arxaggelos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλούτσικη τιμή, και πολύ καλή πρόταση για οικονομικό smartphone. H SE φαίνεται να το έπιασε το νόημα. Στο Κωτσόβολο και στο Electroworld, αναμένεται σύντομα λέει αλλά ήρθε σε χθεσινό newsletter οπότε θα παίξει κανονικά. Στο σκρουτζ από 169.
RipperRoo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αναμενεται συντομα.. αν το παρει καποιος ας μας πει ποσο γρηγορα το παρελαβε
k_dinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Έλεος με αυτο το marketing. Δηλαδή αυτο το "With walkman" τι παραπάνω προσφέρει από το xperia X8 ας πουμε? ξέρω, έχει καλύτερο επεξεργαστή, Ram, καμερα, βίντεο 720ρ και φλας http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4111&idPhone2=3403 ΑΛΛΑ σε επίπεδο walkman τι παραπάνω έχει? Δηλδή το Χ8 δεν μπορεί να πάρει έναν mp3 player από το market και να παιζει μια χαρά?
mertaghon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Έλεος με αυτο το marketing. Δηλαδή αυτο το "With walkman" τι παραπάνω προσφέρει από το xperia X8 ας πουμε? ξέρω, έχει καλύτερο επεξεργαστή, Ram, καμερα, βίντεο 720ρ και φλας http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4111&idPhone2=3403 ΑΛΛΑ σε επίπεδο walkman τι παραπάνω έχει? Δηλδή το Χ8 δεν μπορεί να πάρει έναν mp3 player από το market και να παιζει μια χαρά? δεν ειναι μονο μαρκετιγκ.δες το hands on στο techblog,ή δες το σε κανενα πλαισιο, εχει 2 ηχεια οχι 1 και καλης ποιοτητας, αμα το ακουσεις να παιζει δυνατα,θα το αγορασεις. και με μικρουλα χακια ανεβαζει ποιοτητα οθονης στα επιπεδα της εξαιρετικης οθονης του σονυ μινι,ουσιαστικα του παιρνας το bravia engine απο το μινι!! εξαιρετικη all-around αγορα κατεμε,μονο στο σαρ τα χαλασαμε και δεν το πηρα. εχει και φουλ λαστιχο απο πισω,οποτε με την gorilla glass απο μπροστα εχεις ανθεκτικοτητα πρωτη!!
Greatape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι μονο μαρκετιγκ.δες το hands on στο techblog,ή δες το σε κανενα πλαισιο, εχει 2 ηχεια οχι 1 και καλης ποιοτητας, αμα το ακουσεις να παιζει δυνατα,θα το αγορασεις. και με μικρουλα χακια ανεβαζει ποιοτητα οθονης στα επιπεδα της εξαιρετικης οθονης του σονυ μινι,ουσιαστικα του παιρνας το bravia engine απο το μινι!! εξαιρετικη all-around αγορα κατεμε,μονο στο σαρ τα χαλασαμε και δεν το πηρα. εχει και φουλ λαστιχο απο πισω,οποτε με την gorilla glass απο μπροστα εχεις ανθεκτικοτητα πρωτη!! +1 Πολύ καλύτερο απο το Χ8 σε όλα.
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πλέον και στο Πλαίσιο, και τα δύο χρώματα. Στον Κώτσο δεν το βλέπω πιά αλλά το βγάζει ακόμη στο Electro.
PaNtErAz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το κινητό πετάει. Το έχει η κοπέλα μου και τα ηχεία είναι απλά ότι καλύτερο έχω ακούσει σε κινητό.
marios32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 και με μικρουλα χακια ανεβαζει ποιοτητα οθονης στα επιπεδα της εξαιρετικης οθονης... Link or it didn't happen
Greatape Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το κινητό του λαού. Ο ορισμός του Value for money αυτή την εποχή.
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το τσίμπησα σε Λευκό! Πέμπτη βλέπουμε..
newtech Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν κανει βιντεοκλησεις μεσω δικτυου? Η εμπρόσθια κάμερα λειτουργει για ολα τα υπολοιπα οπως Skype Msn Facebook video-chat αλλα όχι για Video-κλήσεις μεσω του προσαρμογέα δυκτίου
Themos3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Σ΄ αυτα τα λεφτα θεωρειτε πως υπαρχει κατι ανταγωνιστικο η' το συγκεκριμενο αποτελει μονοδρομο?(Μιλαμε παντα για android)
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μου 'ρθε!! Κουκλί το Λευκό :Ρ Πόσες ώρες να τ' αφήσω να φορτήσει;; Στο κουτί έχει για συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου Vodafone 200mb internet(100 τον πρώτο μήνα και 100 τον δεύτερο) κρίμα που έχω what's up..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα