sir_platanight Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 που να το βρω ρε γαμωτο!!!ουτε το δικο μου case εχει!!!
driftingcris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασε να βαλεις το δικο σου pc στην ιδια πριζα να δεις αν αναψει Ποτε δεν ξερεις
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εχεις κανενα παλιο case που το εχεις για πεταμα?επισης ψαξε στο κουτι απο την μητρικη σου μπας και βρεις μεσα κανενα ξεχασμενο που δεν το ειχες βαλει ουτε εσυ.
sir_platanight Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 driftingcris δεν σε καταλαβα!!!ουτε case!!θα κοιταξω στη μητρικη αλλα δεν νομιζω να εχω...@@@
VasKag Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 να ρωτησω και κατι αλλο,αμα ενα πιν του επεξεργαστη εχει στραβωσει και το επαναφερεις δεν πρεπει λογικα να δουλεψει αμα δουλευε και πριν? τους δοκιμασα ολους τους επεξεργαστες με ολες τις μητρικες!!!το ιδιο μου κανει παλι!!! αν κοιταξεις μερικες σελιδες πριν, σου εχω ποσταρει τη φωτογραφια σου με σημειωμενα καποια pin. μηπως ειναι ακομα στραβωμενα? παντως το σημαντικο ειναι να βρεις ενα speaker. θα γλυτωσεις χρονο και εχεις μεγαλες πιθανοτητες να αποκαλυφθει ο ενοχος
sir_platanight Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 μα αμα μπαινει μεσα στη μητρικη παει να πει οτι εφαρμοζει...ετσι δεν ειναι?αρα ισιωνουν...δεν εχω καταλαβει ακομα ποια πινακια πρεπει να βραχυκυκλωσωστο πανελ..τι γραφουν?το power sw?γινεται και με απλο κατσαβιδι?
VasKag Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 αφου λες οτι δινει ρευμα στη μοναδα, τοτε μαλλον δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με το κουμπι. (η γνωμη μου). οταν "κολλαει" το κουμπι συνηθως ειναι ολα νεκρα. ουτε ανεμιστηρες ουτε λαμπακια ουτε τιποτα
sir_platanight Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 οπως και να εχει θα τα βαλω ολα στο δικο μου κουτι αυριο!!αλλα πρεπει να βρω ενα speaker!!αλλα που να το βρω....!!!τελικα με τον επεξεργαστη δεν μου ειπατε αν ενα πινακι εχει στραβωσει και το ισιωσεις φυσιολογικα δεν θα παιξει?
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σου απαντησα οτι λογικα θα παιξει.τωρα με εσενα τι τρεχει...ειπαμε σε ματιαξαν και οπως λεει και το κλασσικο ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ μου. το power sw ναι εκεινο θα κανεις.και συνηθως ειναι κοκκινο χρωμα.
sir_platanight Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 χαχαχαχα.....ετσι θανο φτιαξε μου την διαθεση λιγο!!!θα το κοιταξω αυριο!!συγνωμη που σας πριζω παιδια!!ευχαριστω πολυ.........
sir_platanight Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Επιτέλους τα κατάφερα......ξεκίνησα και έβαλα ενα ένα βαθμίκα τα πράγματα...έβαλα την καινουρια μητρικη και με τους 2 επεξεργάστες πάνω στο κουτί μου και όλα κομπλε...μετα με την παλιά δοκίμασα και μου έκανε το πρόβλημα και λέω ωραία μητρικη είναι...και έτσι έβαλα την καινουρια....τα έβαλα όλα στο κουτί συνεδεα εναν ένα τα πράγματα και όλα κομπλε!!αυριο φόρματ και παραδιδω!!!απλα μου έμεινε ο επεξεργαστης!!και είναι και παλιός και τζάμπα 45€....τεσπα...λύθηκε όμως...εφτιαξα και το δικό μου...με την καινουρια μητρικη!!αρα απο βδομάδα έχει ζαλισμα για oc....ετοιμαστείτε!!!σας ευχαριστω πολυ όλους παιδια!!!!
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή τι άλλαξες και με τον νέο cpu και νέα Mobo δεν άνοιγε?
sir_platanight Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 τιποτα απλα τα εβαλα στο κουτι μου!!δεν ξερω τι κολλημα εφαγε!!και με την παλια cpu ανοιξε!!!δεν λες παλι καλα!!!!και μετα που τα γυρισα στο κουτι τους παλι κομπλε!!και εξω τα ειχα βγαλει και δουλευαν...μια χαρα δηλαδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα