Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θενκς μανο!!να μην κλοκαρουμε πρωτα και τον cpu?κατι ασχετο εχω αυτη την οθονη για οθονη του pc μου http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2362DP-PZ-LCD-TV-23.htm

εχει μεγαλο Input lag?επειδη δεν εχω και μεγαλη ιδεα απο οθονες?ειναι καλη η να την αλλαξω?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λοιπον καθησα και εκανα benchmark και με το 3d mark vantage και με το furmark...τωρα δεν ξερω τι ειναι καλο και τι οχι!!περιμενω να μου πειτε...παντως με το 3d mark vantage εκανα 2 τεστ..και μου φανηκε περιεργο γιατι το πρωτο μου βγηκε γυρω στο 11 και το 2ο στο 17και..και με το furmark που λογικα δεν νομιζω οτι παιζει να παιξει ποτε τοση πιεση για τις καρτες επιασαν 90 βαθμους!!τεσπα take a look:

settings του 3d mark vantage

56445196.th.jpg

αποτελεσματα

54780541.th.jpg

αποτελεσματα του furmark

11483527.th.jpg

Δημοσ.

Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ!

Μου φαίνεται σχετικά λίγο το gpu score.

Εμένα με 2 5850 xtreme βγάζει γύρω στο 26-27.000.

Για το cpu score δε ξέρω τι παίζει και κατά πόσο εκμεταλλεύεται και τους 6 πυρήνες αλλά φαντάζομαι οτι ο 955 μου βγάζει ~15.000 λόγο του ότι τον έχω ανεβάσει αρκετά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θερμοκρασίες σου είναι λίγο τσιμπιμένες. Σε burn in η πάνω κάρτα φτάνει οριακά τους 75 βαθμούς ενώ η κάτω είναι περίπου 10 βαθμούς χαμηλότερα.

Ποιο κουτί έχεις;

Από βδομάδα που θα είμαι στην Αθήνα που έχω το desktop θα ανεβάσω κι εγώ scores.

Δημοσ.

Κι εγω δεν μπορω να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος..τι μπορει να φταίει...;;κουτι έχω αυτο της υπογραφης μου..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σορρυ, δεν πρόσεξα ότι το έχεις γράψει απο κάτω το κουτί!

Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τις θερμοκρασίες τότε. Έχει αρκετά καλό airflow το κουτί.

Τώρα για το score δε ξέρω τι μπορεί να παίζει.

Αρχικά, να σου αναφέρω ότι παίζει αρκετά ρόλο και ο επεξεργαστής στο vantage, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Δοκίμασε να τον ανεβάσεις λίγο τον επεξεργαστή σου, κάτι σε 3.2-3.4 θα το έχεις με την antec και ξανατρέξε 2-3 φορές το bench.

Δοκίμασε και διαφορετικούς drivers στις GPU. Ποιούς έχεις τώρα;

Δημοσ.

τους τελευταιους!!θελω να κανω oc αλλα γυρω στο 4...εχω ανοιξει και θεμα αλλα δεν με βοηθαει κανενας!!:P...εσυ τι pc εχεις?

Δημοσ.

Κι εγω δεν μπορω να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος..τι μπορει να φταίει...;;κουτι έχω αυτο της υπογραφης μου..

Sent from my iPhone using Insomnia

Για να δεις διαφορά θα πρεπει να πας τον επεξεργαστη απο 3.8 ghz και πανω. Ετσι θα δεις οτι ο 1055τ ειναι πολυ αργός σχετικα σε stock συχνοτητα αλλα απο 3.8 και πανω ειναι τερατακι .......αναδεικνύοντας την κρυμμένη δυναμη που υπαρχει στις καρτες σουB)

Δημοσ.

ωραια!!αρα δεν ειναι θεμα οδηγων κτλ!!και απο θερμοκρασιες...?δεν ειναι υψηλες?εχω ανοιξεθ θεμα για oc μπορεις εσυ να με βοηθησεις?

Δημοσ.

τους τελευταιους!!θελω να κανω oc αλλα γυρω στο 4...εχω ανοιξει και θεμα αλλα δεν με βοηθαει κανενας!!:P...εσυ τι pc εχεις?

Εγώ έχω τους 11.12 . Δοκίμασε και αυτούς, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

για να δεις διαφορα θα πρεπει να πας τον επεξεργαστη απο 3.8 ghz και πανω. Οταν το κανεις αυτο θα δεις οτι ο 1055τ ειναι πολυ αργος σχετικα σε stock συχνοτητα αλλα απο 3.8 και πανω ειναι τερατακι.Αν το κανεις αυτο θα δειξουν και οι καρτες σου την κρυμμένη δυναμη:devil:

Κατ αρχήν, εκμεταλλεύεται και τα 6 cores το vantage, έτσι;

Κατά δεύτερον, δίνει μπουκάλι ο 955 στα 4ghz στις gpu μου; Χλωμό το κόβω αλλά πες μου κι εσύ τη γνώμη σου!

Δημοσ.

Το perfomance δεν τρεχεις?ετσι οπως στο βγαζει το προγραμμα?

Ποιους drivers εχεις?

Ενδεικτικα ενα σκορ μου πριν 2 μηνες ειναι με τον επεξεργαστη στα 4.374 και τις μνημες κοντα 1800 και cpu_nb 2800+ εαν θυμαμαι καλα και την καρτα γραφικων που ηθελες να αλλαξεις 6950 flashed δηλαδη ουσιαστικα 6970 με ρολογια 1005 πυρηνα και 1375 μνημες

cpu 14779 και graphics 23946 και σαν συνολο 20731

vantage link

τωρα ετρεξα ενα με τον επεξεργαστη στα 4100,τις μνημες 1774 και cpu-nb 2660 και την καρτα στοκ 6970 πες και μου εβγαλε

cpu 14040 και graphics 21799 και σαν συνολο 19152

vantage link

Δημοσ.

δεν υποτιθεται πως 2x5850>6950?εχω τους τελευταιους..12,1!!να αλλαξω?με αυτα τα settings το ετρεξα

19694411.jpg

αααα συνολικο εμενα γιατι δεν μου βγαζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...