MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα insomniacs,καθως εφτασε πλεον η ωρα να παραγγειλω τα πραγματα για το μηχανημα που θα στησω,δεν μπορω να καταληξω στο ποιες μνημες να βαλω! Ετσι σας παραθετω τα λινκ και για τα δυο μοντελα στα οποια εχω καταλληξει! Περιμενω να ακουσω τις γνωμες σας!! Corsair Vengeance Kingston HyperX Blu
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα insomniacs,καθως εφτασε πλεον η ωρα να παραγγειλω τα πραγματα για το μηχανημα που θα στησω,δεν μπορω να καταληξω στο ποιες μνημες να βαλω! Ετσι σας παραθετω τα λινκ και για τα δυο μοντελα στα οποια εχω καταλληξει! Περιμενω να ακουσω τις γνωμες σας!! Corsair Vengeance Kingston HyperX Blu Αν δεν έχεις κάνει λάθος στα μεγέθη τότε τα 8GB από εμένα αν μπορείς οικονομικά Αλλά θα έλεγα να μην πάρεις με ψηλές ψύχτρες μνήμες αν έχεις σκοπό να βάλεις κάποια αερόψυχτρα
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τα νουμερα ειναι τυχαια,απλως ηθελα να ρωτησω για τα μοντελα!Ετσι κ αλλιως θα παω σε 8GB (δηλαδη 2 kingston αν καταληξω σε αυτες)!Απλα ειναι και οι δυο αξιολογες εταιριες,και τα λεφτα στα ιδια επιπεδα! Δεν ειχα στο νου μου να βαλω καποια αεροψυχτρα(Δεν ξερω βεβαια αν χρειαζεται,αν κανει δουλεια δηλαδη) αλλα στο μελλον αν το αποφασισω εχεις δικιο οτι θα ειναι προβλημα με τις corsair!
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ωραία άρα δεν σε κόβω και άτομο του o/c και μεταξύ μας εκεί οι corsair πάσχουν Οποιο σετάκι βρεις πιο φτηνό γράπωσε
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια Karmen, να 'σαι καλα!Θα κανω μια αποβαση στο skroutz και αποφασιζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα