florevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας Μπορει να ειναι λιγο Fail Τιτλος αλλα ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερετε ενα δασος εδω κοντα στην αθηνα, οπου θα μπορουσα να παω αρκετα ευκολα με μετρο, λεωφορια κτλ ? θελω να γυρισω μια ταινιουλα και ψαχνω ενα τετοιο μερος, για να παω με τη παρεα μου...Any Ideas ? Και για οσους με ξερουν ζηταω συγνωμη που δεν εχω μπει καθολου Insomnia τωρα τελευταια αλλα εχω μπολικο διαβασμα για το σχολειο.. Peace
Haldol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δάσος; Αθήνα; Rofl! Τέλος πάντων... βγες Κηφισιά και πάρε το 535. Θα σε βγάλει στην περιοχή μου. Από τις λίγες περιοχές της Αθήνας που έχουν ακόμα (πυκνή) βλάστηση. Φυσικά, δάσος κανονικό δεν υπάρχει, αλλά δε νομίζω να μη κάνεις τη δουλειά σου και με «κατά τόπους» κομμάτια 3-4 στρεμμάτων που να έχει μόνο πεύκα, αγριόχορτα και πέτρες.
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μετρο ->σταθμος αιγαλεω ->σταση λεωφορειων πανω στην ιερα οδο στο ρευμα προς χαιδαρι και παιρνεις το 811.Σταματας στο τερμα (δαφνι)και με το που βγεις απο το λεωφορειο το δασακι ειναι δεξια σου στα 50-100 μετρα.Οποιον και να ρωτησεις θα στο δειξει. Μια μικρη εικονα: http://www.georythmiki.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B1/%CE%AC%CE%BB%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85
Orgasmic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αλσος Συγγρου, Κηφισια. 10 λεπτα απο τον σταθμο του ΚΑΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα