positivecreep21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σπουδαζα ιχθυολογια σε ΑΕΙ ομως δεν μου αρεσε καθολου,βασικα το σιχαινομουν και ετσι τα παρατησα.Εψαξα για δουλεια απο'δω κι απο'κει και τελικα κατεληξα να φτιαχνω και να πουλαω κοσμηματα στο μοναστηρακι.Αν και δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ με αυτο νομιζω οτι ειμαι αρκετα καλος και γενικα καταλαβα οτι το να φτιαχνω κοσμηματα ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που θα μπορουσα να κανω επαγγελματικα.Αλλα η σημερινη οικονομικη κατασταση με βαζει σε σκεψεις. Τωρα θελω να σπουδασω αργυροχρυσοχοια (2 χρονια ειναι μονο) και προσπαθω να βρω επαγγελματικες προοπτικες και εχω σκεφτει μερικες. -Να ανοιξω δικο μου μαγαζι (στην Αθηνα ή στην επαρχεια) -Να φτιαξω εργαστηριο και να προμηθευω μαγαζια -Να βρω καποιον εμπειρο πλασιε να πουλαει τα πραγματα μου σε σπιτια ή σε μαγαζια με ποσοστα -Να εχω εργαστηριο στην Ελλαδα και να βρω εμπορικους αντιπροσωπους στην Γερμανια (ειμαι ελληνογερμανος) για να κανουν το προηγουμενο -και να φτιαξω μαγαζι στο etsy ενα site που ειναι αποκλειστικα για χειροτεχνηματα και απ'το οποιο πολλοι βγαζουν κανονικο μισθο (το οποιο ειναι αμερικανικο ομως) Επισης σκεφτομαι να συνεχισω τα γερμανικα και τα αγγλικα και να παρω την επαρκεια και στα δυο. Και αναρωτιεμαι μπορω να στηριχθω σε αυτες τις ιδεες (με την σημερινη κατασταση)ή με το οτι παρατησα το πανεπιστημιο κατεστρεψα την ζωη μου??
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οχι βεβαια, καλή τυχη στο νεο σου επαγγελμα
CtrlFreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αφού δεν σου άρεσε καλά έκανες. Μπορείς να ανοίξεις και ηλεκτρονικό μαγαζί ή και μέσω ebay έτσι δουλεύεις από το σπίτι.
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σπουδαζα ιχθυολογια σε ΑΕΙ ομως δεν μου αρεσε καθολου,βασικα το σιχαινομουν και ετσι τα παρατησα.Εψαξα για δουλεια απο'δω κι απο'κει και τελικα κατεληξα να φτιαχνω και να πουλαω κοσμηματα στο μοναστηρακι.Αν και δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ με αυτο νομιζω οτι ειμαι αρκετα καλος και γενικα καταλαβα οτι το να φτιαχνω κοσμηματα ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που θα μπορουσα να κανω επαγγελματικα.Αλλα η σημερινη οικονομικη κατασταση με βαζει σε σκεψεις. Τωρα θελω να σπουδασω αργυροχρυσοχοια (2 χρονια ειναι μονο) και προσπαθω να βρω επαγγελματικες προοπτικες και εχω σκεφτει μερικες. -Να ανοιξω δικο μου μαγαζι (στην Αθηνα ή στην επαρχεια) -Να φτιαξω εργαστηριο και να προμηθευω μαγαζια -Να βρω καποιον εμπειρο πλασιε να πουλαει τα πραγματα μου σε σπιτια ή σε μαγαζια με ποσοστα -Να εχω εργαστηριο στην Ελλαδα και να βρω εμπορικους αντιπροσωπους στην Γερμανια (ειμαι ελληνογερμανος) για να κανουν το προηγουμενο -και να φτιαξω μαγαζι στο etsy ενα site που ειναι αποκλειστικα για χειροτεχνηματα και απ'το οποιο πολλοι βγαζουν κανονικο μισθο (το οποιο ειναι αμερικανικο ομως) Επισης σκεφτομαι να συνεχισω τα γερμανικα και τα αγγλικα και να παρω την επαρκεια και στα δυο. Και αναρωτιεμαι μπορω να στηριχθω σε αυτες τις ιδεες (με την σημερινη κατασταση)ή με το οτι παρατησα το πανεπιστημιο κατεστρεψα την ζωη μου?? ιχθυολογια σπουδαζες, οχι κατι με σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση. για μενα καλα εκανες και το παρατησες.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ιχθυολογια σπουδαζες, οχι κατι με σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση. ενω αν σπουδαζε πληροφορικη, το επάγγελμα του μέλλοντος ε;
slygeo87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλό είναι να εξειδικεύεσαι σε κάτι, ό,τι και αν είναι αυτό γιατί σε καθορίζει ως άνθρωπο. Νομίζω η επαγγελματική αποκατάσταση έχει βέβαια σημασία αλλά δευτερεύουσα κατ' εμέ. Έτσι όπως γίναμε ούτως ή άλλως..
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ενω αν σπουδαζε πληροφορικη, το επάγγελμα του μέλλοντος ε; οχι δεν λεω κατι τετοιο αλλα αντικειμενικα περα απο το ακαδημαικο ενδιαφερον αντε και δουλεια σε ιχθυοτροφειο ποιες ειναι οι δυνατοτητες; δεν κρινω με βαση το ποσο ενδιαφερουσες ειναι σαν σπουδες οσο τι μελλον εχουν.
tsifotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Με τετοιο τιτλο, περιμενα πολυυυ ενδιαφερον θρεντ. Κριμαααα... Τελωσπαντων, οντοπικ τωρα τι πιο υγιες απο το να παρατησεις σπουδες σε κατι που δεν σε ενδιαφερει αλλα ουτε και αποδιδει για κατι που αγαπας και παραλληλα εχει προοπτικες; Σε καλο δρομο εισαι!
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ξερω γω ρε Ευα, να ανοιξει ιχθυοτροφειο σε καποιο από τα χιλιάδες μέρη και να έχει πρωτογενή παραγωγή;
positivecreep21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Με τετοιο τιτλο, περιμενα πολυυυ ενδιαφερον θρεντ. Κριμαααα... Τελωσπαντων, οντοπικ τωρα τι πιο υγιες απο το να παρατησεις σπουδες σε κατι που δεν σε ενδιαφερει αλλα ουτε και αποδιδει για κατι που αγαπας και παραλληλα εχει προοπτικες; Σε καλο δρομο εισαι! Ηθελα μπολικες απαντησεις! lol!
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ξερω γω ρε Ευα, να ανοιξει ιχθυοτροφειο σε καποιο από τα χιλιάδες μέρη και να έχει πρωτογενή παραγωγή; αφου δεν του αρεσει καν. αν ηταν τπτ σπουδες με τρελο μελλον και δεν του αρεσε μπορει να το σκεφτοταν διπλα πριν τις παρατησει.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ιχθυολογια = ιχθυοκαλλιεργεια? Γιατι σε λιγα χρονια με την υπερ αλιεια αυτα θα ειναι πολυ χρησιμα.
-nick- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ασε τα μαγαζια, βγαζε εναν παγκο σε κανα ψυρρη,θησειο,μοναστηρακι,πλακα , πιο πολλα λεφτα θα βγαζεις
The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ενω αν σπουδαζε πληροφορικη, το επάγγελμα του μέλλοντος ε; χαχα... κλασικό. Η μισή Ελλάδα σπουδάζει πια πληροφορική και οικονομικές επιστήμες, τα "επαγγέλματα του μέλλοντος". Όπως και να έχει, εφόσον δεν του άρεσε η ιχθυοκαλλιέργεια καλώς και σταμάτησε. Εφόσον έχει βρει κάτι άλλο που τον ενδιαφέρει ας το προχωρήσει.
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ασφάλεια, ένσημα, ανεπηρέαστος απο τον καιρό και τις εκάστοτε καβλες των δημοτομπατσων. Γενικά, η ιχθυολογια στην ελλάδα δεν έχει υψηλή ανεργία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα