Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω το συστημα της υπογραφης μου αλλα με μια αλλαγη απο βδομαδα...εχω παραγγειλει την Gigabyte AM3+ 990FXA-UD3 μηπως και καταφερω ποτε και κανω oc!!εχω αποφασισει ομως να κανω και μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μου,χωρις να εχω προβληματα με τα παιχνιδια που παιζω απλα ετσι μου ηρθε!!θα ηθελα πολυ να δω τον υπολογιστη μου με cf διαταξη(σαν εικονα)....πληρωνω την κ@υλ@ μου με λιγα λογια!!αλλα ειδα οτι πωλουνται αρκετες 6950 και ισως ειναι καλυτερα να παρω μια τετοια και να πουλησω την 5850 μου!!πανω κατω στα ιδια λεφτα θα μου βγει!τι προτεινετε εσεις?τι αξιζει περισσοτερο?ευχαριστω...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2Χ5850 θα ειναι πιο δυνατες απο μια 6950 (ας ειναι και απο αυτες που ξεκλειδωνουν και την κανεις 6970).

Αλλα με 2 5850 θα καις παραπανω,θα εχεις οποια πιθανα προβληματα στα games με crossfire (εαν θα εχεις προβληματα κιολας,μπορει ολα να ειναι μια χαρα).

Θα εχεις επισης χειροτερες θερμοκρασιες λογικα εαν ειναι πολυ κοντα οι καρτες.

Ρωτα τον Lionheart75 (aka φαντασμα του φορουμ) μιας και αυτος ειχε και 2 5850 αλλα και 2 6950 ξεκλειδωμενες.

Μην ρωτησεις την Karmen1983 γιατι σε βλεπω να βαζεις και υδροψυξη μετα. :mrgreen:

Δημοσ.

χαχαχα...αυτο ηθελα να ακουσω...να κανω cf!!αλλα αντε να βρουμε 5850 τωρα!!με το που βαζει καποιος αγγελια αμεσως τις τσιμπανε!!αυτο με τα προβληματα δεν μου αρεσε και τοσο...γιατι να εχω προβληματα!!δεν ειναι αρκετα εξερλιγμενο πλεον το cf?

Δημοσ.

είναι θέμα της υποστήριξης του από τα drivers βέβαια πλέον και η ati βγάζει συνέχεια drivers για να υπάρχει περισσότερη υποστήριξη σε cf

Δημοσ.

ωραια!!ξερετε κανενα αλλο μερος να ψαξω για αγορα μιας ακομα 5850?

εν τω μεταξυ ειναι δυνατον μητρικη που παιρνει amd επεξεργαστη να εχει bridge για sli και να μην εχει για cf?Υποτιθεται οτι ati & amd ειναι ιδια εταιρια!!! :eek:

Δημοσ.

Multi-display support with 2 way SLI™ and 2 way CrossFireX Flexible graphics capabilities - Up to 2 VGA cards are supported for either 2 way CrossFireX™ or 2 way SLI™ action (running at two x16 bandwidth), delivering the ultimate in graphics performance for gaming enthusiasts who demand the highest frame rates without compromising on resolution.

Note: Please update the latest version of BIOS from GIGABYTE website and VGA driver from vender’s website.

από την σελίδα της gigabyte τα δέχεται και τα 2ο και cf και sli

Δημοσ.

ναι αυτό ακούγεται λίγο περίεργο το να έχει μόνο sli bridge αλλά τι να κάνουμε τουλάχιστον δεν είναι ακριβά μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά ένα cf bridge

Δημοσ.

καλα ναι θα αγορασω εκτος και αν αυτος που την αγοραω εχει κρατησει το κουτι!!και ετσι θα εχει μεσΑ!!!δεν εχω ουτε καν το πρωτο πακετο που λες tmjuju...για να δουμε!!

Δημοσ.

Δεν εχω να προσθεσω κατι στο θεμα γιατι δεν μπορω να εκφερω αποψη απλα οσον αφορα το CF Bridge μπορω να σας πω οτι τα cf bridges ερχονται με τις ιδιες τις καρτες γραφικων της amd ενω τα sli bridges με sli capable mobo's.

Δημοσ.

Δεν εχω να προσθεσω κατι στο θεμα γιατι δεν μπορω να εκφερω αποψη απλα οσον αφορα το CF Bridge μπορω να σας πω οτι τα cf bridges ερχονται με τις ιδιες τις καρτες γραφικων της amd ενω τα sli bridges με sli capable mobo's.

Αρκετές μητρικές έρχονται και με CF bridge

Δημοσ.

Αρκετές μητρικές έρχονται και με CF bridge

Δεν ειμαι τοσο ψαγμενος στο θεμα αλλα απ'οσο εχω δει Sli bridge (mobo) Cf bridge (Gpu)

Thanks για την διορθωση,δεν το ξερα ειναι η αληθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...