NikMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Θα ήθελα μια βοήθεια να διαλέξω κάρτα γραφικών διοτι η τωρινή τα έφαγε τα ψωμιά της (XFX 8800GTS 512MB). Η χρήση της θα είναι για τα πάντα κυρίως παιχνίδια. Το pc είναι c2d 8400 @ 3,6mhz oc, asus p5e, 4gb ram, psu 600w zalman και το σημαντικότερο οθόνη dell u2410. Προσανατολίζομαι σε ati 6950 2gb, απλά είπα να πάρω και μια παραπάνω ιδέα απο εσάς. thanks in advance!! P.S. ξερω οτι το σύστημα θα την κρατάει πίσω την κάρτα αλλά τώρα δε μπορώ να το αλλάξω όλο και απλά είπα να ξεκινήσω με μια καλή vga και σιγά σιγά τα υπόλοιπα.
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πολυ καλη επιλογη, ειχα (και ακομα εχω) ακριβως την ιδια καρτα σε παρομοιο συστημα με το δικο σου (Ε8400 3,6ghz, P5Q-E και 4gb ram). Mπορει να σε κραταει πισω η cpu, αλλα πιστεψε με θα δεις διαφορεεεςςς
NikMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πολυ καλη επιλογη, ειχα (και ακομα εχω) ακριβως την ιδια καρτα σε παρομοιο συστημα με το δικο σου (Ε8400 3,6ghz, P5Q-E και 4gb ram). Mπορει να σε κραταει πισω η cpu, αλλα πιστεψε με θα δεις διαφορεεεςςς Καλά είμαι σίγουρος! Εδώ έβαλα πρίν λίγες μέρες να παίξω το L.A Noire και η κάρτα έπαθε πολιτισμικό σόκ με παρακαλούσε να την αποσύρω!! Δεν σου λέω καν τη αναλυση εβαλα και σερνόταν!! Αλλα είναι λογικό εντάξει! Απλα 'ψηνόμουν' να έπαιρνα μια απο αυτές που ξεκλειδώναν σε 6970 αλλα εκτός οτι δεν βρίσκεις είναι και πολύ ακριβές (Over 300).
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν αμφιβαλλω φιλε μου, αν εχεις την οικονομικη ευχερεια παρτην με κλειστα ματια! Μια μεγαλη μεριδα απο τις DIRECTCU πρεπει να ξερεις οτι δεν ξεκλειδωνουν οπως και η δικια μου
NikMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν αμφιβαλλω φιλε μου, αν εχεις την οικονομικη ευχερεια παρτην με κλειστα ματια! Μια μεγαλη μεριδα απο τις DIRECTCU πρεπει να ξερεις οτι δεν ξεκλειδωνουν οπως και η δικια μου Α νόμιζα οτι οι DIRECTCU δεν ξεκλείδωναν καθόλου! Έχουν dual bios?
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Α νόμιζα οτι οι DIRECTCU δεν ξεκλείδωναν καθόλου! Έχουν dual bios? ναι εχουν
NikMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οπότε ευχεσαι να σου κάτσει ή βλέπεις την παρτίδα και ξέρεις?
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω ιδεα φιλε, σε ενα αλλο παιδι με ακριβως την ιδια καρτα του ξεκλειδωσε αλλα νομιζω οτι ηταν πιο παλια παρτιδα. Δεν θελω να σου δινω ψευτικες ελπιδες, εσυ συμβιβασου με το οτι θα αγορασεις 6950 και βλεπεις
NikMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Σωστός! Αλλα δε το 'δένω' οτι θα πάρω σίγουρα αυτή ας δούμε τι έχουν να πούν και υπόλοιποι!
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το fan της σε νορμαλ συνθηκες ειναι πολυ ησυχο και εαν εχεις καλο airflow σου κραταει τη gpu σχεδον παντα κρυα. Εαν το ανεβασεις πανω απο 60% αρχιζει σιγα σιγα να γινεται πυραυλος, αλλα πιστεψε ποτε δεν θα χρειαστει
balander10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πιθανων να κάνω λάθος αλλά από ότι διάβαζα επειδή έψαχνα και γαι την δική μου κάρτα (sapphire 6950 2gb) οι non-reference εκδόσεις πάρα πολλές φορές δεν έχουν το dual bios switch. Αυτο ειναι το θέμα που κοίταζα σχετικά http://www.tomshardware.co.uk/forum/312682-15-dual-bios-switch-sapphire-6950 "You can tell its a reference model by its fan and if it has the AMD logo on the PCI Express connector. Reference models are always at the end of the card for that model (if its in the middle or dual fan then its non-reference). And if you zoom in on the PCI Express connector it should have an AMD logo on it which is only put on reference models". Στα της κάρτας εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίζω τα πάντα σε full ανάλυση (BF 3, skyrim, MW 3) επομένως ακόμα και αν δεν μπορείς να βρεις κάποια που να ξεκλειδώνει μικρό το κακό. Αν μπορείς να βρεις μια που να ξεκλειδώνει ακόμα καλύτερα φυσικά.
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καποιες εχουν καποιες οχι, η συγκεκριμενη ομως εχει: http://www.geeks3d.com/20110202/tested-asus-radeon-hd-6950-directcu-ii-review-overclocking/
NikMet Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κάποιος??? Καμια άλλη πρόταση-συμβουλή???
pabou13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 στα ιδια χρημματα δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο, στην θεση σου θα προχωραγα
NikMet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς την κάρτα δε την βρίσκω διαθέσημη σε κανενα καταστημα που την έχει <275ευρώ! Μου είπαν να περιμένω 10-15 μέρες για διαθεσημότητα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα