traganeus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, ένας φίλος μου τράκαρε με αμάξι και χρειάζεται αίμα. Η απορία μου είναι αν εγώ που έχω ΑΒ+ και σε άλλη πόλη της Ελλάδας, μπορώ να δώσω την στιγμή που χρειάζεται 0- ???
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το αίμα που θα δώσεις πάει στην τράπεζα, όχι απευθείας στο φίλο σου. Απλά του προσμετράνε την ποσότητα που έδωσες στο όνομά του. περαστικά του, ελπίζω να μην είναι σοβαρό
Alxnks Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καλο θα ηταν να μπορειτε να δωσετε τη σπανια ομαδα που χρειαζεται. απο εκει και περα ομως, οταν δινετε αιμα, μαζευονται μοναδες για τον ασθενη που προοριζονται. και σε εκεινον δινεται ο αντιστοιχος αριθμος μοναδων που εχουν μαζευτει (ενταξει, αμα ο ανθρωπος χρειαζεται παραπανω δεν του τις στερουν βεβαια!)..στην ομαδα που χρειαζεται. οποτε..δωστε οσοι μπορειτε, οτι ομαδα κι αν εχετε! περαστικα!
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να δώσεις. Απλά λες στην αιμοδοσία το όνομα του ασθενή και το νοσοκομείο νοσηλείας (και αν σου έχουν πει σε ποιο κεντρικό νοσοκομείο θέλουν να πάει το αίμα, μπορεί να μην πηγαίνει στο νοσοκομείο που είναι ο φίλος σου). Και όταν με το καλό γίνει τελείως καλά πες του να πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί να δίνει αίμα γιατί με 0- είναι πολύτιμος.
traganeus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά θα πάω αύριο πρωί να δώσω. Το καλό είναι οτι έχει γλιτώσει τον κίνδυνο.
Marria Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλο ειναι ολοι εμεις που μπορουμε να δωσουμε αιμα, να δινουμε οποτε μπορουμε. Α και να εχεις φαει κατι πριν πας, αν δεν εχεις φαει , σε υποχρεωνουν απο το νοσοκομειο να τσιμπησεις κατι πριν δωσει αιμα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σου δίνουν και μπισκότο με πορτοκαλάδα μετά, γέη
Alxnks Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σου δίνουν και μπισκότο με πορτοκαλάδα μετά, γέη στο 401 που δινω εγω, παιζει το κλασσικο σαντουιτσακι στεργιου που εχει ο Ε.Σ. και πορτοκαλαδιτσα επισης
Marria Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μπισκοτο, πορτοκαλαδα, γαλα.. στον Ευαγγελισμο που ειχα δωσει ειχε μεχρι και σαντουιτς. Εγω εκανα την βλακια να δωσω αιμα χωρις να φαω κατι
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε πας για τσάμπα πρωινό... Μια χαρά. Πόση ώρα πέρνει περίπου;;; Εγω δεν έχω ιδέα για την ομάδα αίματος. Λογικά θα την βρούνε αυτοί, έτσι. Ρώτησα και γονείς, κανείς δεν ξέρει. Σε όλα τα νοσοκομία μπορείς να πάς;;; Εμένα το Αιγινήτειο με βολεύει.(Βεάβαι και ο Ευαγγελισμός κοντά είναι) Ρε παιδιά τι προυποθέσεις υπάρχουν; (πέραν των ναρκωτικών και των τατουάζ)
Marria Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε πας για τσάμπα πρωινό... Μια χαρά. Πόση ώρα πέρνει περίπου;;; Εγω δεν έχω ιδέα για την ομάδα αίματος. Λογικά θα την βρούνε αυτοί, έτσι. Ρώτησα και γονείς, κανείς δεν ξέρει. Σε όλα τα νοσοκομία μπορείς να πάς;;; Εμένα το Αιγινήτειο με βολεύει. Να δωσεις αιμα 10 λεπτα, μεχρι να δωσεις ομως, γιατι μπορει να εχει και κοσμο , μπορει να παρει και 1 ωρα. Συν οτι υπαρχουν και καποια διαδικαστικα, σε περνανε απο κοσκινο με ερωτησεις μεχρι να δωσεις αιμα. Απαγορευεται μεχρι και να εχεις παρει ασπιρινη την προηγουμενη μερα. Και οχι δεν δινεις σε ολα τα νοσοκομεια αιμα, μονο σε αυτα που εχουν μοναδα αιμοδοσιας.
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για πές μία τις βασικές προυποθέσεις... Θα το googlάρω κιόλας αλλα για να το δούν και άλλοι που κοιτάνε το θέμα.
Marria Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν εισαι υγιης, αμα εχεις κανει εγχειρηση προσφατα, και ρωτανε και για τις σχεσεις που εχεις μεχρι τωρα, αμα εχεις ελευθερες σχεσεις , αμα ειχες καποιο αφροδισιο νοσημα και αμα παιρνεις φαρμακα γενικα και ποια. Α και αμα ειχες ξαναδωσει αιμα , πριν ποσο καιρο ηταν.
xreokopia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οι δημοσιοι υπαλληλοι κονομανε και 3 μερες αδεια εαν δωσουν αιμα(δυο να τις παρουν οποτε θελουν και μια αυτη της ημερας που πανε...) Το θεμα ομως ειναι οτι υπαρχουν θεωριες, γιαυτο και οι περισσοτεροι ανθρωποι δε δινουν αιμα.
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά αυτό δεν είναι λίγο επικίνδυνο. Εγω ας πούμε έχω κανα χρόνο να κάνω εξετάσεις και δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι έχω. Επίσης που ξέρω να η κοπέλα μου με απατάει και με έχει κολλήσει τίποτα. Δεν μας κάνουν εξετάσεις πρίν ή μήπως πρέπει να έχω εξετάσεις μαζί μου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα