Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σε ελεγξουν για τα παντα, ειναι κι ενας τροπος να μενεις δωρεαν up to date με το τι τρεχει. εχεις φοβο για καποιο αφροδισιο δηλαδη;

δεν ξερω τι γινεται με αυτο που ειπωθηκε για μια φορα το χρονο. ισως ειναι σε καποια νοσοκομεια. εμενα για τα αρχικα αποτελεσματα απλα με ειχαν ενημερωσει απο το 401 οτι ηταν ολα οκ. δεν ασχολουμαι ομως γιατι κανω κι απο μονος μου εξετασεις.

για οποιον μπορει να δινει, 2 φορες τον χρονο ειναι χαλαροτατα και βοηθαει κιολας τον οργανισμο, ειδικα αν καποιος εχει αυξημενο αιματοκριτη. μεχρι και 3 ειναι επισης ασφαλες. απο 4 και πανω ζοριζει λιγο το θεμα ως προς τον οργανισμο.

Δεν φοβάμαι αλλα δεν ξέρω κιόλας. Εγω κάνω συνήθως τις γενικές αιματολογικές και υπέρηχο για θυροειδή (αλλα έχει περάσει κανας χρόνος). Δεν ξέρω αν στις γενικές φαίνονται και αφροδίσια ή θέλει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Δεν φοβάμαι αλλα δεν ξέρω κιόλας. Εγω κάνω συνήθως τις γενικές αιματολογικές και υπέρηχο για θυροειδή (αλλα έχει περάσει κανας χρόνος). Δεν ξέρω αν στις γενικές φαίνονται και αφροδίσια ή θέλει κάτι άλλο.

Για τα αφροδισια ειναι αλλη εξεταση.ζητας να στην γραψουν στο βιβλιαριο σου...και του ειτζ δισφορετικη.

Δημοσ.

Για τα αφροδισια ειναι αλλη εξεταση.ζητας να στην γραψουν στο βιβλιαριο σου...και του ειτζ δισφορετικη.

Ε το περίμενα. Ναι αλλα έτσι στο άκυρο να κάνεις μια τέτοια εξέταση. Αμα δεν με απατάει η κοπέλα μου τα τελευταία 4 χρόνια, τότε είμαι καλα. (Να ένας τρόπος να δείς αν τρώς κέρατο, χαχαχαχαχα)

Καλα άμα δώσεις αίμαι και έχεις κάποιο πρόβλημα που το βρούν, δεν θα σε ενημερώσουν;;; Μαλακία, δεν νομίζω να είναι και τόσο κόπος να σου στείλουν ένα mail ου να σου λένε να κάνει κάποιες εξετάσεις. Θα ρωτήσω έναν φίλο γιατρό να ενημερωθώ καλύτερα.

Δημοσ.

Eγω αν και ζητησα να μαθω τι ομαδα αιματος και ρεζους εχω, και μου ειχαν πει πως θα μου το στειλουν ταχυδρομικα, ακομα το περιμενω.

Δημοσ.

ειναι καλο να δινεις αιμα...

δυστηχως εγω εδω και 2 χρονια δεν μπορω να δωσω..

λογο της κορτιζονης που παιρνω και της ενεσης humira Που κανω καθε 20 μερες...

προβλημα στην μεση μου..

οσοι μπορειτε παιδια δωστε.

• Super Moderators
Δημοσ.

πρεπει να εισαι νηστικος(ουτε νερο) 3 ωρες πριν δωσεις αιμα.

αυτό νομίζω για εξετάσεις, όχι για αιμοδοσία...

τέσπα, έδωσα πριν από 1 μήνα (0 αρνητικό κι εγώ) και δεν μπορώ τόσο σύντομα :-(

Δημοσ.

τα αιματα εξεταζονται στο ακεραιο.επειδη ειχα λευχαιμια και εκανα μεταμοσχευση μυελου τα ξερω απο πρωτο χερι.Στους μεταμοσχευμενους τα ακτινοβολουν κιολας.

Την ομαδα σας μπορειτε να την μαθετε και απο μια σταγονα,δεν ειναι κατι δυσκολο.Επισης αμα πατε να δωσετε πχ ΑΒ η Α+ και αρνηθουν δεν το κανουν απο βαρεμαρα,απλος το αιμα ληγει και δεν θελουν να το κραταν και μετα να το πετανε.

Οσοι μπορειτε δωστε αιμα κυριως 0- 0+.επισης υπαρχει ελειψη μεγαλη σε αιμοπεταλια,ειναι εξισου σημαντικα με το αιμα και μερικες φορες πιο αναγκαια.

Και κατι ακομα πιο σημαντικο γινετε ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΟΝ ΟΣΤΩΝ.

Δημοσ.

Επισης για τους αντρες ειναι παρα πολυ καλο για την υγεια να δινετε μια φορα το 4μηνο αιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...