Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα μου ηρθε η 2η καρτα γραφικων υστερα απο τοσα και τοσα που περασα..ειναι υλοποιηση της asus( http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5850G2DIS1GD5/ )...να βαλω την δικια μου πρωτη η αυτη?το ιδιο δεν ειναι?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βάλε πρώτη την καινούρια ούτως ώστε αν έχει κάποιο πρόβλημα θα το καταλάβεις αμέσως.

Περιμένω εντυπώσεις, παίζεις bf3 online?

Δημοσ.

δεν ειναι καινουρια και αυτη μεταχειρισμενη ειναι!!προβλημα δεν νομιζω να εχει αφου μου εβγαλε και αμεσως να κανω cf..και προ που επαιξα το μεσημερι δεν ειχα θεμα(με τους drivers που βγαζει συνηθως)..bf online οχι!!αλλα θα το βαλω να το παιξω!!θεωρειται βαρυ?

Δημοσ.

ο μονος λογος που εγω πηγα απο CF 5850 σε 6950->70 ηταν τα 2GB της μνημης, και αυτο επειδη εχω eyefinity αναλυση

σε 1920*1080 θα εισαι μια χαρα.

ουτε και ειχα ποτε προβλημα με drivers με το CF

Δημοσ.

Έχω πειραματιστή και εγώ με 5850 c.f./6950, για χάρη του Battlefield 3, έχω να πω ότι ναι μεν με 5850 c.f. τα FPS εκτοξεύτηκαν αλλά πολλές φορές έπεφταν κάτω από τα 30(fps), πιστεύω ότι ήταν λόγο μνήμης έτσι έβαλα μια 6950 2G (στα 900 MHz) και θεωρώ ότι είναι αρκετά καλύτερα, για το Battlefield 3 πάντα.

Δημοσ.

καλα θα δω ακομα δεν εκανα το cf θα τις πουλησω..ειπαμε δεν ειμαι ανισσοροπος...αμα τις δωσω 200€ και αλλα 50 να δωσω μια χαρα θα ειναι...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...