Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

A εντάξει κάλεσε ενα παπα ρε συ :eek:

Βρε συ έξω απο το κουτί δοκίμασες τo hardware?

Αποστάτες έχεις βάλει;

Sorry Αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ολα τα έχεις αλλάξει και δεν βρίσκεις τι φταίει :eek:

Δημοσ.

θα ξαναρωτησω. με τον καινουριο επεηεργαστη εμφανιζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια συμπτωματα με την αρχικη συνθεση?

Δημοσ.

ναι πιο ακριβως δεν γινεται...αυριο θα λυσω τον δικο μου υπολογιστη για να βαλω την καινουρια μου μητρικη και θα δοκιμασω καποια πραγματακια!εξω απο το κουτι οχι δεν δοκιμασα!!γινεται να φταιει το κουτι?

Α αποστατες ναι εχω βαλει εννοειται....ετσι για πλακα τωρα εχω χαλασει 100€...αν ειναι δυνατον!!

Δημοσ.

Βγάλε το από το κουτί ρε συ. Νόμιζα ότι το είχες κάνει

Βάλε το πάνω σε ένα πάγκο και σύνδεσε το το ρημάδι :mad:

Δημοσ.

και πως να το βαλω μπροστα!!?!!?!!δεν ξερω....δεν ειμαι και τοσο expert!!!!να ρωτησω και κατι αλλο,αμα ενα πιν του επεξεργαστη εχει στραβωσει και το επαναφερεις δεν πρεπει λογικα να δουλεψει αμα δουλευε και πριν?

τους δοκιμασα ολους τους επεξεργαστες με ολες τις μητρικες!!!το ιδιο μου κανει παλι!!!

Δημοσ.

και πως να το βαλω μπροστα!!?!!?!!δεν ξερω....δεν ειμαι και τοσο expert!!!!να ρωτησω και κατι αλλο,αμα ενα πιν του επεξεργαστη εχει στραβωσει και το επαναφερεις δεν πρεπει λογικα να δουλεψει αμα δουλευε και πριν?

Λογικα να ιπρεπει να δουλεψει.

πως θα το βαλεις μπροστα?βγαλε την μητρικη απο το κουτι,στησε τα ολα επανω και δοκιμασε στα πινς που συνδεεις το power κουμπι απο το κουτι να το βραχυκυκλωσεις με ενα κατσαβιδι.τα 2 πινς ουσιαστικα να τα κανεις ετσι ωστε να περασει ρευμα απο εκει.δεν θα παθεις ηλεκτροπληξια.

Edit:βαλε ενα αντιστατικο σακουλακι απο κατω απο την μητρικη και επισης να βεβαιωθεις οτι εχει κουμπωσει καλα η καρτα γραφικων γιατι εαν το βαλεις σε λεια επιφανεια,η καρτα γραφικων στο τελος που εχει το λαμακι,θα την κανει να σηκωθει λιγο επανω εαν ακουμπαει κατω.

Δημοσ.

με εχει πιασει το κεφαλι μου...δηλαδη αν ακουμπησω πανω ενα κατσαβιδι θα παρει?το case γιατι μπορει να φταιει?

Γιατι μπορει να ακουμπαει η μητρικη στο case πισω και να βραχυκυκλονει.

Δημοσ.

με εχει πιασει το κεφαλι μου...δηλαδη αν ακουμπησω πανω ενα κατσαβιδι θα παρει?το case γιατι μπορει να φταιει?

Σε ματιαξαν μαλλον.γιαυτο ποναει το κεφαλι και δεν δουλευει το pc.βρε βαλε και ενα speakerακι επανω λεμεεεεεεεεεε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...