-nick- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 4 μηνες καθονται.Οσο για τα λεφτα ολοι κανουν μαυρα ιδιαιτερα. Οχι και οχι, ειδικα σημερα. Οι επιπλεον μισθοι εχουν κοποι προ πολλου. Ιδιαιτερα ποτε δεν κανανε ολοι, και ειδικα σημερα κανουν ελαχιστοι.
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 παπι : Το πιο τραγικό για αυτούς που προσπαθείς να πείσεις ότι χρειάζεται επιτέλους μηχανοργάνωση για να μπουν όλα σε μια σειρά και άμεση απόλυση ή και τιμωρία ακόμα σε αυτούς που κάνουν ψευτοδουλειές (σφραγίδες , υπογραφές, μεταφορές χαρτιών) είναι ότι θα επωφελούνταν και οι ίδιοι από μια σύγχρονη χώρα ενώ τώρα θα τραβήξουν και τους υπόλοιπους (όσους μείνουν Ελλάδα) στο χάος.
-nick- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τι οχι?Ποσο καθονται? Χωρις μαθηματα ή χωρις σχολειο γενικα? Γιατι και μετα τις εξετασεις εχουν διορθωσεις πχ.
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χωρις μαθηματα ή χωρις σχολειο γενικα? Γιατι και μετα τις εξετασεις εχουν διορθωσεις πχ. Καλα ενταξει 4 μηνες. Επισης εργαζονται πολυ λιγοτερες ωρες τη μερα.
παπι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 παπι : Το πιο τραγικό για αυτούς που προσπαθείς να πείσεις ότι χρειάζεται επιτέλους μηχανοργάνωση για να μπουν όλα σε μια σειρά και άμεση απόλυση ή και τιμωρία ακόμα σε αυτούς που κάνουν ψευτοδουλειές (σφραγίδες , υπογραφές, μεταφορές χαρτιών) είναι ότι θα επωφελούνταν και οι ίδιοι από μια σύγχρονη χώρα ενώ τώρα θα τραβήξουν και τους υπόλοιπους (όσους μείνουν Ελλάδα) στο χάος. Μα ειναι σοβαρα προβληματα η ατιμωρησια και το μπαχαλο με τα χειρογραφα ευρετηρια. Ειναι δυνατον το 2012 να σου κοβουν χειρογραφο πρωτοκολλο το οποιο ειναι τοπικο πχ τα πρωτοκολλα του Ασκληπιου ειναι διαφορετικα απο αυτα του ΚΑΤ, μου ετυχε ενα εργατικο στης 9/12/2011 και ακομα περιμενω να μου βγαλουν γνωματευση το ΚΑΤ και Ασκληπιο. Βεβαια οταν βγουν οι γνωματευσεις πρεπει να παω να τις παρω. Η μια στη Κηφισια και η αλλη στη Βουλα και ωρες 9 με 13!!!! Δηλαδη θελω δυο μερες γιατι βουλα -> κηφισια εεε δεν το κανεις σε 4 ωρες. Δεν μου φτανουν ολα αυτα εχω και τον αλλον να μου λεει οτι φταιει η παγκοσμια κριση... ΕΛΕΟΣ δηλαδη
-nick- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλα ενταξει 4 μηνες. Επισης εργαζονται πολυ λιγοτερες ωρες τη μερα. Ξεχνας οτι εχουν σπουδασει και οτι δουλεια δεν ειναι μονο οσο εισαι στην ταξη αλλα και η προετοιμασια, η διορθωση κλπ Και τεσπα ισχυει αυτο που ειπε ο Κριττερ. Και να μειωθουν μισθοι κι αλλο απλα ... "η κατσικα του γειτονα". Μην εχετε την ψευδαισθηση οτι αν ο καθηγητης απο 1000 παιρνει 700 αυτα θα πανε στην τσεπη σας.
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Νατοι και οι μύθοι που ρίζωσαν τη δεκαετία του 80. Επειδή ο άλλος έχει σπουδάσει(σε πανεπιστήμια που είναι 50 χρόνια πίσω από την εποχή μας) δικαιούται αυτόματα αμοιβή. Έλα που ο καπιταλισμός είναι σκληρός και για να δικαιούσαι αμοιβή πρέπει να παράγεις κάτι που να έχει και υπεραξία μέσα του.Και μάλιστα όχι απλά να παράγεις κάτι.Πρέπει να παράγεις κάτι διαφορετικό και καινοτόμο. Απλά τα τελευταία 2 χρόνια που σπάει ο προστατευτικός θόλος-παραμορφωτής της παγκόσμιας πραγματικότητας, που χτίστηκε τη δεκαετία του 80 , (και τρέξανε σαν υπνωτισμένοι οι Έλληνες να χωθούν από κάτω, όπως είχαν υπνωτιστεί οι Γερμανοί από τον Χίτλερ) αρχίζουν οι Ελληνες να βλέπουν την παγκόσμια σκληρή πραγματικότητα. Και μάλιστα θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται με τρόμο καθώς συνειδητοποιούν ότι είναι όλα φτιαγμένα ανάποδα, οπότε η επαναφορά στην ορθολογική σκέψη στην οργάνωση και στην μεθοδολογία θα είναι οδυνηρή σε βαθμό πείνας.
Critter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Critter : Από το ύφος που γράφεις και την επιθετικότητα, πιστεύω έχουν καταλάβει όλοι ποια συμφέροντα εξακολουθείς να υποστηρίζεις. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί που δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα, και δεν είναι και προετοιμασμένοι για τη σκληράδα του καπιταλισμού, αλλά πιστεύουν ακόμα στον παράδεισο του κρατισμού που άρχισε να διδάσκεται τη δεκαετία του 80, θα έχουν τεράστιο πρόβλημα πολύ σύντομα. Συνεχίζεις τις αστειότητες και σε προσωπικό επίπεδο. Εγω υποστηρίζω συμφέροντα?Τι είμαι? Υπουργός για να υποστηρίζω π.χ τον Μπόμπολα? Ας σοβαρευτούμε λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω καμμία κομματική εμπλοκή. Αν είχα προφανώς θα ήμουν περήφανος γιαύτο και θα το διαλαλούσα. Επίσης δεν έχω καμμία σχέση με το δημόσιο. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να βγω να το υποστηρίξω αν ήμουν. Αν έιχες διαβάσει παλαιότερά μου ποστ θα δείς οτι φυσικά και δεν παραβλέπω τη στρεβλώτητα του δημοσίου. Ένα απο τα πολλά ενδεικτικά posts μου ειναι αυτο : "Εν κατακλείδι λοιπόν για να μην παρεξηγιόμαστε. Αυτο που θέλουμε όλοι και είναι και το λογικό σε οποιοδήποτε τομέα εργασίας, είναι ο καθένας να κανει αυτά για τα οποία έχει προσληφθεί και πληρώνεται. Να ακολουθει τους κανόνες που έχει υπογράψει και διέπουν την εργασία του, όπου και αν είναι αυτή, με τις όποιες συνέπειες εφόσον δεν τους ακολουθει. Πιο συγκεκριμένα για τους ΔΥ οι οποίοι πληρώνονται απο το δημόσιο χρήμα που προέρχεται άμεσα απο τη δική μου και τη δική σου τσέπη (στον ιδιωτικό τομέα είναι έμμεσα) πρέπει όλοι να έχουμε την απαίτηση να απαριθμούν στον πραγματικό αναγκαίο αριθμό ατόμων, να έχουν τις γνώσεις που χρειάζεται ο δημόσιος τομέας, να αμείβονται με διαβαθμίσεις όπως και στον ιδιωτικό τομέα και φυσικά να προσλαμβάνονται με διαφανείς διαδικασίες. Αυτό λοίπον που έχουμε να κάνουμε είναι να απαιτούμε την εφαρμογή των κανονισμών που στην προκειμένη είναι ο δημοσιουπαλληλικός κωδικας." Η παραπάνω άποψη που διατυπώνω και φαντάζομαι αντικατοπτρίζει δικαίως το κοινο αίσθημα, δεν μου επιτρέπει να θεωρώ όλους τους ΔΥ ξεφτίλες, πουλημένους, αλήτες με υπέρογκους μισθούς που ζουν βασιλικά στην πλάτη μου και τα λοιπα συναφή που μου πασάρουν τα κανάλια όπως κάνεις εσύ. Εγώ αυτή την ισοπέδωση δεν τη δέχομαι πουθενά στη ζωή μου. Εσυ προσωπικά σε κάθε σου ποστ σε αυτό το φορουμ δείχνεις τεράστιο μίσος προς τους ΔΥ, λες και αυτοδιορίστηκαν και αυτοπληρωθήκανε. Απο εκεί και πέρα τα περι κρατισμού και τα συναφή είναι θεωρίες για αγρίους, μιας και σε αυτό τον κόσμο σας έχουν πείσει οτι τα πάντα στη ζωή είναι ή σκόρδο ή κρεμμύδι. Έχει αποδειχτεί περίτρανα οτι υπάρχουν χώρες με τεράστιο ιδιωτικό τομεά που έχουν αποτύχει (βλ. ΗΠΑ) ενώ ταυτόχρονα άλλες που έχουν επιτύχει. Ομοίως έχει αποδειχτεί ότι υπάρχουν χώρες με μεγάλο κρατικό τομέα που έχουν αποτύχει αλλα και άλλες που έχουν επιτύχει (π.χ προς Σκανδιναβία μεριά). ΑΡΑ η λύση δεν βρίσκεται στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Η λύση βρίσκεται στο σωστό management είτε προκειται για δημόσιο, είτε για ιδιωτικό τομέα. Προσωπικά έχω πει οτι θα πρωτιμούσα μια μικτή οικονομία η οποία να έχει κανόνες και σωστό management. Τα άκρα του φιλελευθερισμού και του κρατισμού δεν με εκφράζουν. btw αν θεωρείς τους ιδιώτες λιγότερο διαφθαρμένους τότε πλανασαι πλανην οικτραν. Και να σου υπενθυμίσω οτι όταν ένας ιδιώτης λαδώνει έναν ΔΥ, τότε είναι και ο ιδιώτης διεφθαρμένος. Μαλάκες είναι αυτοι που καταγγέλουν στην αστυνομία περιστατικά διαφθοράς και τους τσακώνουνε στα πράσα? Μάλλον ναι ε?!! Όταν οι επιχειρήσεις λαδώνουν τον εφοριακό για να μην πληρώσουν φόρους στο κράτος φταίει ο ΔΥ (προφανως) αλλα ο ιδιώτης δεν φταίει σε τίποτα ε? Δηλαδή αν πάει ιδιώτης εφοριακός δεν θα λαδωθεί ε? Μιλάμε για ανθρώπους! Ελπίζω να καταλαβεις κάποια στιγμή σε τι λούμπα έχεις πέσει. Νατοι και οι μύθοι που ρίζωσαν τη δεκαετία του 80. Επειδή ο άλλος έχει σπουδάσει(σε πανεπιστήμια που είναι 50 χρόνια πίσω από την εποχή μας) δικαιούται αυτόματα αμοιβή. Έλα που ο καπιταλισμός είναι σκληρός και για να δικαιούσαι αμοιβή πρέπει να παράγεις κάτι που να έχει και υπεραξία μέσα του.Και μάλιστα όχι απλά να παράγεις κάτι.Πρέπει να παράγεις κάτι διαφορετικό και καινοτόμο. Φαντάζομαι αστειέυεσαι με το οτι ο καπιταλισμός αμοίβει τον καλύτερο και αυτόν που το δικαιούτε έτσι? Αυτό έχεις καταλάβει τόσα χρόνια? Αυτο το κάνει ο καπιταλισμός στη θεωρία. Με την ίδια λογική και ο κομμουνισμος δίνει σε όλους δουλειά και σπίτια. Ιστορίες για αγρίους Νο2.
-nick- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ^ +1000 Έλα που ο καπιταλισμός είναι σκληρός και για να δικαιούσαι αμοιβή πρέπει να παράγεις κάτι που να έχει και υπεραξία μέσα του.Και μάλιστα όχι απλά να παράγεις κάτι.Πρέπει να παράγεις κάτι διαφορετικό και καινοτόμο. Και δασκαλοι και καθηγητες δεν παραγουν(προσφερουν) κατι χρησιμο ? Για δες ποσο πληρωνεται ενας δασκαλος ενας καθηγητης (να μην πω για πανεπιστημιακο, εστω και βοηθο καθηγητη) σε ολλανδια,βελγιο,γερμανια κλπ ... Για δες επισης με τι λεφτα αρχιζει ενας που απλα καναει διδακτορικο ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ελα, λιγο σεβασμο στους καθηγητες. Επαγγελμα που σε αλλες χωρες γινεται σε πολυ καλυτερες συνθηκες και πληρωνεται με 3πλασιους και βαλε μισθους αποτι στην Ελλαδα και φτασαμε να μας φταιει ακομα και αυτο. Οι εκπαιδευτικοι επρεπε να ειναι υψηλα αμοιβομενοι, ΑΝ υπηρχε ενα ΣΩΣΤΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ εκπαιδευτικο συστημα που θα εξασφαλιζε οτι ειναι ολοι αξιοι για το επαγγελμα που κανουν και οτι τα παιδια αποκτουν παιδεια. Ναι ξερω ολοι ειχατε απο 2-3 μ@λ@κες καθηγητες που θελατε να τους σπασετε τα αμαξια, η που τους τα σπασατε, δε διαφωνω, αλλα παλι καλα που η Ελλαδα στα δημοσια σχολεια της λειτουργει χωρις το πρισμα του δημοσιουπαλληλικιου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Μπορει να δουλευουν λιγοτερες ωρες απο εναν εφοριακο πχ, αλλα τις ωρες αυτες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (οι περισσοτεροι). Ο εφοριακος εχει το option να παιζει ταβλι ολο το 8ωρο τις 4/5 μερες της εβδομαδας (την 5η μερα ειναι που ερχεται η σειρα του να εργαστει, αν το προηγουμενο βραδι δεν ηταν στα μπουζουκια). Απο κει και περα θα πω οτι μου λεει φιλος μου καθηγητης οταν τον "κραζω" για το 2μηνο που καθεται + Χριστουγεννα + Πασχα = 3μηνο. "Γιατι δε γινεσαι κι εσυ καθηγητης?". Απαντηση "γιατι δεν εχω μεσο", πληροφοριακα πιανεται ως ακυρη. Επιτελους, αφηστε τη ζηλοφθονια του οτι "δεν μπορεσατε κι εσεις να κανετε τη δουλεια που κανει ο ταδε" και κρινετε οτι καποια επαγγελματα επρεπε να αμοιβονται παραπανω, για να ειναι πιο αποδοτικη η δουλεια που γινεται και που καθοριζει διαδικασιες που δεν περνουν καν απτο μυαλο σας, απο νοοτροπια και κοινωνικη συνοχη μεχρι μορφωση και αρχες. Βεβαια οταν πληρωνεις 3 και 60 τον καθηγητη μην περιμενεις να μπει στην ταξη με τρελη διαθεση για ολα τα παραπανω (ασχετα αν υπαρχουν και τετοιοι), και φυσικα μην απαιτεις να μην κανει ιδιαιτερα. Θα κανει γιατι τα 500 ευρω που παιρνει ο ωρομισθιος δεν φτανουν ουτε για το νοικι στο κωλοχωρι που μπορει να κανει αγροτικο. Οσο για τον μονιμο, με 800 ευρω δεν βλεπω το λογο να ειναι οικονομικα ανετος. Ο δε μονιμος καθηγητης που συμπληρωνει 35 ετη εργασιας αμοιβεται με το αστρονομικο ποσο των 1400 ευρω καθαρα. Περιπου. Νταξει, δε μπορω να πω. Εχει λεφτα να βαλει πετρελαιο στο σπιτι του μετα απο 35 χρονια εργασιας.
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά το ότι έχετε άπλετο χρόνο να γράφετε σεντόνια, όπως καταλαβαίνετε ισχυροποιεί τα δικά μου επιχειρήματα.Δεν έχω χρόνο , ούτε κανένα συμφέρον να πείσω κανέναν Έλληνα για οτιδήποτε.Μπορείτε να βυθιστείτε σε όσο χάος εσείς θέλετε, μιας και το μόνο που αρέσει στους περισσότερους Έλληνες είναι να παράγουν 'εξυπνάδες'.Καλή τύχη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μπορείτε να βυθιστείτε σε όσο χάος εσείς θέλετε, μιας και το μόνο που αρέσει στους περισσότερους Έλληνες είναι να παράγουν 'εξυπνάδες'.Καλή τύχη. Σαν αυτην? Αυτούς που είναι 4 φορές παραπάνω από το κανονικό λες; Για τους μισθους καθηγητων και δασκαλων μιλουσες, ετσι? Κατα τ'αλλα, δεν ξερω ποια αποψη επιβαλλει οι γνωμες/εξυπναδες/κουταμαρες/σωστες-λαθος κρισεις, να εκφραζονται μονο απο εμεσα αυτοαποκαλουμενους πολυασχολους.
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 midi 1)Τα πιο πολλα επαγγελματα αμοιβονται 3 φορες πανω στη (δυση) οχι μονο οι δασκαλοι. 2)Αφου κανουν τοσο καλα τη δουλεια τους γιατι εδω και 50 χρονια υπαρχουν φροντιστηρια? (Φταιει μονο το συστημα?) 3)Δεν ειναι τριμηνο διακοπων ειναι παραπανω γιατι ανθρωποι ειναι θα αρρωστησουν η τελος παντων κατι εκτακτο.Καταληψεις,χιονια,στασεις εργασιας ΑΝΕΤΑ 4 μηνες. Αν μαλιστα λαβεις υποψιν σου οτι δουλευουν μ.ο 4 ωρες τη μερα και υπολογισεις τις εργατοωρες σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο εργαζομενο per year ειναι σκανδαλο. 4)Γραφεις για τις αμοιβες και σε ρωταω,αυτη τη στιγμη τους πηγανε στο χιλιαρικο οσο και τη πλειοψηφια των δυ.Και αυτος που μαζευει τα σκουπιδια και αυτος που πεταει τα f-16 και αυτος που οδηγαει τα ασθενοφορα χρησιμοι δεν ειναι?Ολοι φαγανε μειωση και ολοι μετα απο 35 χρονια υπηρεσια παιρνουν 1400 ευρω. Γιατι να στεναχωρεθω για τους καθηγητες κ οχι για ολους τους αλλους?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 midi 1)Τα πιο πολλα επαγγελματα αμοιβονται 3 φορες πανω στη (δυση) οχι μονο οι δασκαλοι. 2)Αφου κανουν τοσο καλα τη δουλεια τους γιατι εδω και 50 χρονια υπαρχουν φροντιστηρια? (Φταιει μονο το συστημα?) 3)Δεν ειναι τριμηνο διακοπων ειναι παραπανω γιατι ανθρωποι ειναι θα αρρωστησουν η τελος παντων κατι εκτακτο.Καταληψεις,χιονια,στασεις εργασιας ΑΝΕΤΑ 4 μηνες. Αν μαλιστα λαβεις υποψιν σου οτι δουλευουν μ.ο 4 ωρες τη μερα και υπολογισεις τις εργατοωρες σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο εργαζομενο per year ειναι σκανδαλο. 4)Γραφεις για τις αμοιβες και σε ρωταω,αυτη τη στιγμη τους πηγανε στο χιλιαρικο οσο και τη πλειοψηφια των δυ.Και αυτος που μαζευει τα σκουπιδια και αυτος που πεταει τα f-16 και αυτος που οδηγαει τα ασθενοφορα χρησιμοι δεν ειναι?Ολοι φαγανε μειωση και ολοι μετα απο 35 χρονια υπηρεσια παιρνουν 1400 ευρω. Γιατι να στεναχωρεθω για τους καθηγητες κ οχι για ολους τους αλλους? 1. Σωστο, αλλα γενικως οι καθηγητες ειναι υψιλομισθοι στις περισσοτερες χωρες (σε σχεση με αλλους επαγγελματιες στην ιδια χωρα εννοω). Στην Ελλαδα ποτε δεν ηταν υψιλομισθοι. Ηταν μεση κατηγορια και πλεον μπορουν να θεωρηθουν χαμηλομισθοι. 2. Γιατι αυτη ειναι η νοοτροπια του Ελληνα και αυτο επιβαλει και το συστημα φυσικα. Το συστημα εχει κανει την εισαγωγη σε μια σχολη θεμα μοριων, οποτε ο Ελληνας αν χρειαζοταν να στησει κ*** ωστε το παιδι του να συγκεντρωσει 200 μορια παραπανω και να μπει Ιατρικη, θα το εκανε (εδω το κανει σε αλλα θεματα πιο ανουσια). Αλλα δεν του δινουν αυτην την ευκολη λυση. Οποτε το μονο option που τον κανει να νιωθει πιο ασφαλης για τις επιδοσεις του παιδιου του, ειναι το φροντιστηριο. Εγω προσωπικα παιζει να ειχα παραπανω ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ καθηγητες στο φροντιστηριο, παρα στο δημοσιο Λυκειο που πηγαινα. Δεν υπερβαλλω. Α, ειχα και δυο συμμαθητριες που αριστευσαν χωρις φροντιστηριο. 3. Το καλοκαιρι καθονται 2 μηνες οι των Λυκειων. 10-12 μερες τα Χριστουγενα 10-12 το Πασχα. Οι υπολοιπες (αρωστιες κλπ) συμπληρωνουν τους 3 μηνες. Τις καταληψεις δεν μπορει να τις καταλογιζετε ως καθησιο των καθηγητων. Δεν κανουν αυτοι καταληψεις για να καθονται, ουτε υφισταται νομος που λεει οτι 1 βδομαδα το χρονο θα γινονται καταληψεις. Και δε νομιζω αν απο ΑΥΡΙΟ σταματησουν οι καταληψεις για παντα, να μην παει ο καθηγητης στη δουλεια του. Υποψιν οτι το 90% των σοβαρων καθηγητων δεν βλεπουν την καταληψη ως αραλικι, αλλα μαλλον αγχωνονται για το προγραμμα/την υλη κλπ. Οτι υπαρχουν και οι λουφαδοροι που παρακαλανε για καταληψη, ναι υπαρχουν. 4. Αρχικα, δεν ζητα κανεις να στενοχωρηθουμε για τους καθηγητες. Απαντηση δοθηκε σε καποιον που ειπε οτι ο καθηγητης επαιρνε/παιρνει 4 φορες τον μισθο ενος κοινου εργαζομενου, πραγμα που ποτε δεν ισχυσε. Επειτα, κανεις λαθος αν θεωρεις οτι ολοι μετα απο 35 χρονια παιρνουν 1400. ΔΕΚΟ, εφοριες κλπ ισως να παιρναν τοσα με την προσληψη τους, ισως και παραπανω. Στην 35τια καθαριζαν 2500ε και βαλε παντως. Και τελος, η αποψη μου -την εχω γραψει στο παρον τοπικ και προηγουμενως- ειναι πως ειναι αρκετα μιζερο και ματαιοδοξο να χωριζομαστε στα 10 ως κοινωνια/εργαζομενοι και να λεμε "δεν στεναχωριεμαι για τον ταδε, χαιρομαι για την μειωση μισθου στον ταδε" κλπ κλπ. Το ιδανικο θα ηταν ολοι να ηταν μια γροθια και να απαιτουσαν υψηλους μισθους και ΑΞΙΟ προσωπικο. Με το να απαιτεις/χαιρεσαι/δεν στεναχωριεσαι που ριχνουν τους μισθους στο δημοσιο τομεα, αντι να απαιτεις να απολυσουν τους αχρηστους, απλα βοηθας το συστημα οσο κανεις αλλος: Και κατακερματιζεσαι ως κοινωνια για να σε πετσοκοβουν πιο ανετα με τη συγκαταθεση "του αντιπαλου κοινωνικου στρωματος" και στο τελος ερχεται η σειρα σου "διοτι δε γινεται να τα παιρνουμε μονο απο μια κατηγορια εργαζομενων". Επρεπε να μας καιει να μεινουν με ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΟΒΑΡΟΙ εργαζομενοι στον δημοσιο τομεα. ΥΓ. Το 2ο ενικο δεν το χρησιμοποιω για εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα