Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To flight mode απλα απενεργοποιει οτι εκπεμπει ακτινοβολια. wifi, gsm δικτυο κλπ.

Συνεπως εχεις εξοικονομηση ενεργειας, αλλα στην ουσια το τηλεφωνο δεν εχει καμια συνδεσιμοτητα/επικοινωνια.

οκ...ευχαριστω για τις πληροφοριες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον...Βασικά δεν γνωρίζεις τη λειτουργία αυτή...Λοιπόν η επιλογή flight mode είναι για να χρησιμοποιείς το κινητό χωρίς να έχει σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σου (όχι μηνύματα, τηλέφωνα,internet με data)...Δηλαδή σαν να μην υπάρχει μέσα sim...Το κινητό όμως είναι ανοικτό...Επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμία άλλη ασύρματη σύνδεση(wifi, bluetooth κτλ)...Έτσι το κινητό καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, ενώ είναι ανοικτό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες του...

Το ξυπνητήρι χτυπάει και χωρίς να είναι σε flight mode βέβαια, απλά όταν θα ξυπνήσεις θα έχει τελειώσει σχεδόν όλη η μπαταρία :rolleyes:

Υ/Γ: με πρόλαβε :D

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον...Βασικά δεν γνωρίζεις τη λειτουργία αυτή...Λοιπόν η επιλογή flight mode είναι για να χρησιμοποιείς το κινητό χωρίς να έχει σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σου (όχι μηνύματα, τηλέφωνα,internet με data)...Δηλαδή σαν να μην υπάρχει μέσα sim...Το κινητό όμως είναι ανοικτό...Επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμία άλλη ασύρματη σύνδεση(wifi, bluetooth κτλ)...Έτσι το κινητό καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, ενώ είναι ανοικτό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες του...

Το ξυπνητήρι χτυπάει και χωρίς να είναι σε flight mode βέβαια, απλά όταν θα ξυπνήσεις θα έχει τελειώσει σχεδόν όλη η μπαταρία :rolleyes:

Υ/Γ: με πρόλαβε :D

τα περισσοτερα τα καταλαβα απλα για το ξυπνητηρι με ενοιαζε πιο πολυ γιατι το βραδυ το κλεινω το κινητο και το πρωι τη θελω τη μπαταρια αρκετη και οχι να τρεχω για φορτισμα...τη μερα εννοειται πληρης λειτουργια

Δημοσ.

Nταξει με flight mode τη νυχτα θα χανεις γυρω στο 1%. Και χωρις flight mode 3-4%. Τουλαχιστον ετσι συμπεριφερεται το galaxy S μου. Μην τρελενεσαι ειπαμε οτι η μπαταρια δεν ειναι οπως εχεις συνηθισει αλλα δεν αδειαζει και με τη μια.

Δημοσ.

Το neo v πάντως έχει κι αλλά καλά που δεν βλέπω να αναφέρετε. Πχ, εγώ σήμερα με ενα ανταπτορα micro hdmi - hdmi (κόστος από eBay 1.5 ευρώ) έπαιξα άψογα angry birds σε 40αρια tv (η ανάλυση είδα ότι ειναι 720). Επίσης στο neo v μπορεί να συνδεθεί usb hub (με δικη του τροφοδοσία νομίζω, χωρίς όμως να θυμάμαι καλά) και τότε το κινητό αναγνωρίζει και ποντίκι και πληκτρολόγιο συνδεδεμένα πάνω του (χωρίς κανένα πείραγμα...τη δυνατότητα αυτην την έχει εκ κατασκευής). Σε συνδυασμό με τη σύνδεση hdmi που προειπα...ουσιαστικά κάνεις άνετη πλοήγηση στο internet σε τβ, με ποντίκι και πληκτρολόγιο! Επίσης με τη σύνδεση hdmi και μια μεγάλη κάρτα SD (μέχρι 32gb δέχεται) έχεις ένα ικανότατο media player anywhere/anytime.

Πιστεύω πρέπει να τα λέμε αυτα στα θετικά του.

Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia

Δημοσ.

Το neo v πάντως έχει κι αλλά καλά που δεν βλέπω να αναφέρετε. Πχ, εγώ σήμερα με ενα ανταπτορα micro hdmi - hdmi (κόστος από eBay 1.5 ευρώ) έπαιξα άψογα angry birds σε 40αρια tv (η ανάλυση είδα ότι ειναι 720). Επίσης στο neo v μπορεί να συνδεθεί usb hub (με δικη του τροφοδοσία νομίζω, χωρίς όμως να θυμάμαι καλά) και τότε το κινητό αναγνωρίζει και ποντίκι και πληκτρολόγιο συνδεδεμένα πάνω του (χωρίς κανένα πείραγμα...τη δυνατότητα αυτην την έχει εκ κατασκευής). Σε συνδυασμό με τη σύνδεση hdmi που προειπα...ουσιαστικά κάνεις άνετη πλοήγηση στο internet σε τβ, με ποντίκι και πληκτρολόγιο! Επίσης με τη σύνδεση hdmi και μια μεγάλη κάρτα SD (μέχρι 32gb δέχεται) έχεις ένα ικανότατο media player anywhere/anytime.

Πιστεύω πρέπει να τα λέμε αυτα στα θετικά του.

Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia

Ναι και εγώ έχω πάρει έναν αντάπτορα(από το Getitnow, με 6.90€ νομίζω) και το συνδέω στην 32 tv μου και βλέπω φωτογραφίες βίντεο κτλ...Επίσης έχω κατεβάσει το PES 2011 που το βρήκα κάπου δωρεάν και ανταποκρίνεται τέλεια...Είναι σαν να έχω συνδέσει το laptop και παίζω pes με ανάλυση 800*600...Έχει τέλεια γραφικά...Λοιπόν το άλλο που λες για το ποντίκι/πλητρολόγιο το έχω σκεφτεί και εγώ...Δηλαδή με ένα οποιοδήποτε αντάπτορα micro usb->usb female μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι ποντίκι/πληκτρολόγιο θες?

Επίσης να πω ότι έχει και usb on the go, και με έναν αντάπτορα μπορείς να συνδέσεις ένα flashάκι και να διαβάσεις έγγραφα, να δεις εικόνες, βίντεο κτλ...Γενικά είναι super το κινητάκι..!

Δημοσ.

Tsoyrakis,ποιον αντάπτορα πήρες; Θέλω και γω να αγοράσω για να συνδέω το Νeo V με τηλεόραση.

Επίσης, θέλω να αγοράσω θήκη σιλικόνης για το κινητό. Πήρε κάποιος από κανένα κατάστημα-όχι ebay- και σε τι τιμή;

Δημοσ.

Tsoyrakis,ποιον αντάπτορα πήρες; Θέλω και γω να αγοράσω για να συνδέω το Νeo V με τηλεόραση.

Επίσης, θέλω να αγοράσω θήκη σιλικόνης για το κινητό. Πήρε κάποιος από κανένα κατάστημα-όχι ebay- και σε τι τιμή;

Αντάπτορα έχω πάρει αυτόν..! Νομίζω είναι καλή η τιμή του...! Αλλά πρέπει να έχεις και καλώδιο HDMI ^_^

Θήκη έχω πάρει από το πλαίσιο, αυτή εδώ....Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της (σε σχέση με eBay κτλ) αλλά τα αξίζει τα λεφτά της...

Σε αυτό το θέμα έχουμε γράψει πολλά και έχω βάλει και λίνκ από φωτογραφίες που τράβηξα τη θήκη, διάβασε το και θα λυθούν οι απορίες σου...

Δημοσ.

o ΙΔΙΟΣ ανταπτορας αλλα κατι λιγοτερο απο 1.5 ευρω τελικη τιμη (ebay ομως):

http://www.ebay.co.uk/itm/160614418821?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

θηκη (πολυ ομορφη) αυτη εδω, με κατι λιγοτερο απο 4 ευρω (παλι ebay):

http://www.ebay.co.uk/itm/150694468495?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Δημοσ.

για ποιο λογο υπαρχει το ΝΕΟ V μονο στη βοντα και δεν το βρισκω πουθενα αλλου? ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? υπαρχει μεγαλη ζητηση και τους τελειωνουν αμεσως? υπαρχει αποκλειστικοτητα απο τη βοντα ή παιζει να βγαλουν προβληματα στο μελλον και δεν το εμπιστευονται τα αλλα καταστηματα? επειδη μαλλον θα κανω συμβολαιο απο βοντα στη wind (δεν το εχουν εκει), ψαχνω σε αλλα καταστηματα...ευχαριστω

Δημοσ.

για ποιο λογο υπαρχει το ΝΕΟ V μονο στη βοντα και δεν το βρισκω πουθενα αλλου? ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? υπαρχει μεγαλη ζητηση και τους τελειωνουν αμεσως? υπαρχει αποκλειστικοτητα απο τη βοντα ή παιζει να βγαλουν προβληματα στο μελλον και δεν το εμπιστευονται τα αλλα καταστηματα? επειδη μαλλον θα κανω συμβολαιο απο βοντα στη wind (δεν το εχουν εκει), ψαχνω σε αλλα καταστηματα...ευχαριστω

καλησπερα φιλε. το συγκεκριμενο κινητο το εχει αγορασει (δικαιωματα) κατ αποκλειστικα η βονταφον, γι αυτο και βλεπεις οτι δεν ειναι διαθεσιμο απο αλλα μαγαζια. Ωστοσο, σε αντιπαραβολη με αυτην την κατασταση μονοπωλιου, ευτυχως η συσκευη διατιθεται παμφθηνα στα 199 ευρω (σκετη συσκευη), πολυ πολυ value for money για ενα καλο και ομορφο κινητο.

οποτε, αν θες, μπορεις να το αγορασεις μονο συσκευη απο τη βοντα υποχρεωτικα.

οσο για τη διαθεσιμοτητα, γινεται χαμος, χθες τηλεφωνησα σε ολα τα καταστηματα θεσσαλονικης και δεν υπηρχε πουθενα, αλλα περιμεναν νεες παραλαβες οποτε λογικα για καποιο καιρο ακομα δεν θα υπαρχει προβλημα με λιγη υπομονη.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε. το συγκεκριμενο κινητο το εχει αγορασει (δικαιωματα) κατ αποκλειστικα η βονταφον, γι αυτο και βλεπεις οτι δεν ειναι διαθεσιμο απο αλλα μαγαζια. Ωστοσο, σε αντιπαραβολη με αυτην την κατασταση μονοπωλιου, ευτυχως η συσκευη διατιθεται παμφθηνα στα 199 ευρω (σκετη συσκευη), πολυ πολυ value for money για ενα καλο και ομορφο κινητο.

οποτε, αν θες, μπορεις να το αγορασεις μονο συσκευη απο τη βοντα υποχρεωτικα.

οσο για τη διαθεσιμοτητα, γινεται χαμος, χθες τηλεφωνησα σε ολα τα καταστηματα θεσσαλονικης και δεν υπηρχε πουθενα, αλλα περιμεναν νεες παραλαβες οποτε λογικα για καποιο καιρο ακομα δεν θα υπαρχει προβλημα με λιγη υπομονη.

οκ...και ευχαριστω για την πληροφορια

Δημοσ.

Το galaxy s plus αξιζει τα παραπανω λεφτα σε σχεση με το galasy s ;

Κατά τη γνώμη μου, όχι. Καλύτερα το Neo V με λιγότερα χρήματα, εκτός αν ξαναβγάλουν το απλό S σε καμιά πολύ καλή προσφορά.

android.png

Δημοσ.

Εντάξει με όλα αυτά αλλά όλα τα Android έχουν δύο πολύ βασικά μειονεκτήματα:

1)Η μπαταρία θα σε απογοητεύσει τον πρώτο καιρό αν τελικά πάρεις andoid γιατί ΚΑΘΕ μέρα θα θες φόρτιση με την χρήση που απ'ότι κατάλαβα κάνεις

2)Το ξυπνητήρι ΔΕΝ μπορεί να χτυπήσει όταν το κινητό είναι κλειστό...Εγώ πάντως το θεωρώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βρήκα στο Android, το οποίο χρησιμοποιώ 1 σχεδόν μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Αλλά αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τα παλιά μου κινητά(όλα sony ericsson)τα οποία χτυπούσαν και κλειστά...Αυτό που κάνω πάντως είναι να το βάλω σε flight mode, ώστε να έχει μηδαμινή κατανάλωση ενέργειας και να μπορεί να χτυπήσει...

για το ξυπνητηρη που λες, εκτος οτι δεν χτυπαει κλειστο εγω δεν μπορω να βαλω οποιο ηχο θελω στο motorola milestone και με υποχρεωνει να βάζω μόνο κατι χαζοηχους που εχει στοκ, ακόμη το μοτορολα εχει και μπερδεμενο μενου.Θελω να στειλω τραγουδια μεσα αποτο μενου πολυμεσα -κοινη χρηση-bluetouth και δεν μπορω να δω το φακελο μουσικη για να τα στειλω με bluetoutch ε αλλο κινητο.Εβαλα ενα filemanager που κατεβασα απο το market του android και δεν μπορω να βρω ακρη στην μεταφορα φακελων... γενικα τα android εχουν τα κουλα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...