπερβολή) να είναι τα βύσματα.

Καθόλου μεγάλη υπερβολή.

Η συντριπτική πλειονότητα είναι βύσματα.

Δεν μπήκανε όλοι χθες στο δημόσιο που έγιναν και κάποιοι υποτυπώδεις διαγωνισμοί.

Είναι 10-20-30 χρόνια μέσα. Και κανένας τους δεν μπήκε αξιοκρατικά.

Όλοι μπήκανε από ξέδερφο, θείο, πατέρα, γκόμενο. Μα όλοι.

Ακόμη και αυτοί που είχαν αξία και προσόντα, με βύσμα μπήκανε.

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν οι εκλογές ενός σώματος με τις κοινοβουλευτικές εκλογές; :/

Αν έχουν λέει? Όλη η ζύμωση για τη συμφορά αυτού του τόπου γίνεται στους συνδικαλιστικούς φορείς και στα πανεπιστήμια και έχουν αντίκρισμα στις εθνικές εκλογές. Ένας που πάει και ψηφίζει ΔΑΣ στο σώμα ενώ ψήφιζε ΠΑΣΚΕ, προφανώς το κάνει γιατί διαφωνεί με την πολιτική του κόμματος πίσω απο την ΠΑΣΚΕ. Στις εκλογές θα ψηφίσει πασόκ?

Ξέχνα όμως το παραπάνω ρε παιδι μου. Πες οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι ΔΥ ψηφίζουν τα 2 μεγάλα κόμματα. Οι υπόλοιποι που είναι και πλειοψηφία γιατί το κάνουν?

Δημοσ.

Critter : Θα παρακαλούσα λίγο περισσότερο σεβασμό στις απόψεις των άλλων.Μη ξεχνάμε ότι φθάσαμε σε μια εποχή που η ελληνική κυβέρνηση παίρνει λεφτά από ανέργους και συνταξιούχους για να εξυπηρετήσει τις υπέρογκες δαπάνες της.Πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχει άτομο μέσα σε όλο το forum που να είναι υπέρ του να συνεχίσει αυτή η συγκεκριμένη αναδιανομή του πλούτου, που θυμίζει ιταλική-ρώσικη μαφία πλέον.Τις προάλλες μιλούσα με ένα γνωστό εφοριακό και διαμαρτυρόταν γιατί τον πήγαν στα 1400 και είχε βάλει και ένα δάνειο. Έλεγε ότι πρέπει να ξανά αυξηθούν οι μισθοί για να κινηθεί η αγορά.Σε σχόλιο μου ότι πρέπει να παράγει κάτι επιτέλους όμως η χώρα φάνηκε να ξαφνιάζεται.Για αυτό πιστεύω ότι μιλάμε για παράλληλο σύμπαν από το 81 και μετά.Και είναι απίστευτη η επιρροή του συστήματος που εγκαθιδρύθηκε τότε ακόμα και στη σημερινή σκέψη των ανθρώπων , που δε σκέφτονται τα πράγματα όπως οι υπόλοιποι κάτοικοι του πλανήτη , άλλα έχουν τη δική τους κοσμοθεωρία!

Δημοσ.

Καθόλου μεγάλη υπερβολή.

Η συντριπτική πλειονότητα είναι βύσματα.

Δεν μπήκανε όλοι χθες στο δημόσιο που έγιναν και κάποιοι υποτυπώδεις διαγωνισμοί.

Είναι 10-20-30 χρόνια μέσα. Και κανένας τους δεν μπήκε αξιοκρατικά.

Όλοι μπήκανε από ξέδερφο, θείο, πατέρα, γκόμενο. Μα όλοι.

Ακόμη και αυτοί που είχαν αξία και προσόντα, με βύσμα μπήκανε.

Εγω διαφωνώ πλήρως με το ότι η συντριπτική πλεοψηφία μπήκε με βύσμα. Διαγωνισμοί γινοντουσαν απο πολύ παλιά και ας μην λεγόντουσαν ΑΣΕΠ. Προσωπικά θα με σύμφερε να λέω οτι μπήκαν με βύσμα για να ενισχύσω την αρνητική εικόνα των 2 μεγάλων κομμάτων. Αλλα είναι πέρα απο τη λογική να ισχυριστώ κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτα πολλοι απο αυτους που το ισχυρίζονται, οπως είπα και πριν, ειναι στη μίρλα αλλα η ψήφος, ψήφος.

Δημοσ.

Καθηγητες,δασκαλοι κλπ στη συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι χωρις βυσμα.

Αυτούς που είναι 4 φορές παραπάνω από το κανονικό λες;

Δημοσ.

4 φορες παραπανω απο το κανονικο και σε τοσα σχολεια λειπουν καθηγητες και βαζουν 30 παιδια σε καθε ταξη?

Δημοσ.

Critter : Θα παρακαλούσα λίγο περισσότερο σεβασμό στις απόψεις των άλλων.Μη ξεχνάμε ότι φθάσαμε σε μια εποχή που η ελληνική κυβέρνηση παίρνει λεφτά από ανέργους και συνταξιούχους για να εξυπηρετήσει τις υπέρογκες δαπάνες της.Πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχει άτομο μέσα σε όλο το forum που να είναι υπέρ του να συνεχίσει αυτή η συγκεκριμένη αναδιανομή του πλούτου, που θυμίζει ιταλική-ρώσικη μαφία πλέον.Τις προάλλες μιλούσα με ένα γνωστό εφοριακό και διαμαρτυρόταν γιατί τον πήγαν στα 1400 και είχε βάλει και ένα δάνειο. Έλεγε ότι πρέπει να ξανά αυξηθούν οι μισθοί για να κινηθεί η αγορά.Σε σχόλιο μου ότι πρέπει να παράγει κάτι επιτέλους όμως η χώρα φάνηκε να ξαφνιάζεται.Για αυτό πιστεύω ότι μιλάμε για παράλληλο σύμπαν από το 81 και μετά.Και είναι απίστευτη η επιρροή του συστήματος που εγκαθιδρύθηκε τότε ακόμα και στη σημερινή σκέψη των ανθρώπων , που δε σκέφτονται τα πράγματα όπως οι υπόλοιποι κάτοικοι του πλανήτη , άλλα έχουν τη δική τους κοσμοθεωρία!

Ωπα κάτσε! Είπες πρίν οτι οι ΔΥ ζούν βασιλικά ακόμα και σήμερα. Τώρα μου λες για εφοριακό (που είναι οι πιο καλοπληρωμένοι) με 1400€. Είμαι χαζός που δεν βλέπω κάτι το βασιλικό στον μισθό που μου λές δεδομένου οτι αν ο εφοριακός παίρνει 1400, ο καθηγήτης θα πηγαίνει άκλαφτος?

Που δεν σεβάστηκα την άποψη σου? Επειδη αντιπαρέθεσα επιχείρημα?

Εγώ φταίω που λές ανέκδοτα τώρα? Πρίν απο κάθε σχολική χρονιά ΟΛΑ τα κανάλια μιλανε για τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού. Δηλαδή ημάρτον με τις μονοδιάστατες παρωπιδικές και ισοπεδωτικές απόψεις.

Δημοσ.

Στο παγκόσμιο συστημα ανήκεις με όλους να χρωστανε σε όλους. Ακόμα και η ιταλία που παράγει, έχει πρόβλημα. Είναι πρόβλημα συστήματος και όχι ενός δημόσιου τομέα μιας χώρας με χρέος 2% της Ε.Ε. Μήδεν ΔΥ να έχεις αύριο Τετάρτη, δεν διορθώνεται ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν γράφω άλλα γιατι θυμάμαι οτι παπαγαλίζεις απο αυτά που σου λένε δεξιά και αρίστερα χωρίς να έχει άποψη, οπότε δεν έχει νόημα.

Δομη διμοσιου τομεα = μισθος;

Παπαγαλιζω ε;

Ο Ψωμιαδης εφυγε απο την φυλακη επειδη ο Ιταλος χρωσταει στον Γαλλο;

Ο καθε φοροφυγας φοροδιαφευγει επειδη ο Ιταλος χρωσταει στο Γαλλο;

Ο εφοριακος 4-4-2 το κανει λογο οτι ο Ισπανος χρωσταει στον Αμερικανο;

Στο λυκειο παμε με το συστημα της παπαγαλιας επειδη ο Γερμανος χρωσταει στον Ιαπωνεζο;

Οταν πας να βγαλεις δηπλωμα, λαδονεις επειδη ο Ρωσος χρωσταει στο Βρετανο;

Τα αυθεραιτα υπαρχουν επειδη ο Ολανδος χρωσταει στον Γερμανο;

Η νοθεια στα καυσιμα/ποτα γινετε επειδη ο Πορτογαλος χρωσταει στον Κινεζο;

ΥΓ: Το 2% τι το πεταξες; Για πες μου και της Γαλλιας πχ

Δημοσ.

Critter : Από το ύφος που γράφεις και την επιθετικότητα, πιστεύω έχουν καταλάβει όλοι ποια συμφέροντα εξακολουθείς να υποστηρίζεις.

Πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί που δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα, και δεν είναι και προετοιμασμένοι για τη σκληράδα του καπιταλισμού, αλλά πιστεύουν ακόμα στον παράδεισο του κρατισμού που άρχισε να διδάσκεται τη δεκαετία του 80, θα έχουν τεράστιο πρόβλημα πολύ σύντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...