monkey90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, προσπαθώ να φτιάξω μία enum κλάση γράφοντας > public enum Color { WHITE, BLACK Color nextColor(Color a) { } } αλλά μου βγάζει error: class Color is public, should be declared in a file named Color.java Εκτός από την Color χρησιμοποιώ αρκετές ακόμα κλάσεις.
anakiou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Why do file name and class name always coincide in Java? Read more: http://wiki.answers.com/Q/Why_do_file_name_and_class_name_always_coincide_in_Java#ixzz1jMzQCUHQ
monkey90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το βρήκα αλλά μου βγάζει error στο Color nextColor() ',','}', or ';' expected Ήταν μπροστά στα μάτια μου... sorry για την ερώτηση ήταν χαζή.
monkey90 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να δίνω κάθε φορά ένα χρώμα και να μου δίνει το άλλο. άμα όμως η μέθοδος nextColor δεν δέχετε τίποτα ως παράμετρο υπάρχει τρόπος να κάνει την ίδια δουλειά; > public class Main { /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { bla xrwma= bla.BLACK; bla xrwma2= xrwma.nextColor(xrwma); System.out.println(xrwma2); } } > public enum bla { WHITE, BLACK; bla nextColor(bla a) { if(a==WHITE) { return BLACK; } return WHITE; } }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα