peat Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 σε λιγες μερες παιρνω επιδοτηση απο βοντα και σκεφτομαι να παρω ενα απο αυτα τα 2. αρχικη τιμη 200-250 το πολυ...απλη χρηση κλησεων (οχι βιντεοκληση)...να πηγαινει καπως γρηγορα (οχι κολληματα) με χρηση ιντερνετ(βιντεο, τραγουδια και ενημερωτικα σαιτ) πολυ σπανια εφαρμογες, να βγαλω καμια φωτο αντε και βιντεο...android, με τπτ ομως symbian λογω εμπειριας...και με αυτη τη χρηση που αναφερω παραπανω διαρκεια μπαταριας καλη, δεν θελω να φορτιζω καθε 1-2 μερες. προσφατα ειχα το νοκια ε52 το οποιο με τετοια χρηση φορτιζα ΣΠΑΝΙΩΣ 2 φορες τη βδομαδα. οποιος εχει γνωμη μετα απο χρηση αυτων των 2 συσκευων ή καμια καλυτερη προταση ας μου πει...ευχαριστω. πρωτη φορα σκεφτομαι να παρω κινητο χωρις πληκτρολογιο
devill0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 γραφεις android με τιποτα αν καταλαβα καλα αλλα στην επικεφαλιδα λες 2 κινητα που χρησιμοποιουν android λογισμικο Sent from my SE Neo Y
christs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 γραφεις android με τιποτα αν καταλαβα καλα αλλα στην επικεφαλιδα λες 2 κινητα που χρησιμοποιουν android λογισμικο Sent from my SE Neo Y o ανθρωπος λεει android, (κομμα) οχι ομως symbian . δηλαδη το οχι παει στο symbian. φιλικα.
devill0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 o ανθρωπος λεει android, (κομμα) οχι ομως symbian . δηλαδη το οχι παει στο symbian. φιλικα. δε τρεχει λογος...
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 βασικά όλα αυτά που ζητάς τα βρίσκεις στο neo v αλλά από μπαταρία(όπως ΟΛΑ τα smartphones)αν είναι έτσι όπως τα λες δεν τα πάει και πολύ καλά...Εγώ το φορτίζω κάθε 2 μέρες με αρκετά απαιτητική χρήση ΑΛΛΑ με χαμηλωμένη την φωτεινότητα στο τέρμα...Μην με ρωτήσεις πως βλέπω...μια χαρά είναι και έχεις πολύ μεγαλύτερη διάρκεια...Όταν το προτοαγόρασα με φουλ φωτεινότητα και ίδια χρήση κράταγε δεν κράταγε μια μέρα...Δηλαδή κάθε βράδυ ήταν στην πρίζα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν βρεις αποθεμα απο galaxy S στα περιθωρια των τιμων που λες, προτιμησε το imho. Ειναι καλυτερο τηλεφωνο σαφως, απλα δεν θα παρει επισημα ics. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τρεχει ΗΔΗ custom ics. Αμφιβαλλω ομως οτι θα το βρεις. Σχετικα με την μπαταρια εχει να κανει με την χρηση που θα κανεις. Κι επειδη μιλαμε για smartphones με οθονες 4 ιντσων, καλως η κακως καταπινουν το ρευμα οσο τα χρησιμοποιεις. Οσο ειναι σε αναμονη αντεχουν πανω κατω οσο τα κλασσικα κινητα. Αρα επειδη σε βλεπω αρκετα απαιτητικο με το θεμα μπαταριας, θα πρεπει ειτε να συμβιβαστεις στην ιδεα οτι θα φορτιζεις ανα 2 μερες κατα μεσο ορο, ειτε να κοιταξεις για αλλου τυπου κινητο και οχι smartphone.
peat Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 βασικα ολες οι χρησεις που κανω ειναι μερικων λεπτων (δεν ειμαι ολη τν ωρα στο νετ ουτε ακουω με τις ωρες τραγουδακια) συνολο τη μερα 1 ωρα ας πουμε...εκτος απο κλησεις που ειναι 1-2 ωρες ανα μερα γραφεις android με τιποτα αν καταλαβα καλα αλλα στην επικεφαλιδα λες 2 κινητα που χρησιμοποιουν android λογισμικο Sent from my SE Neo Y ΟΧΙ symbian. εχει το νοκια ε52 που εχω εδω και ενα χρονο (ασχετα που ειναι καλα κινητα) και εχω χασει τη μπαλα στο μενου...ειμαι συnηθισμενος σε android απο τα ericcson που ειχα και εχω ακομα ευτυχως...υπαρχει καμια γνωμη ομως για τα κινητα που ρωτησα?
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγώ προτείνω το xperia neo v γιατί θες καλές φώτο/βίντεο και εκεί είναι super(έχει και hdmi), έχει ακόμα μέλλον σε επίσημες αναβαθμίσεις(και απ'ότι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρουν custom roms κτλ..), έχει πολύ δυνατό και καθαρό ηχείο για μουσική και γενικά για την χρήση που ζητάς νομίζω σου ταιριάζει περισσότερο το neo v, από το galaxy το οποίο είναι αρκετά καλύτερο σε κάποιους τομείς(super amoled, υποστήριξη, είναι νομίζω πιο στιβαρό, και έχει καλύτερη κάρτα γραφικών) Πάντως για τη μπαταρία που ζητάς καλή αυτονομία θα πρέπει να κοιτάξεις ίσως άλλα κινητά, γιατί δεν θα σου κρατήσει ποτέ πάνω από 3 μέρες...ΕΙΔΙΚΑ με 1-2 ώρες κλήσεων τη μέρα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Βασικα το galaxy ειναι μια κλαση/κατηγορια πανω απο το xperia. Μειονεκτει σε 3 πραγματα και εδω μπαινουν τα κριτηρια του καθενος: Α. τιμη Β. δεν εχει φλας στην καμερα Γ. η samsung δε θα του δωσει επισημη ics σε αντιθεση με την ericsson που θα δωσει επισημο ics στο xperia. Yπαρχει βεβαια η custom υποστηριξη, αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα. Σχετικα με τα σημεια στα οποια πλεονεκτει ειναι καμποσα. H oυσια ειναι οτι την αυτονομια που ζηταει δε θα τη βρει ουτε στο galaxy, ουτε στο xperia και γενικως σε κανενα android smartphone τουλαχιστον στην κατηγορια τιμων που ψαχνει, αρα καλυτερα να ξανασκεφτει τα κριτηρια του και τις επιλογες του.
peat Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42227.action http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42568.action αυτα εχει η βοντα...η wind, που ισως κανω συμβολαιο εκει, δυστυχως δεν εχει το νεο ν...αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτες τις τιμες "ακουω"
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Βασικα το galaxy ειναι μια κλαση/κατηγορια πανω απο το xperia. Μειονεκτει σε 3 πραγματα και εδω μπαινουν τα κριτηρια του καθενος: Α. τιμη Β. δεν εχει φλας στην καμερα Γ. η samsung δε θα του δωσει επισημη ics σε αντιθεση με την ericsson που θα δωσει επισημο ics στο xperia. Σχετικα με τα σημεια στα οποια πλεονεκτει ειναι καμποσα. H oυσια ειναι οτι την αυτονομια που ζηταει δε θα τη βρει ουτε στο galaxy, ουτε στο xperia και γενικως σε κανενα android smartphone τουλαχιστον στην κατηγορια τιμψν που ψαχνει. Βασικά και τα 2 είναι στην ίδια κατηγορία αλλά υστερούν σε κάποιους τομείς...το galaxy είναι advanced level ενώ το xperia neo v entry level (ας το πούμε έτσι)...Το xperia neo v είναι πιο all round, ενώ το galaxy είναι για πιο απαιτητικούς χρήστες...αλλά και τα δύο θα σε καλύψουν...
peat Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Βασικα το galaxy ειναι μια κλαση/κατηγορια πανω απο το xperia. Μειονεκτει σε 3 πραγματα και εδω μπαινουν τα κριτηρια του καθενος: Α. τιμη Β. δεν εχει φλας στην καμερα Γ. η samsung δε θα του δωσει επισημη ics σε αντιθεση με την ericsson που θα δωσει επισημο ics στο xperia. Yπαρχει βεβαια η custom υποστηριξη, αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα. Σχετικα με τα σημεια στα οποια πλεονεκτει ειναι καμποσα. H oυσια ειναι οτι την αυτονομια που ζηταει δε θα τη βρει ουτε στο galaxy, ουτε στο xperia και γενικως σε κανενα android smartphone τουλαχιστον στην κατηγορια τιμων που ψαχνει, αρα καλυτερα να ξανασκεφτει τα κριτηρια του και τις επιλογες του. ψαχνω κατι σε οθονη αφης επειδη τα κινητα με πληκτρολογιο, που υπαρχουν στα καταστηματα, ειναι πλεον πολυ της πλακας σε σχεση με αυτα που εχω απο περυσι-προπερυσι...οποτε δεν εχω πολλες επιλογες και στη τιμη που δινω...το ε52 οπως ειπε και ενας σε αλλο ποστ δεν μου ανοιγει και ζητανε 50+ για επισκευη πλακετας, χωρια που δεν μου αρεσει και το μενου εδω και 1 χρονο, οποτε ΞΕΝΕΡΩΣΑ και ηταν και κινητο που το ηθελα (και εκανα υπομονη) 1 χρονο πριν να το παρω
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει με όλα αυτά αλλά όλα τα Android έχουν δύο πολύ βασικά μειονεκτήματα: 1)Η μπαταρία θα σε απογοητεύσει τον πρώτο καιρό αν τελικά πάρεις andoid γιατί ΚΑΘΕ μέρα θα θες φόρτιση με την χρήση που απ'ότι κατάλαβα κάνεις 2)Το ξυπνητήρι ΔΕΝ μπορεί να χτυπήσει όταν το κινητό είναι κλειστό...Εγώ πάντως το θεωρώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βρήκα στο Android, το οποίο χρησιμοποιώ 1 σχεδόν μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Αλλά αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τα παλιά μου κινητά(όλα sony ericsson)τα οποία χτυπούσαν και κλειστά...Αυτό που κάνω πάντως είναι να το βάλω σε flight mode, ώστε να έχει μηδαμινή κατανάλωση ενέργειας και να μπορεί να χτυπήσει...
peat Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει με όλα αυτά αλλά όλα τα Android έχουν δύο πολύ βασικά μειονεκτήματα: 1)Η μπαταρία θα σε απογοητεύσει τον πρώτο καιρό αν τελικά πάρεις andoid γιατί ΚΑΘΕ μέρα θα θες φόρτιση με την χρήση που απ'ότι κατάλαβα κάνεις 2)Το ξυπνητήρι ΔΕΝ μπορεί να χτυπήσει όταν το κινητό είναι κλειστό...Εγώ πάντως το θεωρώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βρήκα στο Android, το οποίο χρησιμοποιώ 1 σχεδόν μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Αλλά αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τα παλιά μου κινητά(όλα sony ericsson)τα οποία χτυπούσαν και κλειστά...Αυτό που κάνω πάντως είναι να το βάλω σε flight mode, ώστε να έχει μηδαμινή κατανάλωση ενέργειας και να μπορεί να χτυπήσει... σε αυτη τη λειτουργια που το βαζεις εκτος που λειτουργει το ξυπνητηρι με κλειστο κινητο, ποσο παραπανω αντεχει η μπαταρια και πια αλλα πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα εχει, αν εχει? σορρυ με τις ερωτησεις αλλα δεν κατεχω απο λεπτομερειες ουτε ψαχνομαι αρκετα παρα μονο οταν με ενδιαφερει κατι αμεσα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 σε αυτη τη λειτουργια που το βαζεις εκτος που λειτουργει το ξυπνητηρι με κλειστο κινητο, ποσο παραπανω αντεχει η μπαταρια και πια αλλα πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα εχει, αν εχει? To flight mode απλα απενεργοποιει οτι εκπεμπει ακτινοβολια. wifi, gsm δικτυο κλπ. Συνεπως εχεις εξοικονομηση ενεργειας, αλλα στην ουσια το τηλεφωνο δεν εχει καμια συνδεσιμοτητα/επικοινωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα