christos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Logitech Harmony 700 Με έγχρωμη οθόνη, και εάν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μέχρι 6 συσκευές. Και κάνουν δώρο μαζί με το τηλεκοντρόλ. Ultimate Ears 100
armadilos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Υποστηρίζει μέχρι 6 συσκευές, αλλά ΟΧΙ το PS3 (δεν έχει bluetooth). Για να υποστηρίξει και το PS3 πρέπει να αγοραστεί και ένας ειδικός αντάπτορας, ειδικά για το PS3. Το έχω πάνω από 1 χρόνο και με έχει βολέψει αφάνταστα. Έχω 5 συσκευές και 1 τηλεκτοντρόλ. Κάνει παπάδες και μπορεί να "μάθει" εντολές και από τηλεκοντρόλ που δεν υποστηρίζει η βάση της Logitech. Η τιμή είναι super (εγώ το είχα πάρει 99 ευρώ). Και από μπαταρία το φορτίζω ανά 2μηνο.
HERTHAN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις που μπορω να το βρω οσο πιο φθηνα γινεται το συγκεκριμενο? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2012 από HERTHAN
fsbmaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μα φτηνα ειναι ποσο ποιο πολυ θελεις δηλαδη ρε φιλε ? Τσαμπα ?
HERTHAN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μα φτηνα ειναι ποσο ποιο πολυ θελεις δηλαδη ρε φιλε ? Τσαμπα ? Που το βρηκες εσυ φθηνα πες κι εμενα.
zizu10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Που το βρηκες εσυ φθηνα πες κι εμενα. Κάτω από 50 δεν νομίζω να το βρεις εύκολα... Αν θες κοίτα σε παλιότερο μοντέλο.
HERTHAN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Κάτω από 50 δεν νομίζω να το βρεις εύκολα... Αν θες κοίτα σε παλιότερο μοντέλο. Ευχαριστω φιλος. Ο αλλος λεει ποσο πιο φθηνα το θες. Πιο φθηνα απο ποιο δεν μας λεει ομως.
Commendatore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ... Και από μπαταρία το φορτίζω ανά 2μηνο. Πόσο μεγάλη μπαταρία έχει το Harmony 700 ? Έχω το Harmony One Advanced και δε μου βγάζει ούτε εβδομάδα !!! (σημειωτέον, έχει 930 mAh χωρητικότητα) ** sorry για το offtopic, αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα
Salvation81 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω για το Harmony 700 αλλα το 1000 δεν εχει παρουσιασει κανενα θεμα και ειναι πραγματικα απιθανο. Γενικα σε θεμα ποιοτητας δεν νομιζω να απογοητευτει κανεις απο καποιο Harmony.
Commendatore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω για το Harmony 700 αλλα το 1000 δεν εχει παρουσιασει κανενα θεμα και ειναι πραγματικα απιθανο. Γενικα σε θεμα ποιοτητας δεν νομιζω να απογοητευτει κανεις απο καποιο Harmony. Συμφωνώ μαζί σου και εγώ είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από όλα τα προϊόντα της L. που έχω αγοράσει κατά καιρούς (...και είναι αρκετά... ) Απλά μου φαίνεται σχετικά μικρή η διάρκεια της μπαταρίας, από τη στιγμή που δε χρησιμοποιείται και ιδιαίτερα. Ίσως πρέπει να μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας...
Salvation81 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλα αυτο δεν λεει κατι, ακομα και εξω απο το τηλεκοντρολ να τις εχεις παλι θα χασουν την φορτιση σε λιγο καιρο, ποσο μαλλον μεσα στο τηλεκοντρολ. Μην ξεχνας πως δεν ειναι ενα απλο τηλεκοντρολ με 10 κουμπακια.
Commendatore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλα αυτο δεν λεει κατι, ακομα και εξω απο το τηλεκοντρολ να τις εχεις παλι θα χασουν την φορτιση σε λιγο καιρο, ποσο μαλλον μεσα στο τηλεκοντρολ. Μην ξεχνας πως δεν ειναι ενα απλο τηλεκοντρολ με 10 κουμπακια. Συμφωνώ και πάλι, αλλά δε νομίζεις πως μια μπαταρία που δε χρησιμοποιείται, το να αποφορτίζεται εντελώς μέσα σε μια εβδομάδα είναι λίγο περίεργο ? Τα τηλεχειριστήρια της σειράς έχουν επιπρόσθετα τη δυνατότητα να ελαχιστοποιούν (ή και να μηδενίζουν ?) την κατανάλωση, οπότε αυτό το καθιστά ακόμη πιο περίεργο... Έχουν περάσει και ημέρες όπου δεν το άγγιξα κάν, και αυτό αποφορτίστηκε μέσα σε 5-7 ημέρες (εάν θυμάμαι καλά)
achilles_g_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 κι εγώ το harmony 885 είμαι πολύ ικανοποιημενος, ξεχνάω πότε το φόρτισα.
Salvation81 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνώ και πάλι, αλλά δε νομίζεις πως μια μπαταρία που δε χρησιμοποιείται, το να αποφορτίζεται εντελώς μέσα σε μια εβδομάδα είναι λίγο περίεργο ? Τα τηλεχειριστήρια της σειράς έχουν επιπρόσθετα τη δυνατότητα να ελαχιστοποιούν (ή και να μηδενίζουν ?) την κατανάλωση, οπότε αυτό το καθιστά ακόμη πιο περίεργο... Έχουν περάσει και ημέρες όπου δεν το άγγιξα κάν, και αυτό αποφορτίστηκε μέσα σε 5-7 ημέρες (εάν θυμάμαι καλά) Ναι την ελαχιστοποιουν αλλα Οταν το δουλευεις τρωει πολλες φορες περισσοτερο απο αλλα συμβατικα τηλεκοντρολ.... Απο εκει και περα αν αποφορτιστηκε χωρις να το αγγιξεις σε 5-7 μερες (και δεδομενου οτι δεν το αγγιζει κανεις αλλος) τοτε η φταινε οι μπαταριες που χρησιμοποιεις η το τηλεκοντρολ.
fonzi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα ένα 650 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το γράφω εδώ διότι παρόμοιες δυνατότητες έχουν αν εξαιρέσει κανείς τις μπαταρίες. Λοιπόν ελέγχω άψογα 3 τηλεοράσεις που για τη μία κανένα τηλεκοντρολ του εμπορίου δεν τα είχε καταφέρει! Και σαν τέταρτη συσκευή πέρασα τα κλιματιστικά μου αλλά θέλει κόλπο για να δουλέψουν σωστά και να μην έχεις μόνο τη δυνατότητα να τα ανοιγοκλείνεις. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να ποστάρω πως το έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα