Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η Εύη τι είναι; Εκκολαπτόμενη γριά είναι.

Είπες για βαζάκι και θυμήθηκα μια γριά που πήγε στο ίκα τα ούρα της σε βαζάκι από χέλμανς. Περιμέναμε παραδίπλα με την βου για κάτι εξετάσεις, καράφλιασε η υπάλληλος, μόνο που δεν την έβρισε τη γριά, έσκασα στα γέλια.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από εκεί. Ήταν εκεί όταν ήσουν η κυρα Αριάδνη, η προϊσταμένη;

Μου 'πρηξε τα παπάρια στο μπλαμπλα ε, με έπιασε πονοκέφαλος.

Χαχα, όχι όνομα δεν ξέρω δε μου έπιασε την πάρλα εμένα :mrgreen:

Δημοσ.

πηγαινετε ρε στο 401, χαλαρα θα υπαρχει αποθεμα παντα να σας καλυψουν (καλα να ναι τα φανταρια και οι μονιμοι που δινουν για αδειες), ανετο παρκινγκ εχει, στην πυλη δεν μπορουν να σας σταματησουν αν δειξετε την καρτα αιμοδοσιας τους, στεργιου σαντουιτσακι θα φατε και πορτοκαλαδιτσα επισης. τι αλλο θελετε; εγω ξεκινησα απο φανταρος (υγειονομικαριος...επαιρνα κι εγω σε αλλα νοσοκομεια που υπηρετησα) να δινω εκει και εκει το συνεχιζω. αν παρ ελπιδα μετακομισω μακρια οκ, αλλα οσο ειμαι αττικη εκει θα δινω :)

και βεβαια...αψογοι επαγγελματιες! ουτε μια φορα δεν εχει σπασει φλεβα η τιποτα. πας αλλου να σου παρουν ενα φυαλιδιο αιμα και σου κωλοπηδαει τη φλεβα ο καθε ασχετος. εκει εχω δωσει τοσες φορες και δεν ειχα ποτε το παραμικρο θεμα!

heads up..αποφυγετε περιοδους καταταξεων και αρα εξετασεων των νεων φανταριων. αναλογα με το ποια ειναι στο γραφειο προισταμενης, ειτε δινει προτεραιοτητα στους πολιτες ειτε οχι. οποτε ας αποφυγετε εκεινες τις 1-2 βδομαδες 3-4 φορες το χρονο και ειστε οκ :)

Δημοσ.

πρεπει να εισαι νηστικος(ουτε νερο) 3 ωρες πριν δωσεις αιμα.

Αυτο ισχυει μονο για εξετασεις αιματος που σου περνουν μια μικρη ποσοτητα. Εαν πας για αιμοδοσια θα σου παρουν περιπου 200-250 ml αιματος, το σωμα σου πρεπει να ειναι στο 100%. Να εχεις φαει καλο πρωινο και γενικα να εισαι ξεκουραστος και οσο πιο ακμαιος γινεται.

Δημοσ.

Αυτο ισχυει μονο για εξετασεις αιματος που σου περνουν μια μικρη ποσοτητα. Εαν πας για αιμοδοσια θα σου παρουν περιπου 200-250 ml αιματος, το σωμα σου πρεπει να ειναι στο 100%. Να εχεις φαει καλο πρωινο και γενικα να εισαι ξεκουραστος και οσο πιο ακμαιος γινεται.

για την ακριβρεια ειναι 350-450ml, κυριως στο 450 πηγαινουν εκτος αν δουν οτι εχει θεμα εκεινη τη στιγμη αυτος που δινει. κατα τα αλλα εισαι σωστος :)

Μπορείς.

ποια ακριβως τεστ το εδειξαν αυτο το συμπερασμα;

Δημοσ.

κακως λες να το ειπα; να το φοβηθουν; δεν υπαρχει λογος, γυρω στα 5 λιτρα εχουμε. ειναι ιατρικα τεκμηριωμενο αυτη να ειναι η μαξιμουμ ποσοτητα και ειναι απολυτα ασφαλης. ειπαμε αλλωστε, καλο κανει να βαζουμε τον οργανισμο να το ανανεωνει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...