agent_smith Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 παρατηρεισα πως αν το κλεισο των υπολογιστη θα μπει αν κανω επανακκηνιση δεν θα μπει !!! Γιατι ;;;; μπεικα στο @bios εκανα update αλλα τιποτα ......... Πριν λιγο ηρθα σπιτι και εκανα clear cmos εκανα το βραχυκλυκλωμα και ανοιξα τον υπολογιστη ανοιξε αλλα δεν προχωρησε των εκλεισα το εβγαλα και το ξανα ανοιξα και μπεικα και το μονο που εκανα ηταν η αλλαγη για το AHCI του ssd γιατι δεν εμπαινε αλλιως τωρα πως βλεπω ποια εκδοση εχω ; Στο @bios δεν είδες ποια έκδοση bios έχεις; Πέρα από αυτό όταν ο pc κάνει Post θα φαίνεται κάπου εκεί το bios version.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εκανα update με το @bios εκανα επανακκηνιση αλλα πως θα δω ποια εκδοση εχω ακομα δεν το εχω βρει ; Σας ευχαριστω παντως πολυ και ας γκρηνιαζεται !
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αφού έκανες update ¨εχεις αυτή που πέρασες Το πως θα το δεις στο είπε ο thresh πριν μερικά ποστ Λύθηκε το θέμα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γμτ έχω απολυθεί από το στρατό εδώ και μερικές μέρες και συνεχίζει να μου έρχεται στο στόμα η κλασική λέξη...
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γμτ έχω απολυθεί από το στρατό εδώ και μερικές μέρες και συνεχίζει να μου έρχεται στο στόμα η κλασική λέξη... Η οποία είναι;
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αφού έκανες update ¨εχεις αυτή που πέρασες Το πως θα το δεις στο είπε ο thresh πριν μερικά ποστ Λύθηκε το θέμα; Μα δεν λεει λεει Bios και αλλα και 19..-2011 και μεσα κοιταξα δεν ελεγε πουθενα ver. το μονο που βρεικα ηταν η version του @bios
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μήτσο διάβασε πιο πάνω ρε συ. ΕΛΕΟΣ ειλικρινά Αφού δεν μπορείς να το βρεις μέσα από το Bios τρέξε το cpu-z και πήγαινε καρτέλα mainboard Εκεί θα στο πει
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μήτσο διάβασε πιο πάνω ρε συ. ΕΛΕΟΣ ειλικρινά Αφού δεν μπορείς να το βρεις μέσα από το Bios τρέξε το cpu-z και πήγαινε καρτέλα mainboard Εκεί θα στο πει Aαααα το βρεικα με το cpu-z δεν το ηξερα και τωρα το ειδα και εχει το F9 αλλα υπαρχει beta F10g λετε να το βαλω ;
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ποια έκδοση bios? το βλέπεις είτε μέσα στο bios είτε από τα windows με κάνα CPU-Z...
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ναι τωρα το ειδα αλλα ρωταω καλο ειναι να βαλω το F10g ή να αφησω την F9 ;
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πέρνα ξανα από πάνω το F9 αν στο πάρει.. μετα μπαίνεις στο bios και πατάς restore default αυτή είναι η οδηγία της Gigabyte.. Κάνεις πάλι τις ρυθμίσεις σου και βλέπεις ααν έστρωσε..
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 OK αφηνω το F9 το μονο που αλλαξα ηταν η επιλογη για τον ssd σε AHCI επειδη δεν εμπαινε αλλιως δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο αλλα δλεπω τωρα μπαινω μια χαρα χωρις κανενα προβλημα Τωρα ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις για το bios για των υπολογιστη μου ;
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βάλε και τις μνήμες όπως είχαμε ξαναπεί στο 1600 και βγες απο το Bios
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βάλε και τις μνήμες όπως είχαμε ξαναπεί στο 1600 και βγες απο το Bios Δεν θυμαμαι τι ειχα αλλαξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα