Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βρε sir_platanight καλά πέσανε τόσες προτάσεις μπας και ακούσεις μπιμπ και τώρα παίζει να μην έχεις Speaker?

Δημοσ.

Τη συνδεσμολογια για τις μπροστά θύρες ήχου εννοείς;;;

ένα μικρό μαραφετάκι που όταν πχ έβγαλες τις μνήμες θα έδινε error beep

Θα φώναζε ότι κάτι δεν πάει καλά

Η μητρική νομίζω δεν έχει επάνω απ΄ότι είδα άρα έξτρα αν έχεις βάλει είναι το θέμα

http://www.clearpc.ca/catalog/images/speaker.JPG

Δημοσ.

Γιατι υπάρχει τέτοια περίπτωση να μην έχει;;;σε οσεσ μητρικεσ και αν ειχα δεν ειχα ακουσει κατι τετοιο!!!εγω πάντως μπιπ δεν έχω ακούσει για κανένα λόγο!!!

Δημοσ.

Κάτσε να τα μαζέψουμε τα πράγματα

Η μητρική δίνει ρεύμα σε ανεμιστήρια

Τα λαμπιόνια της ανάβουν;

Απλά δεν παίρνει μπροστά το σύστημα;

Η κάρτα γραφικών δεν έχει πρόβλημα την τσέκαρες σε άλλο Pc

clear cmos έκανες

Το Psu αλλάχτηκε και πάλι τα ίδια

Αλλαξες σλοτς και έπαιξες με τις ραμ

Ε δεν μένει τίποτα άλλο από την μεριά μου να μπορώ να σκεφτώ πέρα από την μητρική και ας μην έχεις speaker

Δημοσ.

απο οτι ειπε το συστημα δειχνει οτι παιρνει μπροστα. απλα δε βλεπει τιποτα στην οθονη. ο σκληρος δουλευει? το κοκκινο λαμπακι μπροστα οταν ανοιγεις τον υπολογιστη αναβοσβηνει οταν (αν και δεν το βλεπεις) ειναι να μπει στα windows?

Δημοσ.

λαμπιονια δεν αναβουν!!!ολα τ αλλα ειναι σωστα που ειπες καρμεν!!εγω επειδη σας κουρασα και κουραστηκα κ εγω λεω να παραγγειλω μια μητρικη και βλεπουμε!!εε?και θελω και μια ερωτηση να σας κανω...ψαχνω για μια 5850 για να κανω cf...βρηκα απο εναν αλλα οχι reference αυτην εδω http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5850_DirectCU2DIS1GD5/...απο τις οποιες εχει 2!!να κανω υπομονη η να πουλησω την δικια μου και να παρω αυτες τις 2?για να μην κανω το κουτι μου καραγκιοζη με οτι να ναι μεσα!!

δεν εχω εικονα!!και ο σκληρος να μην δουλευε δεν θα επρεπε να μου δειχνει την οθονη της μητρικης η το ποστ της η εστω κατι αντιστοιχο?απλα δεν θα φορτωνε τα windows!!τωρα ουτε καν...δεν εχω εικονα!!μπορει να ειναι και μονο το σλοτ της gpu αλλα και αυτο να ειναι αφου δεν υπαρχει αλλη λυση θα πρεπει να αλλαχτει η μητρικη!!

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι πας σε ίδιες

Βέβαια το ότι θα έχεις πλέον 2 κάρτες και μάλιστα non reference, οι οποίες δεν θα βγάζουν τον αέρα από το Pci slot, αλλά θα μένει μέσα στο κουτί, συνεπάγεται ότι θα έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες

Δημοσ.

αρα ακυρο γενικοτερα!!μου αρεσει η καρτα μου!!αλλα θελω επιτελους να κανω cf!!αυτες οι 2 ταιριαζουν εε?η reference Μου με την αλλη!!τελικα να παραγγειλω μητρικη καρμεν!!?ποια ειναι η γνωμη σου?

Δημοσ.

Για μητρική εγώ λέω ναι. Αν θες να περιμένεις και άλλες απόψεις καλά θα κάνεις

Για τις κάρτες ναι συνεργάζονται μια χαρά και ας μην είναι ακριβώς οι ίδιες. Το έχω κάνει και εγώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...