teoxen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το ics τι είναι βρε παιδιά?? το xperia neo v είναι πολύ καλό από ότι έχω δει αν και με χαλάει το μενού κλήσεων και το φοβάμαι λίγο για την μπαταρία και με διάφορα κολλήματα στο μενού, το λέω από εμπειρία που έχω από το Xperia X10 Mini Pro
peat Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ΕΧΕΙ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΜΕΝΟΥ Ή ΟΧΙ? σημερα που ρωτησα στη βοντα σερρες, περιμενουν αν τους στειλουν να εχουν στο καταστημα ή μονο αν κανεις παραγγελια και αν υπαρχει στις αποθηκες. παντος μου ειπε και ενας γνωστος οτι στο καταστημα που δουλευει σαν τεχνικος, το φερνουν απο εξω (δεν ρωτησα απο που) αλλα δεν εχει ανοιχτο για να το δοκιμασει να δει αν λεει ή οχι, σιγουρα ειπε ομως οτι δεν εχει μενου απο καποια εταιρια κινητης
christs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ΕΧΕΙ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΜΕΝΟΥ Ή ΟΧΙ? σημερα που ρωτησα στη βοντα σερρες, περιμενουν αν τους στειλουν να εχουν στο καταστημα ή μονο αν κανεις παραγγελια και αν υπαρχει στις αποθηκες. παντος μου ειπε και ενας γνωστος οτι στο καταστημα που δουλευει σαν τεχνικος, το φερνουν απο εξω (δεν ρωτησα απο που) αλλα δεν εχει ανοιχτο για να το δοκιμασει να δει αν λεει ή οχι, σιγουρα ειπε ομως οτι δεν εχει μενου απο καποια εταιρια κινητης δεν εχει βονταφον μενου. το χω στα χερια μου. παρτε το. μην το κοιτατε στα δοντια.
peat Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει βονταφον μενου. το χω στα χερια μου. παρτε το. μην το κοιτατε στα δοντια. απο τη βοντα το πηρες ή απο αλλου?
christs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 απο τη βοντα το πηρες ή απο αλλου? Φυσικα απο τη βονταφον. δε θα το βρεις πουθενα αλλου φθηνοτερα, το χει σε αποκλειστικοτητα ειπαμε, κατευθειαν απο τη sony ericsson. ολα κομπλε, με τα παντα ολα του μεσα, all around κινητο, χωρις μενου βονταφον χωρις σταμπες χωρις τιποτα. χαμηλωσε λιγο και τη φωτεινοτητα για να την παλευει με την μπαταρια, και εδεσες. Απλα κανε υπομονη να ερθει, για να το παρεις. Εχει εξαντληθει παντου, μα παντου. Συμβουλη, αν θες να το βρεις ευκολοτερα, τηλεφωνησε σε μαγαζια χωριων η κωμοπολεων, παντα βονταφον εννοουμε. εκει πιο πιθανο να το βρεις, εγω απο ενα χωριο το βρηκα και μου το φεραν, ειδικα σε μαυρο δεν υπαρχει τιποτα, το τελευταιο πηρα, σε ασπρο κατι εβρισκα παραπανω, αλλα και παλι ελαχιστα.
peat Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Φυσικα απο τη βονταφον. δε θα το βρεις πουθενα αλλου φθηνοτερα, το χει σε αποκλειστικοτητα ειπαμε, κατευθειαν απο τη sony ericsson. ολα κομπλε, με τα παντα ολα του μεσα, all around κινητο, χωρις μενου βονταφον χωρις σταμπες χωρις τιποτα. χαμηλωσε λιγο και τη φωτεινοτητα για να την παλευει με την μπαταρια, και εδεσες. Απλα κανε υπομονη να ερθει, για να το παρεις. Εχει εξαντληθει παντου, μα παντου. Συμβουλη, αν θες να το βρεις ευκολοτερα, τηλεφωνησε σε μαγαζια χωριων η κωμοπολεων, παντα βονταφον εννοουμε. εκει πιο πιθανο να το βρεις, εγω απο ενα χωριο το βρηκα και μου το φεραν, ειδικα σε μαυρο δεν υπαρχει τιποτα, το τελευταιο πηρα, σε ασπρο κατι εβρισκα παραπανω, αλλα και παλι ελαχιστα. [/quot θα κανω ενα τηλεφωνημα για παραγγελια σε μπλε-μαυρο μονο...με το ξυπνητηρι οπως λενε, οντως δεν λειτουργει αν ειναι κλειστο το κινητο ή θελει καμια ρυθμιση επιπλεον? ειναι κατι που το χρειαζομαι καθημερινως και παντα
christs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ουτε αυτο αποτελει προβλημα, οταν πας να κοιμηθεις, βαζεις το κινητο σε flight mode, που τρωει πολυ ελαχιστη μπαταρια, και 0 ακτινοβολια κτλ κτλ και εχεις και το ξυπνητηρι σου και τα παντα ολα σου. επαναλαμβανω, ενθουσιαστηκα απ το κινητο, και αυτα που προσφερει, με μολις 200 ευρω. το κινητο ειναι για τουλαχιστον ενα 300αρι, πανεμορφο, βολικοτατο, με τα ολα του, χωρις χτυπητη αδυναμια για εναν νορμαλ χρηστη και οχι ιδιαιτερα απαιτητικο να το λιωσει. μην το κοιτατε στα δοντια απλα παρτε το!!
georginos1989 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου, όχι. Καλύτερα το Neo V με λιγότερα χρήματα, εκτός αν ξαναβγάλουν το απλό S σε καμιά πολύ καλή προσφορά. Ουτε ση συγκριση galaxy s plus Vs neo v κερδίζει το s plus;
christs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ουτε ση συγκριση galaxy s plus Vs neo v κερδίζει το s plus; φιλε ζυγισε και τα χρηματα, αναμεσα στα 2..
georginos1989 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι ειναι 80 ευρω περιπου διαφορα... Τα αξίζει το samsung ή δίνεις άλλα 20 και παίρνεις το optimus 2x; Στο samsung με δελεάζει η οθονη του
peat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 το τσιμπησα πρωι πρωι το neo v και το επεξεργαζομαι οσο μπορω...ειναι γαματο
lostgravity Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ξερει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη καπου στην αθηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα