Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή έχω συνδέσει το laptop με την τηλεόραση για ταινίες κτλ.. θα ήθελα να πάρω ένα ασύρματο mouse για να μπορώ να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή από τον καναπέ μου.

Θα ήθελα να είναι επαναφορτιζόμενο για να μην του αλλάζω μπαταριές κάθε τόσο..

μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά:

(Το ακριβό)

http://www.mgmanager.gr/logitech_performance_mx_10001116/el/pid/1115/

(Το φτηνό)

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7727/LOGITECH-MX1000-LASER-CORDLESS-MOUSE

εντυπώσεις από κατόχους?

επίσης καμιά άλλη πρόταση??

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε ενδιαφερει απλα να ελενχεις το λαπτοπ οταν βλεπεις ταινιες η θα το χρησιμοποιεις και για κανα game και γενικα πιο απαιτητικη χρηση?

Γιατι πιστευω πως για απλη χρηση ειναι αρκετα τα χρηματα!

Για δες και αυτο

Δημοσ.

Σε ενδιαφερει απλα να ελενχεις το λαπτοπ οταν βλεπεις ταινιες η θα το χρησιμοποιεις και για κανα game και γενικα πιο απαιτητικη χρηση?

Γιατι πιστευω πως για απλη χρηση ειναι αρκετα τα χρηματα!

Για δες και αυτο

ε πολύ λίγο gaming..

αυτό είναι επαναφορτιζόμενο?

Δημοσ.

Οχι,μαλλον μπαταρια...αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο γιατι εχουν αρκετα καλη αυτονομια!

Edit: Ειναι με μπταρια σιγουρα...το ελενξα τωρα!Εχει και on/off διακοπτη για να μην καταναλωνει αδικα την μπαταρια οταν δεν το χρησιμοποιεις!

• Super Moderators
Δημοσ.

το MX1000 είναι 2 μοντέλα πριν από το MX Perfomance (με το MX Revolution ανάμεσα)...

άνετα το MX Perfomance διότι επαναφορτίζεται μέσω micro usb με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιείς και σαν ενσύρματο όσο διαρκεί η φόρτιση (ή όσο θες εσύ)

Δημοσ.

το MX1000 είναι 2 μοντέλα πριν από το MX Perfomance (με το MX Revolution ανάμεσα)...

άνετα το MX Perfomance διότι επαναφορτίζεται μέσω micro usb με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιείς και σαν ενσύρματο όσο διαρκεί η φόρτιση (ή όσο θες εσύ)

Ναι αυτό είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του!! αλλά η τιμή είναι πολύ υψηλή θα λεγα για την χρήση που το θέλω εγώ...

Υπάρχει άλλο mouse με τέτοια δυνατότητα??

Δημοσ.

Φιλε Tζων, εαν θες το ασυρματο ποντικι για να βλεπεις ταινιες στη τηλεοραση τοτε οι μπαταριες δε σε απασχολουν. Εγω εχω το δικο μου 4,5 χρονια και μονο μια φορα εχω αλλαξει μπαταριες:)

Δημοσ.

Φιλε Tζων, εαν θες το ασυρματο ποντικι για να βλεπεις ταινιες στη τηλεοραση τοτε οι μπαταριες δε σε απασχολουν. Εγω εχω το δικο μου 4,5 χρονια και μονο μια φορα εχω αλλαξει μπαταριες:)

άμα το λέτε δεν αποκλείεται έτσι κ αλλιώς δεν έχω ξαναπάρει ασύρματο ποντίκι οπότε δεν ξέρω..

τουλάχιστον να υπήρχε με μπαταρίες αλλά να μπορούσες να το κάνεις και ενσύρματο..

καμιά πρόταση για ποντίκι με μπαταρίες? θέλω σε κανονικό μέγεθος όχι μικρο που είναι για λαπτοπ..

Δημοσ.

ναι το 1000αρι ειναι λιγο παλιο εχεις δικιο

η αισθηση που εχει ομως ειναι πολυ καλητερη στο χερι απο το νεο

και ας μην εχει micro usb

ισως το βαρος και η κατασκευη πιο ποιοτικα πλαστικα σιγουρα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...