HamerZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μετά από χρόνια χρήσης η οθόνη αφής του ipaq 214 μου έπαψε να λειτουργεί. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω service κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη-Λάρισα, μιας και στα περισσότερα καφέ που είδα έχουν την ίδια συσκευή οπότε και θα παρέχει κάποιος διαθέσιμα ανταλλακτικά σήμερα; Από ebay έχει ανταλλακτικό από Hong Kong αλλά θέλω και να μην βάλω χέρι δικό μου πάνω. ebay-ipaq 214 Original Replacement Touch Screen Digitizer for HP iPAQ 200 210 211 212 214 New Ξέρει κανείς και το κόστος συνολικής επισκευής; Διαφορετικές επιλογές θα είναι η αγορά μεταχειρισμένου ipaq (100-150ευρώ ανάλογα με την φθορά του) ή νέου ίσως tablet. Τα βασικά που θέλω είναι να χωρά στην χούφτα (4-5inch) και να μπορώ να τρέχω εφαρμογές : gps (Destinator, iGO), calculator, σημειωματάριο (σε txt αρχεία καλύτερα), office. GPS της Royaltek υπάρχει ήδη και δουλεύει πλήρως και με τον laptop. Προτάσεις καλοδεχούμενες.
baskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Για τις περιοχες που μας λες δε ξερω καποιο σοβαρο service αλλα ολο και καποιος φιλος θα σου βρει .. Αν το προβλημα είναι μόνο το touch Και η οθονη δειχνει κανονικά τότε αναλογα με το ποσο κανει το ανταλλακτικο θα σου στοιχισει 40-60 ευρω..Φυσικα οχι με γνησιο ανταλλακτικο αλλα οκ θα γινεται η δουλεια.. Γνωμη μου μη το φτιαξεις και ουτε να παρεις μεταχειρισμενο.. Παιρνεις ενα μικρο anroid tablet Πχ το galaxy που υπηρχε σαν προσφορα ή ενα κινητο android Και κανεις τη δουλεια σου ανετα. Μονο προβλημα που προσωπικα εχω συναντησει ειναι οτι τα Gps Προγραμματα ειναι ελαφρως χειροτερα απο οτι σε ενα diamond Με destinator Που ειχα(απο αποψη χαρτων)
HamerZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μόνο η οθόνη αφής έχει το πρόβλημα. Για Αθήνα γνωρίζεις κάπου που θα μπορούσα να το πάω; Για αντικαταστάτη μάλλον θα πρέπει να πάω σε samsung galaxy 5.0, όπου όμως από τα 60ευρώ πάμε στα 260ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα