Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό δεν είναι λίγο επικίνδυνο. Εγω ας πούμε έχω κανα χρόνο να κάνω εξετάσεις και δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι έχω. Επίσης που ξέρω να η κοπέλα μου με απατάει και με έχει κολλήσει τίποτα.

Δεν μας κάνουν εξετάσεις πρίν ή μήπως πρέπει να έχω εξετάσεις μαζί μου;;;

Πριν δεν κανουν εξετασεις, εμπιστευονται τον λογο σου.

Αλλα φανταζομαι μετα για να δωσουν το αιμα σε καποιον ασθενη, ε το περνανε απο διαφορες εξετασεις.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελεγχουν το αιμα, ειδικα την πρωτη φορα. δεν ειναι και ΤΟΣΟ μπατε σκυλοι αλεστε!

Εμενα παντως δεν μου το ελεγξανε ..

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα γιατι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν κολλήσει HIV απο μετάγγιση αίματος. Δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται παρακινδυνευμένο (πχ. άμα χρειάζεσαι επειγόντως αίμα, θα προλάβουν αν το ελέγξουν;;;) Πωπω ανατριχιαστικό, να πάς για μαλλί και να βγείς γλώμπος.

Δημοσ.

Κάθε φορά που δίνει κάποιος αίμα, στο αίμα που παίρνουν γίνονται εξετάσεις. Και έχω την εντύπωση πως μια φορά το χρόνο δικαιούσαι να σου στείλουν σπίτι τα αποτελέσματα, σαν να έκανες γενική αίματος.

Δημοσ.

Εμενα παντως δεν μου το ελεγξανε ..

απλα δεν παιζει αυτο. επετρεψε μου να ξερω κατι περισσοτερο :)

Δημοσ.

λογω επαγγελματος

Οταν ειχα δωσει παντως εγω δεν με ειχαν ελεγξει. Φανταζεσαι ποση ωρα θα επαιρνε η διαδικασια αν επρεπε και πριν να δωσεις να στο ελεγχαν κιολας?

Δημοσ.

λογω επαγγελματος

Ε πάλι καλά τότε. Άρα μπορώ να παώ χωρίς να νιώθω άγχοσ μην κολλήσω κανέναν τίποτα.

Εσύ που τα ξέρεις απο μέσα. Το παλικάρι είπε οτι μία φορά το χρόνο μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα. Αυτό γίνεται και με την πρώτη;;; Δηλαδή τι λέω στον βοηθώ που μου πέρνει το αίμα;;;;

Δημοσ.

μα δεν παει ετσι. δινεις αιμα, ελεγχεται..αν βρεθει προβλημα απορριπτεται (το εαν ειδοποιεισαι κιολας για τον λογο, δεν βαζω το χερι μου στη φωτια). εννοειται οτι ειναι αποτελεσματα εξετασεων που δεν βγαινουν σε 1-2 λεπτα ωστε να περιμενεις το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Ε πάλι καλά τότε. Άρα μπορώ να παώ χωρίς να νιώθω άγχοσ μην κολλήσω κανέναν τίποτα.

Εσύ που τα ξέρεις απο μέσα. Το παλικάρι είπε οτι μία φορά το χρόνο μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα. Αυτό γίνεται και με την πρώτη;;; Δηλαδή τι λέω στον βοηθώ που μου πέρνει το αίμα;;;;

θα σε ελεγξουν για τα παντα, ειναι κι ενας τροπος να μενεις δωρεαν up to date με το τι τρεχει. εχεις φοβο για καποιο αφροδισιο δηλαδη;

δεν ξερω τι γινεται με αυτο που ειπωθηκε για μια φορα το χρονο. ισως ειναι σε καποια νοσοκομεια. εμενα για τα αρχικα αποτελεσματα απλα με ειχαν ενημερωσει απο το 401 οτι ηταν ολα οκ. δεν ασχολουμαι ομως γιατι κανω κι απο μονος μου εξετασεις.

για οποιον μπορει να δινει, 2 φορες τον χρονο ειναι χαλαροτατα και βοηθαει κιολας τον οργανισμο, ειδικα αν καποιος εχει αυξημενο αιματοκριτη. μεχρι και 3 ειναι επισης ασφαλες. απο 4 και πανω ζοριζει λιγο το θεμα ως προς τον οργανισμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...