sir_platanight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα,εχω το συστημα της υπογραφης μου αλλα με μια αλλαγη απο βδομαδα...εχω παραγγειλει την Gigabyte AM3+ 990FXA-UD3 μηπως και καταφερω ποτε και κανω oc!!εχω αποφασισει ομως να κανω και μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μου,χωρις να εχω προβληματα με τα παιχνιδια που παιζω απλα ετσι μου ηρθε!!θα ηθελα πολυ να δω τον υπολογιστη μου με cf διαταξη(σαν εικονα)....πληρωνω την κ@υλ@ μου με λιγα λογια!!αλλα ειδα οτι πωλουνται αρκετες 6950 και ισως ειναι καλυτερα να παρω μια τετοια και να πουλησω την 5850 μου!!πανω κατω στα ιδια λεφτα θα μου βγει!τι προτεινετε εσεις?τι αξιζει περισσοτερο?ευχαριστω...
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 2Χ5850 θα ειναι πιο δυνατες απο μια 6950 (ας ειναι και απο αυτες που ξεκλειδωνουν και την κανεις 6970). Αλλα με 2 5850 θα καις παραπανω,θα εχεις οποια πιθανα προβληματα στα games με crossfire (εαν θα εχεις προβληματα κιολας,μπορει ολα να ειναι μια χαρα). Θα εχεις επισης χειροτερες θερμοκρασιες λογικα εαν ειναι πολυ κοντα οι καρτες. Ρωτα τον Lionheart75 (aka φαντασμα του φορουμ) μιας και αυτος ειχε και 2 5850 αλλα και 2 6950 ξεκλειδωμενες. Μην ρωτησεις την Karmen1983 γιατι σε βλεπω να βαζεις και υδροψυξη μετα.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μην ρωτησεις την Karmen1983 γιατι σε βλεπω να βαζεις και υδροψυξη μετα. no comments
sir_platanight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 χαχαχα...αυτο ηθελα να ακουσω...να κανω cf!!αλλα αντε να βρουμε 5850 τωρα!!με το που βαζει καποιος αγγελια αμεσως τις τσιμπανε!!αυτο με τα προβληματα δεν μου αρεσε και τοσο...γιατι να εχω προβληματα!!δεν ειναι αρκετα εξερλιγμενο πλεον το cf?
Demian1989 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 είναι θέμα της υποστήριξης του από τα drivers βέβαια πλέον και η ati βγάζει συνέχεια drivers για να υπάρχει περισσότερη υποστήριξη σε cf
sir_platanight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ωραια!!ξερετε κανενα αλλο μερος να ψαξω για αγορα μιας ακομα 5850? εν τω μεταξυ ειναι δυνατον μητρικη που παιρνει amd επεξεργαστη να εχει bridge για sli και να μην εχει για cf?Υποτιθεται οτι ati & amd ειναι ιδια εταιρια!!!
Demian1989 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Multi-display support with 2 way SLI™ and 2 way CrossFireX Flexible graphics capabilities - Up to 2 VGA cards are supported for either 2 way CrossFireX™ or 2 way SLI™ action (running at two x16 bandwidth), delivering the ultimate in graphics performance for gaming enthusiasts who demand the highest frame rates without compromising on resolution. Note: Please update the latest version of BIOS from GIGABYTE website and VGA driver from vender’s website. από την σελίδα της gigabyte τα δέχεται και τα 2ο και cf και sli
sir_platanight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 οχι οχι το γνωριζω αυτο!!απλα σου λεω πως δεν ειχε στο κουτι της μητρικης cf bridge και ειχε sli..
Demian1989 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ναι αυτό ακούγεται λίγο περίεργο το να έχει μόνο sli bridge αλλά τι να κάνουμε τουλάχιστον δεν είναι ακριβά μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά ένα cf bridge
tmjuju Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μετά από 2χ 5850 Μονό 2χ 6950 και πάνω θα σε ικανοποιήσουν
sir_platanight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλα ναι θα αγορασω εκτος και αν αυτος που την αγοραω εχει κρατησει το κουτι!!και ετσι θα εχει μεσΑ!!!δεν εχω ουτε καν το πρωτο πακετο που λες tmjuju...για να δουμε!!
ThanosWF Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω να προσθεσω κατι στο θεμα γιατι δεν μπορω να εκφερω αποψη απλα οσον αφορα το CF Bridge μπορω να σας πω οτι τα cf bridges ερχονται με τις ιδιες τις καρτες γραφικων της amd ενω τα sli bridges με sli capable mobo's.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω να προσθεσω κατι στο θεμα γιατι δεν μπορω να εκφερω αποψη απλα οσον αφορα το CF Bridge μπορω να σας πω οτι τα cf bridges ερχονται με τις ιδιες τις καρτες γραφικων της amd ενω τα sli bridges με sli capable mobo's. Αρκετές μητρικές έρχονται και με CF bridge
ThanosWF Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αρκετές μητρικές έρχονται και με CF bridge Δεν ειμαι τοσο ψαγμενος στο θεμα αλλα απ'οσο εχω δει Sli bridge (mobo) Cf bridge (Gpu) Thanks για την διορθωση,δεν το ξερα ειναι η αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα