Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Live with Walkman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα smartphone και βρήκα αυτό στα 170 ευρώ. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?

Το Neo V είναι πολύ κοντά στα χαρακτηριστικά του και δεν θεωρώ ότι αξίζει τα παραπάνω 30 ευρώ.Τι λέτε?

Δημοσ.

Αν αξίζει..!???? :-D :mrgreen: :confused: :mrgreen: Και βέβαια αξίζει αυτά τα 30€...! Όχι ότι το live with walkman δεν είναι καλό, αλλά το neo v είναι σε άλλη κατηγορία...Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο...

Δημοσ.

Αν αξίζει..!???? :-D :mrgreen: :confused: :mrgreen: Και βέβαια αξίζει αυτά τα 30€...! Όχι ότι το live with walkman δεν είναι καλό, αλλά το neo v είναι σε άλλη κατηγορία...Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο...

Μπορείς να μου αιτιολογήσεις την απάντηση σου? Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τα smartphones και η διαφορά που βλέπω είναι στην ανάλυση και στο μέγεθος οθόνης.

Δημοσ.

Λοιπόν και τα 2 είναι καλά αλλά το neo v αξίζει πολύ περισσότερο για τους λόγους ότι:

Έχει μεγαλύτερη οθόνη και και με μεγαλύτερη ανάλυση(480*800 έναντι 320*480 του live with walkman)+Bravia Engine

Έχει αρκετά καλύτερη κάμερα

Έχει hdmi για να το συνδέεις με tv κτλ....

Έχει μεγαλύτερη μπαταρία

Μπορείς να τραβήξεις και 3D φωτογραφίες εάν σου χρειάζεται..

Το μόνο στο οποίο υστερεί είναι ο ήχος(2 ηχεία-στερεοφωνικά), αλλά μόνο και μόνο γι'αυτό δεν αξίζει...

Πάντως εμένα με κουράζουν τα κινητά με χαμηλή ανάλυση, γιατί στο internet πρέπει να κάνω αρκετό ζουμ για να είναι καθαρό το κείμενο και μόνο γι'αυτό θα το επέλεγα...

Από κει και πέρα η επιλογή είναι δική σου...

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, το Live with Walkman θα παίξει αυτές τις μέρες στα 154 από Κώτσο και Electro. Πολύ καλή τιμή, και τα 50 μέχρι το Neo V δεν τα λές και λίγα, αν και το δεύτερο είναι προφανώς πιό εξοπλισμένο.

Το έχω στα υπόψιν,μάλλον θα πάω για το live μιας και θα το χρησιμοποιώ αρκετά ως Mp3 και τα παραπάνω χαρακτηριστικά του neo V δε νομίζω να τα χρησιμοποιήσω.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

To είδα πριν 2 ώρες με πήρανε χαμπάρι ;ρ

Το παρήγγειλα και βλέπουμε :)

Κάτι αντίστοιχο στα ίδια χρήματα δεν υπάρχει έτσι;

Ψάχνομαι γιατί χάλασε το k750 μου :(

Άσπρο ή μαύρο; Άσπρο διάλεξα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...