Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και λιγες μερες το ιντερνετ εχει γινει αργο και δεν μπορω να δω online ταινιες καθως κολλαει και δεν φορτωνει ευκολα το βιντεο. Δεν μου κλεβει κανεις ιντερνετ, γιατι το βλεπω στην σελιδα του ρουτερ μου, κατι αλλο εχει αλλα δεν ξερω τι. μηπως μπορειτε να με βοηθησετε γιατι οσο κι αν εχω ψαξει δεν εχω βρει τι εχει για να το φτιαξω. :(

• Moderators
Δημοσ.

Το προβλημα εμφανιζεται σε μια συγκεκριμενη σελιδα ή ειναι γενικο?

Επισης, προφανως δεν κατεβαζεις κατι παραλληλα ενω βλεπεις τη σελιδα που αναφερεις,σωστα?

Δημοσ.

δεν κατεβαζω κατι οταν βρισκομαι εκει

γενικως δυσκολευομαι να δω ονλινε αλλα περισσοτερο προβλημα εχω στα βιντεο putlocker, εκει δεν φορτωνει καθολου, ενω αλλου αργει αλλα φορτωνει το βιντεο.

ΥΓ. το ιντερνετ το μοιραζομαστε με τον μπαμπα μου, και σε αυτον δεν παρουσιαζει προβλημα, βλεπει κανονικα ταινιες

• Moderators
Δημοσ.

ΥΓ. το ιντερνετ το μοιραζομαστε με τον μπαμπα μου, και σε αυτον δεν παρουσιαζει προβλημα, βλεπει κανονικα ταινιες

Το προβλημα εμφανιζεται ακομα και οταν δεν κανετε παραλληλη χρηση, ετσι?Ρωταω τα προφανη, για να ειναι ξεκαθαρο τι ισχυει και δεν ψαχνεις αδικα.

Τι συνδεση εχεις και απο ποτε εμφανιστηκε το προβλημα? Αλλαξες κατι ή ξαφνικα προεκυψε? Δοκιμασες με αλλο browser ή κατι παρομοιο?

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη μονο εγω χρησιμοποιω το ινερνετ και συνεχιζει να ειναι αργο

εχω δοκιμασει και με αλλο browser και ειναι το ιδιο

ξαφνικα προεκυψε αλλα παλι δεν ξερω, μηπως εχω αλλαξει κατα λαθος καμια ρυθμιση στη σελιδα του ρουτερ μου?

μηπως στο ρουτερ εχει γινει περιορισμος στην ταχυτητα που δεχεται ο υπολογιστης σου;Ή κατι τετοιο

δεν καταλαβα, αν εχει γινει μπορω να το δω?

• Moderators
Δημοσ.

μηπως στο ρουτερ εχει γινει περιορισμος στην ταχυτητα που δεχεται ο υπολογιστης σου;Ή κατι τετοιο

Δεν υπαρχουν πολλα ρουτερ με δυνατοτητα τετοιων περιορισμων, αλλα πες μας και το μοντελο του router σου για να χουμε σφαιρικη εικονα.

Εχεις δοκιμασει να χρησιμοποιησεις καποιο bandwidth monitor software για να δεις τι συμβαινει στο pc και μηπως υπαρχει ροη δεδομενων χωρις να το ξερεις?

• Moderators
Δημοσ.

το Interface Type τι ειναι; πχ 802.11b/g, 802.11b ή 802.11g ειναι καλυτερο;

Το αφηνεις στο 802.11b/g στο οποιο υποθετω ειναι ηδη.

Δημοσ.

στο

Control Panel

Appearance and Personalization

Display

Change Display Settings

Advanced Settings and Click Troubleshoot tab

Change Settings δεν μπορω να πατησω το τελευταιο, τι να κανω;

• Moderators
Δημοσ.

Σ εχασα. Για το μενου του router μιλαμε ή για τα windows?

Για το πρωτο δεν εχω ιδεα καθως δεν εχω speedtouch.Παρ ολα αυτα το manual του λογικα θα κανει αναφορα στο συγκεκριμενο section.

Εαν μιλαμε για windows,τι προσπαθεις να κανεις?

Δημοσ.

Σ εχασα. Για το μενου του router μιλαμε ή για τα windows?

Για το πρωτο δεν εχω ιδεα καθως δεν εχω speedtouch.Παρ ολα αυτα το manual του λογικα θα κανει αναφορα στο συγκεκριμενο section.

Εαν μιλαμε για windows,τι προσπαθεις να κανεις?

βρηκα αυτο

• Moderators
Δημοσ.

βρηκα αυτο

Απο τη στιγμη που πριν λιγες μερες δεν ειχε παρομοιο προβλημα και οπως λες χωρις να αλλαξεις κατι σου προεκυψε το συγκεκριμενο, δεν βρισκω καποιο λογο να επεμβεις στις υπαρχουσες ρυθμισεις των windows.

Συν του οτι οταν διαβαζω προτασεις του στυλ

Slow Streaming Video may be directly related to your corrupted registry, Click here for a FREE Scan!

χαμογελαω..rolleyes.gif

Προφανως ομως, εσυ αποφασιζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...