Προς το περιεχόμενο

htc desire s or samsung galaxy s or lg optmus 2x????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ειμε αναμεσα σε αυτα τα 3 κινητα.......με ενεδιαφερει πρωτα απο ολα να εχει μεγαλη αυτονομια η μαπαταρια....να ειναι ευκολο στο να στελνω μηνηματα (με τα 2 χερια) θελω να χρησιμοποιησω διαφορες εφαρμογες στο κινητο μονο απο περιεργια...και να μπενω καμια φορα facebook-twitter :-D

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 1ο το παίρνεις μονο αν θες sense. Δεν έχει αλλο συν, το 2ο έχει την καλητερη αυτονομια απο τα 3 συνηθως ,έχει μεγάλη υποστήριξή και γενικά είναι άριστο . Δε θα παρει επίσημα ics ομως αν σε ενδιαφέρει, το 3ο είναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα 2, κυριως γιατι εχει 2 πυρήνες , nvidia γραφικα, και θα παρει ics. Η αυτονομια του ειναι η χειρότερη απο τα 3, και γενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα του ειναι η αυτονομια που ειναι κάτω του μέσου ορου.. Αντε βγαλε άκρη τώρα..

Εγώ παντως το lg θα επαιρνα απο τα 3. Αν δεν υπήρχε το θεμα της αυτονομιας, θα σου έλεγα παρτο με κλειστά ματια μεταξύ των 3.

android.png

Δημοσ.

Οπως τα λεει o oldnew.

Το LG αν αντεχεις την χαμηλη αυτονομια του, το χτυπας με κλειστα ματια.

Αλλιως πας στο galaxy.

Το htc δεν υπαρχει ως επιλογη σε σχεση με τα παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το 1ο το παίρνεις μονο αν θες sense. Δεν έχει αλλο συν, το 2ο έχει την καλητερη αυτονομια απο τα 3 συνηθως ,έχει μεγάλη υποστήριξή και γενικά είναι άριστο . Δε θα παρει επίσημα ics ομως αν σε ενδιαφέρει, το 3ο είναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα 2, κυριως γιατι εχει 2 πυρήνες , nvidia γραφικα, και θα παρει ics. Η αυτονομια του ειναι η χειρότερη απο τα 3, και γενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα του ειναι η αυτονομια που ειναι κάτω του μέσου ορου.. Αντε βγαλε άκρη τώρα..

Εγώ παντως το lg θα επαιρνα απο τα 3. Αν δεν υπήρχε το θεμα της αυτονομιας, θα σου έλεγα παρτο με κλειστά ματια μεταξύ των 3.

Οπως τα λεει o oldnew.

Το LG αν αντεχεις την χαμηλη αυτονομια του, το χτυπας με κλειστα ματια.

Αλλιως πας στο galaxy.

Το htc δεν υπαρχει ως επιλογη σε σχεση με τα παραπανω.

δηλαδη ποσο μικρη αυτονομια?????μπορειτε να μου πειτε και για τα 3 τι αυτονομια θα εχουν αν κανω καθημερινα απλη χρηση για αρκετα μηνηματα και κανα τηλ???? :rolleyes: Επεξ/σία από johnrock1
Δημοσ.

Galaxy S στη μιάμιση μέρα περίπου θέλεις φόρτιση με αυτά που είπες για να μη σε αφήσει στη μέση. Αν μπαίνεις internet με wifi και ακόμη περισσότερο με 3G, και ειδικά αν έχει επάνω την "υπέροχη" ελληνική 2.3.3, μπορεί να μη βγάζει ούτε μέρα.

Δημοσ.

Galaxy S στη μιάμιση μέρα περίπου θέλεις φόρτιση με αυτά που είπες για να μη σε αφήσει στη μέση. Αν μπαίνεις internet με wifi και ακόμη περισσότερο με 3G, και ειδικά αν έχει επάνω την "υπέροχη" ελληνική 2.3.3, μπορεί να μη βγάζει ούτε μέρα.

το optimus 2x?

Δημοσ.

το optimus 2x?

Δεν έχω ιδέα, αλλά αν τα παιδιά λένε λιγότερο, υπολόγισε. Γενικά θα περάσεις πολλές ωραίες στιγμές με τον φορτιστή αν πάρεις smartphone, πάντως.

Δημοσ.

Για 2πυρηνο έχει μικρή μπαταρια το lg, μάλλον τη μικρότερη απο όλα τα 2πυρηνα. Οσο να είναι, οι 2 πυρήνες κατανάλωνουν λίγο παραπάνω. Ενώ και η οθόνη του γενικά καιει παραπάνω σε σχεση με amoled. Όλα τα smartphone έχουν πρόβλημα με την αυτονομια. Αν τα χρησιμοποιεις πολυ, κάθε βραδύ θα φορτίζεις. Το θεμα ειναι να μη το φορτίζεις 2 φορές τη μερα.. Με αρκετη/πολυ χρηση παντα. Τώρα το lg δεν το ειχα καθημερινα για να δω ποσο αντέχει η μπαταριά. Οποίος το έχει ας γραψει.

android.png

Δημοσ.

Εχω και το desire ς και το optimus 2xΤο desire S μπορει να σε βγαλει και 4-5 μερες στοκ κατασταση. Τωρα πχ το εχω σε σπιτι με πολυ χαμηλο σημα wifi always on και ειναι στο 50% σε 1 ημερα και 16 ωρες. Ειναι πιο μικρο, εχει χειροτερη οθονη αλλα αυτο θα το καταλαβεις μονο αν τα εχεις διπλα διπλα. Δεν θα σε προβληματησει πουθενα και δεν χρειαζεται να εισαι πειραχτηρι. Πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις οτι θελεις εσυ (σου προτεινω το swype θα σε εντυπωσιασει). Γενικα ειναι ενα τηλεφωνο που μπορεις να κανεις τα παντα σε μικρο μεγεθος απροβληματιστο αλλα λιγο ακριβο για αυτα που προσφερει σε επιπεδο hardware.

To optimus ειναι το main phone μου. Ειναι πολυ δυνατο, γρηγορο, εχει υπεροχη οθονη αλλα η lg εχει gtp software. Αν και το τελευταιο update που ειχα δοκιμασει ηταν καλο και απροβληματιστο καποιοι αναφερουν προβλημα με το gps το οποιο θα φτιαχτει για ολες τις συσκευες στο επομενο update. Ειναι η χαρα του πειραχτιριου μιας και δεν γινεται brick. Μπορεις να βαλεις custom roms η να το πειραξεις μεχρι αιδιας (μεχρι και τα partitions μπορεις να αλλαξεις) Η μπαταρια δεν κραταει ομως πανω απο μια μερα με καλη χρηση. Εχει 2 μερες χωρις να το χρησημοποιησεις καθολου και 4 ωρες αν το δουλευεις νον στοπ

Δημοσ.

Εχω και το desire ς και το optimus 2xΤο desire S μπορει να σε βγαλει και 4-5 μερες στοκ κατασταση. Τωρα πχ το εχω σε σπιτι με πολυ χαμηλο σημα wifi always on και ειναι στο 50% σε 1 ημερα και 16 ωρες. Ειναι πιο μικρο, εχει χειροτερη οθονη αλλα αυτο θα το καταλαβεις μονο αν τα εχεις διπλα διπλα. Δεν θα σε προβληματησει πουθενα και δεν χρειαζεται να εισαι πειραχτηρι. Πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις οτι θελεις εσυ (σου προτεινω το swype θα σε εντυπωσιασει). Γενικα ειναι ενα τηλεφωνο που μπορεις να κανεις τα παντα σε μικρο μεγεθος απροβληματιστο αλλα λιγο ακριβο για αυτα που προσφερει σε επιπεδο hardware.

To optimus ειναι το main phone μου. Ειναι πολυ δυνατο, γρηγορο, εχει υπεροχη οθονη αλλα η lg εχει gtp software. Αν και το τελευταιο update που ειχα δοκιμασει ηταν καλο και απροβληματιστο καποιοι αναφερουν προβλημα με το gps το οποιο θα φτιαχτει για ολες τις συσκευες στο επομενο update. Ειναι η χαρα του πειραχτιριου μιας και δεν γινεται brick. Μπορεις να βαλεις custom roms η να το πειραξεις μεχρι αιδιας (μεχρι και τα partitions μπορεις να αλλαξεις) Η μπαταρια δεν κραταει ομως πανω απο μια μερα με καλη χρηση. Εχει 2 μερες χωρις να το χρησημοποιησεις καθολου και 4 ωρες αν το δουλευεις νον στοπ

ευχαριτσω...αλλα εχω λιγες ερωτησουλες......1)τι ειναι partitions????? 2)αν βαλω custom rom δεν χανω την εγγυηση?????3)εσυ ποιο θα μου προτεινες να παρω??? ^_^

Δεν έχω ιδέα, αλλά αν τα παιδιά λένε λιγότερο, υπολόγισε. Γενικά θα περάσεις πολλές ωραίες στιγμές με τον φορτιστή αν πάρεις smartphone, πάντως.

χαχαχα....θα ρου φτιαξω και ιδικη θεση διπλα στο πολυμπριζο...... :P

Δημοσ.

ευχαριτσω...αλλα εχω λιγες ερωτησουλες......1)τι ειναι partitions????? 2)αν βαλω custom rom δεν χανω την εγγυηση?????3)εσυ ποιο θα μου προτεινες να παρω??? ^_^

χαχαχα....θα ρου φτιαξω και ιδικη θεση διπλα στο πολυμπριζο...... :P

Μεχρι να σου σπαντησει ο orlox, 1. δε σε ενδιαφέρει για την ωρα, 2. ναι

Αν ήταν να το δανιστεις για 1 μήνα ,πιθανότατα το htc θα σε βολευε καλύτερα απο όλα λόγω sense. Του περιβάλλοντος που έχει. Όμορφα γραφικά, απλότητά κλπ. Δεν έχει το καλύτερό hardware, παντως και το καταλαβαίνεις αργότερα. Σχετικά είναι όλα. Αν καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου..

Χτύπα τα και τα 3 στο utube να δεις βίντεο με το καθενα.

android.png

Δημοσ.

Partitions ειναι το πως ειναι χωρισμένος ο σκληρος δισκος ή η μνήμη nand στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Χανεις την εγγυηση αλλα στο optimus 2x εχεις την δυνατοτητα να επιστρέφεις σε εργοστασιακη κατάσταση κατα βούληση με κατι αναλογο του φορματ οποτε επιστρεφει και η εγγυηση ^^.

Αν κρινω απο το πρωτο σου ποστ μαλλον θα σου ελεγα το htc μιας και η μπαταρια θα σου κραταει πολυ περισσοτερο + οτι δεν χρειαζετε να το πειραξεις καθολου για να σου βγαλει τα μεγιστα.

Αν βολευεσαι με την μπαταρια και σου αρεσει η ιδεα να πειραξεις το κινητο σου + να εχεις ενα πολυ δυνατο κινητο και ταυτοχρονα value for money πηγαινε για το optimus. Βασικα

Οptimus 2x

• Μεγεθος οθονης
  • οθονη
  • hdmi
  • dual core
  • με custom rom παιζει ακομα και 720p videos απο youtube η mkv
  • 8gb ενσωματωμενη μνημη
  • 8mp camera

Htc

• Μικροτερο μεγεθος
  • ΠΟΛΥ καλυτερη διαχειρηση μπαταριας
  • ΠΟΛΥ καλυτερο stok software
  • 2x την μνημη του optimus για εφαρμογες = καλυτερο multitasking

Δημοσ.

Οταν λετε κανονική χρήση δλδ το αφήνετε ολη μέρα ανοιχτο και το βράδυ;

ναι . αλλά το βράδυ άντε να φάει το πολύ πολύ 5%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...