catgirl1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εδω και λιγες μερες το ιντερνετ εχει γινει αργο και δεν μπορω να δω online ταινιες καθως κολλαει και δεν φορτωνει ευκολα το βιντεο. Δεν μου κλεβει κανεις ιντερνετ, γιατι το βλεπω στην σελιδα του ρουτερ μου, κατι αλλο εχει αλλα δεν ξερω τι. μηπως μπορειτε να με βοηθησετε γιατι οσο κι αν εχω ψαξει δεν εχω βρει τι εχει για να το φτιαξω.
kostaks3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πρωτα απολα πηρες τηλεφωνο στον παροχο σου να ρωτησεις μηπως το προβλημα ειναι απο αυτους ή απο την γραμμη σου;
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το προβλημα εμφανιζεται σε μια συγκεκριμενη σελιδα ή ειναι γενικο? Επισης, προφανως δεν κατεβαζεις κατι παραλληλα ενω βλεπεις τη σελιδα που αναφερεις,σωστα?
catgirl1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δεν κατεβαζω κατι οταν βρισκομαι εκει γενικως δυσκολευομαι να δω ονλινε αλλα περισσοτερο προβλημα εχω στα βιντεο putlocker, εκει δεν φορτωνει καθολου, ενω αλλου αργει αλλα φορτωνει το βιντεο. ΥΓ. το ιντερνετ το μοιραζομαστε με τον μπαμπα μου, και σε αυτον δεν παρουσιαζει προβλημα, βλεπει κανονικα ταινιες
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ. το ιντερνετ το μοιραζομαστε με τον μπαμπα μου, και σε αυτον δεν παρουσιαζει προβλημα, βλεπει κανονικα ταινιες Το προβλημα εμφανιζεται ακομα και οταν δεν κανετε παραλληλη χρηση, ετσι?Ρωταω τα προφανη, για να ειναι ξεκαθαρο τι ισχυει και δεν ψαχνεις αδικα. Τι συνδεση εχεις και απο ποτε εμφανιστηκε το προβλημα? Αλλαξες κατι ή ξαφνικα προεκυψε? Δοκιμασες με αλλο browser ή κατι παρομοιο?
kostaks3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μηπως στο ρουτερ εχει γινει περιορισμος στην ταχυτητα που δεχεται ο υπολογιστης σου;Ή κατι τετοιο
catgirl1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αυτη τη στιγμη μονο εγω χρησιμοποιω το ινερνετ και συνεχιζει να ειναι αργο εχω δοκιμασει και με αλλο browser και ειναι το ιδιο ξαφνικα προεκυψε αλλα παλι δεν ξερω, μηπως εχω αλλαξει κατα λαθος καμια ρυθμιση στη σελιδα του ρουτερ μου? μηπως στο ρουτερ εχει γινει περιορισμος στην ταχυτητα που δεχεται ο υπολογιστης σου;Ή κατι τετοιο δεν καταλαβα, αν εχει γινει μπορω να το δω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μηπως στο ρουτερ εχει γινει περιορισμος στην ταχυτητα που δεχεται ο υπολογιστης σου;Ή κατι τετοιο Δεν υπαρχουν πολλα ρουτερ με δυνατοτητα τετοιων περιορισμων, αλλα πες μας και το μοντελο του router σου για να χουμε σφαιρικη εικονα. Εχεις δοκιμασει να χρησιμοποιησεις καποιο bandwidth monitor software για να δεις τι συμβαινει στο pc και μηπως υπαρχει ροη δεδομενων χωρις να το ξερεις?
catgirl1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το Interface Type τι ειναι; πχ 802.11b/g, 802.11b ή 802.11g ειναι καλυτερο; το ρουτερ μου ειναι speedtouch
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το Interface Type τι ειναι; πχ 802.11b/g, 802.11b ή 802.11g ειναι καλυτερο; Το αφηνεις στο 802.11b/g στο οποιο υποθετω ειναι ηδη.
catgirl1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 στο Control Panel Appearance and Personalization Display Change Display Settings Advanced Settings and Click Troubleshoot tab Change Settings δεν μπορω να πατησω το τελευταιο, τι να κανω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σ εχασα. Για το μενου του router μιλαμε ή για τα windows? Για το πρωτο δεν εχω ιδεα καθως δεν εχω speedtouch.Παρ ολα αυτα το manual του λογικα θα κανει αναφορα στο συγκεκριμενο section. Εαν μιλαμε για windows,τι προσπαθεις να κανεις?
catgirl1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σ εχασα. Για το μενου του router μιλαμε ή για τα windows? Για το πρωτο δεν εχω ιδεα καθως δεν εχω speedtouch.Παρ ολα αυτα το manual του λογικα θα κανει αναφορα στο συγκεκριμενο section. Εαν μιλαμε για windows,τι προσπαθεις να κανεις? βρηκα αυτο
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 βρηκα αυτο Απο τη στιγμη που πριν λιγες μερες δεν ειχε παρομοιο προβλημα και οπως λες χωρις να αλλαξεις κατι σου προεκυψε το συγκεκριμενο, δεν βρισκω καποιο λογο να επεμβεις στις υπαρχουσες ρυθμισεις των windows. Συν του οτι οταν διαβαζω προτασεις του στυλ Slow Streaming Video may be directly related to your corrupted registry, Click here for a FREE Scan! χαμογελαω.. Προφανως ομως, εσυ αποφασιζεις.
kostaks3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω πως γινεται αλλα εχω ακουσει οτι γινονται και τετοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα