Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το τρεχεις σωστα.πηγαινε στα presets που λεει επανω και πατα το perfomance.κανε το upload στο site και θα το δεις.

Το τρεχεις σε υψηλη αναλυση.

(η καρτα ηταν 6950 πλεον ειναι 6970,οσο κερδος και εαν ειναι αυτο).

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εαν το βαλεις απο πανω το Preset σαν perfomance τοτε πρεπει να σου το γυρισει σε 1280Χ1024.δες τα link που σου εστειλα κατω κατω που τα λεει το πως ετρεξε το test.

Το πανω το γενικο λεω.διπλα απο εκει που λεει options.εσυ το εχεις custom.

Η απο την καρτελα main επελεξε το και τρεξε το.

Δημοσ.

custom εγινε επειδη πειραξα την αναλυση!!εγω νομιζα οτι χρειαζεται να την πηγαινεις στο οσο ειναι η οθονη σου..θα το τρεξω σε 1280Χ1024....σου λεω σε λιγο!

edit:

σαν κατι να καναμε τωρα!!! :-D

65361546.jpg

δεν μπορω να ποσταρω το αποτελεσμα μου στο σαιτ της 3dmark...γιατι αραγε!!! :rolleyes: , :-D

τα χρωματα της DELL πως τα βλεπεις?

Δημοσ.

Ε ναι,σαν κατι να εκανες τωρα.χαχα.good.

το χρωμματα της dell τα βλεπω μεσω τις δικης μου οποτε...σαν τα χρωμματα της δικης μου.χαχαχαχα.

Δημοσ.
custom εγινε επειδη πειραξα την αναλυση!!εγω νομιζα οτι χρειαζεται να την πηγαινεις στο οσο ειναι η οθονη σου..θα το τρεξω σε 1280Χ1024....σου λεω σε λιγο!

edit:

σαν κατι να καναμε τωρα!!! :-D

δεν μπορω να ποσταρω το αποτελεσμα μου στο σαιτ της 3dmark...γιατι αραγε!!! :rolleyes: ' date=' :-D

τα χρωματα της DELL πως τα βλεπεις?[/quote']

Νομιζω οτι εισαι μια χαρα. Αυτο που ειναι συμαντικο ειναι να τσεκαρεις το συστημα σε πραγματικες συνθηκες. Τρεξε ενα καινουργιο game οπως crysis 2, battlefield 3 ,κανε μετατροπη μια ταινια με το handbrake... Αν δεις οτι δεν θπαρχει προβλημα αστο ως εχει και προσπαθησε να μειωσεις το vcore του πυρηνα χωρις να εχεις bsod. Επειτα μπορεις να ανεβασεις και τις καρτες γραφικων....

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Έκατσα και βρήκα ένα vantage απο πέρυσι με τον i5 2500K μόλις στα 4ghz και τις 5850 που διατηρούσα τότε, στόκ στα 725/1000.

Kάπου έχω και άλλα screens με τις 5850 στα 950/1250 και τον i5 στα 4.6 - 4.7 αλλά δεν τα βρίσκω τώρα...

Πάρε άλλη μια ιδέα πάντως. :)

post-175857-0-54820900-1330893772_thumb.png

Δημοσ.

Δεν έχω κατι σε στοκ αλλά αμα αποφασίσεται να τσιτώσεται παρτε ένα για συγκριση!!

post-74154-0-69966900-1330943012_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...