johnrock1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 επισης ρε παιδια κατι τελθτεο...θα με βολεψει το lg για μινηματα???πολααααα μηνηματα?
oldnew Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 επισης ρε παιδια κατι τελθτεο...θα με βολεψει το lg για μινηματα???πολααααα μηνηματα? Όλα τα ιδία ειναι σε αυτό. Δε θα δεις διαφορά. Υπάρχουν και εφαρμογές για sms. Ολο και κάποια θα σε βολέψει περισσότερο.
orlox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επίσης μπορείς να βάλεις οποίο πληκτρολόγιο θες. Έχει να διαλέξεις από 10αδες στο μάρκετ άλλα θα σου πρότεινα το swype. Μπορείς να το βρεις στο link της υπογραφής μου. Κάνε και ένα search στο YouTube για να καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάμε
johnrock1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 επειδη εχς δει και καπια που εχουν συρομενο πληκτρολογιο δεν ειναι σχετικα καλιτερα??? της se
christs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 επειδη εχς δει και καπια που εχουν συρομενο πληκτρολογιο δεν ειναι σχετικα καλιτερα??? της se πανε σε ενα καταστημα εξω και δοκιμασε τα, ειναι θεμα γουστου και ατομου το αν βολευουν η οχι.
orlox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Με το swype γραφω 110 χαρακτηρες ανα λεπτο (~20 word per min) με 97% ακριβεια σε αντιγραφη αγνωστου ξενογλωσσου λογοτεχνικου κειμενου. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι καλυτερο με φυσικο πληκτρολογιο σε κινητο
QQTilt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, midi oldnew orlox θεωρείτε ότι αξίζει να δώσω 50E μαζί με το Galaxy S μου για Optimus 2X?
oldnew Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, midi oldnew orlox θεωρείτε ότι αξίζει να δώσω 50E μαζί με το Galaxy S μου για Optimus 2X? Πολυ δύσκολή επιλογή... Θεμα γούστου και αναγκών.. Εγω θα τα εδινα, αλλα δεν ειμαι ο μέσος χρήστης.. Με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, και απο εκεί και περα θα εφτιαχνα τα παντα μονός μου. Launcher, custom rom, kernel για μεγαλύτερη αυτονομια κλπ. (Ότι εχω κανει και στο sgs2 δηλαδή.. Ακόμα και στο iphone ειχα αλλάξει τα παντα. ) Παντως το galaxy s ειναι ποιο ισορροπημένο κινητό.
QQTilt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν το θυμάμαι καν πώς είναι εμφανισιακά το 2x για να καταλάβεις ρε φίλε. Θα το σκαλίσω και γω μη μασάς, γι αυτό ψάχνομαι να το τσιμπήσω. Όσο και να γουστάρω πολύ πιο πολύ την Sammy απ την LG είναι διπύρηνο ρε φίλε τι σκατά.. Στο S τώρα είμαι με 2.3.6, go launcher και semaphore. Θα την ψάξω δηλαδή να το στήσω καλά και το 2x. Όχι λες?
oldnew Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αμα δεν το θυμάσαι, όπως γραφω και παραπάνω χτύπα το στο utube. Δες το σε κάμποσα βίντεο, με διάφορές rom, απέναντί σε αλλα κινητα. Ή γραψε στο google (και στο utube ) optimus 2x vs galaxy s. Και βγαλε το δικο σου συμπέρασμά. Παντως να ξέρεις, παρα τους 2 πυρήνες του, δε θα δεις την διαφορα σε επιδόσεις απέναντί στο galaxy s που έχεις. Οι περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιούν 1 πυρήνα, και ο 2ος απλα κάθεται. Πιθανών να σερφαρεις λίγο καλύτερα, και σε ics, το πιθανότερο θα δουλεύει καλύτερα απο το galaxy. Εκεί που χρειάζεσαι ισχυ παντως θα την έχεις.
QQTilt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μεγάλο συν και το ότι θα πάρει επίσημα ics θεωρώ. Όσο για το θέμα του 2ου πυρήνα είναι και ψυχολογικό, ξέρεις πως πάνε αυτά Εντωμεταξύ τώρα είδα στις αγγελίες ότι το πουλούσε ο orlox. Το χει δώσει άραγε?
orlox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μεγάλο συν και το ότι θα πάρει επίσημα ics θεωρώ. Όσο για το θέμα του 2ου πυρήνα είναι και ψυχολογικό, ξέρεις πως πάνε αυτά Εντωμεταξύ τώρα είδα στις αγγελίες ότι το πουλούσε ο orlox. Το χει δώσει άραγε? οχι δεν το εχω δωσει ακομα. Με τρωει το Optimus 3D οποτε αν ψηνεται κανεις για ανταλαγη και χρημα απο μερος μου...
orlox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειχα παραπονα στην αρχη, Version 10b μου ερχοτανε να το πεταξω στον τοιχο Μετα σιγα σιγα εστρωσε η κατασταση και πλεον το τηλ πεταει με cyanogen. Το μονο κακο ειναι η μικρη(!) οθονη και η κλειστη πολιτικη της Nvidia με τον tegra. Οποτε θελω να παω σε κατι πιο ανοιχτο οπως το ΤΙ omap με λιγο μεγαλυτερη οθονη και να χωραει στο χερι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα