bapctotax Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 θελω να παρω ενα smartphone απο 100 εως 300 ευρω και θελω να εχει οθονη απο 3.5 μεχρι και 4 ιντσων(μεγαλυτερη δε με πειραζει αλλα μικροτερη δεν θελω)λογισμικο φυσικα android 2.2 ή 2.3 αλλα με δυνατοτητα να αναβαμθιστει μετα σε ics(4.0),wifi και dual touch screen!εχω στα υποψη μου xperia play και xperia neo v αν εχει κατι καλυτερο να προτεινετε ή να με συμβολεψετε ευχαριστως! σημειωση:το κινητο το θελω κυριως για βλεπω video(anime,ταινιες κπλ),να διαβαζω κομικς και να εχω γρηγορη προσβαση σε twiter και facebook!
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω εδώ και 3 μέρες το Neo-v και σε σχέση με το htc diamond 2 που είχα μπορώ να σου πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Όσων αφορά τα βίντεο , χρησιμοποιώντας το mx video player , μπορώ να αναπαράγω 480p άνετα. Στα 720p μάλλον θα πρέπει να δεις για διπύρηνο με ... 2πλά λεφτά. Αν κάποιος ξέρει καλύτερο player να το πει για να το δοκιμάσω και να ενημερώσω Βεβαίως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο , αλλά χρησιμοποιώ την μανίσια microsd και περιμένω μία class10 , οπότε και θα ξαναδοκιμάσω Επείσης κοντά στα 300 υπάρχει και το optimus 2x (νομίζω τόσο το είδα και media markt) από Ελλάδα και 245 από amazon uk
johnrock1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω εδώ και 3 μέρες το Neo-v και σε σχέση με το htc diamond 2 που είχα μπορώ να σου πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Όσων αφορά τα βίντεο , χρησιμοποιώντας το mx video player , μπορώ να αναπαράγω 480p άνετα. Στα 720p μάλλον θα πρέπει να δεις για διπύρηνο με ... 2πλά λεφτά. Αν κάποιος ξέρει καλύτερο player να το πει για να το δοκιμάσω και να ενημερώσω Βεβαίως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο , αλλά χρησιμοποιώ την μανίσια microsd και περιμένω μία class10 , οπότε και θα ξαναδοκιμάσω Επείσης κοντά στα 300 υπάρχει και το optimus 2x (νομίζω τόσο το είδα και media markt) από Ελλάδα και 245 από amazon uk σχετικα με το medimarkt μπορει καποιος να το σγουρεψη?????γιατι αν ειναι ετσι παω αβριο πρωη πρωη τρεχοντας να το παρω....επισης ποτε ακριβως το ειδεσ τοσο?????
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πριν 1,5 βδομάδα το είχα δει στα 299 αν θυμάμαι καλά
johnrock1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πριν 1,5 βδομάδα το είχα δει στα 299 αν θυμάμαι καλά δεν νομιζω να το εχουν ακομα τοσο.....ξερεις ποτε ειναι οι επομενες εκπτωσεις????
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σε 2 μέρες δεν αρχίζουν οι εκπτώσεις? αν είσαι Αθήνα παντως δες στο skroutz , το έχουν αρκετοί σε αυτή τη τιμή Edit :Αύριο αρχίζουν οι εκπτώσεις . Λογικά όλο και κάτι θα βγει
johnrock1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σε 2 μέρες δεν αρχίζουν οι εκπτώσεις? αν είσαι Αθήνα παντως δες στο skroutz , το έχουν αρκετοί σε αυτή τη τιμή βασικα δεν εμπιστευομαι αγορα κινητο μεσω ινερνετε θελω να εχς κονατα το μαγαζι για τυχον σερβις...... αλιως θα το χα καβατζωσει ηδη.....
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν μιλάω για μέσω internet στο skroutz. Γιαυτό λέω αν είσαι Αθήνα πάς και το παίρνεις απο όποιο είναι πιο κοντά σε αυτή τη τιμή
johnrock1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν μιλάω για μέσω internet στο skroutz. Γιαυτό λέω αν είσαι Αθήνα πάς και το παίρνεις απο όποιο είναι πιο κοντά σε αυτή τη τιμή τα περισοτερα το εχουν 450 ευρω......
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ εδώ βλέπω 5-6 στα 300 και μετά καμιά 10αριά ακόμη 310-340 ευρώ
bapctotax Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ειστε σιγουροι για το optimuw 2χ οτι θα αναβαθμιστει σε ics;το optimus 2χ ειναι καλο αλλα θελω να παρω το κινητο απο γνωστο μαγαζι...
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για το ics δες εδώ Τώρα όταν λες γνωστό μαγαζί λογικά λες πλαισια γερμανούς vodafone cosmo κτλ. Σε αυτή τη περίπτωση πάνε στα media να δεις μήπως το έχουν ακόμη. Αλλά εγώ θα σου έλεγα πάρτο από τα "άγνωστα" και για εγγύηση πάντα καλύτερα στην αντιπροσωπία παρά στα καταστήματα , γνωστά άγνωστα Αλλιώς πάρε το neo-v να τελειώνεις ή πλήρωσε την ταμπέλα από τα γνωστά μαγαζιά 150 ευρώ
bapctotax Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει κανενα κινητο τυπου value for money δηλαδη zte huwaiu κτλ που να τηρει αυτα χαρακτηριστικα;
silve Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου εγώ σου προτείνω το Sony Ericsson Xperia Neo V. Το έχω το συγκεκριμένο κινητό (γύρω στην εβδομάδα) και πίστεψέ με για 200 ευρώ είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα! (γνώμη μου) Αν ήμουν στη θέση σου αυτό θα διάλεγα δηλαδή. Τώρα το θέμα είναι και τα αποθέματα που δεν υπάρχουν για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι λίγο δύσκολο να το βρεις... Απ' ότι είπαν πάντων θα το λύσουν το πρόβλημα γιατί έχει μεγάλη ζήτηση. Πότε όμως δεν μας λένε...
bapctotax Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αποφασισα να ριξω τις απαιτησεις μου...τωρα ειμαι απο 100 στα 250 ευρω!πηγαινουμε για value for money!υπαρχει κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια να κοιταξω εκτος neo v;το huawei ideos x5 θα αναβαθμιστει σε ics;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα