Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ψάχνω ένα κινητό Smartphones έως 300ε δύσκολα θα ανέβω ποιο πάνω.δεν είχα ποτέ Smartphones και θέλω να πάρω ένα καλό όσο γίνεται με αυτά τα λεφτά.θέλω να έχει από τα βασικά που έχουν αυτά τα κινητά,γρήγορο internet αρκετά καλή κάμερα και βίντεο κλήση! θέλω να αποφύγω όμως sony ericsson γιατί μου την δίνει πολύ (ίσως φανεί χαζό) το μενού κλήσεων όταν πάρεις π.χ 5 φορές τον ίδιο αριθμό,εμφανίζεται στην λίστα 5 φορές και από κάτω ο προτελευταίος αριθμός,αυτό δεν μου αρέσει.Και επειδή έχω εμπειρία από το X10 mini pro τραβάει πολλά κολλήματα που και επίσης αυτό θα μου την σπάει και φοβάμαι την ακεραιότητα του κινητού :P .Αν και το Xperia neo V έχει πολύ καλή οθόνη και το είδα αρκετά ενδιαφέρων.Θέλω υπέρ και κατά, σωστές και από εμπειρία απαντήσεις.Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πόσο καιρό έχεις το Χ10 μινι; Δεν έχεις μπει καθόλου στο μαρκετ;

Βρίσκεις στο μαρκετ το ExDialer (το δωρεάν), το κατεβάζεις στι κινητό, και την επόμενη φορά που θα πας να κάνεις κλήση θα σου ζητήσει το κινητό να επιλέξεις αν θέλεις να γίνει με τον ExDialer ή με την προεγκατεστημένη εφαρμογή για κλήσεις (και θα έχει κι ένα τικ για να είναι πάντα αυτό προεπιλογή, για να μη σε ρωτάει κάθε φορά). Θα πατήσεις να γίνεται με τον ExDialer και τέλος.

Δημοσ.

δεν το έχω εγώ προσωπικά το έχω πάρει στην κοπέλα μου,και δεν σκαμπάζω εγώ πολύ από αυτά.θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ! δλδ από κινητά προτίνεις sony?έχω δει και τα Xperia arc S .Xperia ray

Δημοσ.

Προσωπικά έχω Galaxy S και είναι η χαρά του "κατσαβιδιού". Κοινώς, υπάρχουν άπειρες customιές και αλλάγές που μπορείς να του κάνεις για να το φέρεις στα μέτρα σου, και σε ένα android αυτό είναι που μετράει πάρα πολύ. Αλλά η εποχή του πέρασε, και φυσικά τα κατσαβίδια δεν είναι για όλους, οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν όλα ωραία και σωστά κατευθείαν.

Από την άλλη, αν έπαιρνα κινητό τώρα πιθανότατα θα έπαιρνα το Neo V γιατί είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο value for money που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν το έχω κι όλας για να σου πω τί βίτσα μπορεί να έχει. Σίγουρα όχι το Arc S ή το Ray. Αν και το δεύτερο μου αρέσει πάρα πολύ, τα βρίσκω και τα δύο πολύ υπερτιμημένα. Επίσης για κάτι πιό φθηνό υπάρχεικαι το Live with Walkman στα 154 στο πλαίσιο, πολύ αξιοπρεπές κινητό, με καλά ηχεία πάνω, αλλά υπάρχει λόγος που το χωρίζουν 50 ευρώ από το Neo V. Σπάνια γιακινητά, αλλά χαρακτηριστική περίπτωση "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Επίσης όμως θα το έπαιρνα.

Δημοσ.

το galaxy s νομίζω είναι πολύ καλό αλλά πάει πολύ σε τιμή.όταν λες η χαρά του κατσαβιδιού? όλο προβληματάκια δλδ? το arc s το βρίσκω πάρα πολύ καλό.να πάρει δύσκολη επιλογή,και επειδή δεν τα έχω και να τα πετάω θέλω να μείνω ικανοποιημένους με ένα καλό κινητάκι... όσο για αυτά που λες οτι το φέρνεις στα μέτρα σου μου ακούγετε καλό αλλά αυτά δεν τα ξέρω καθόλου,που μπορώ να μάθω κολπάκια?

Δημοσ.

Προσωπικά έχω Galaxy S και είναι η χαρά του "κατσαβιδιού". Κοινώς, υπάρχουν άπειρες customιές και αλλάγές που μπορείς να του κάνεις για να το φέρεις στα μέτρα σου, και σε ένα android αυτό είναι που μετράει πάρα πολύ. Αλλά η εποχή του πέρασε, και φυσικά τα κατσαβίδια δεν είναι για όλους, οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν όλα ωραία και σωστά κατευθείαν.

Από την άλλη, αν έπαιρνα κινητό τώρα πιθανότατα θα έπαιρνα το Neo V γιατί είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο value for money που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν το έχω κι όλας για να σου πω τί βίτσα μπορεί να έχει. Σίγουρα όχι το Arc S ή το Ray. Αν και το δεύτερο μου αρέσει πάρα πολύ, τα βρίσκω και τα δύο πολύ υπερτιμημένα. Επίσης για κάτι πιό φθηνό υπάρχεικαι το Live with Walkman στα 154 στο πλαίσιο, πολύ αξιοπρεπές κινητό, με καλά ηχεία πάνω, αλλά υπάρχει λόγος που το χωρίζουν 50 ευρώ από το Neo V. Σπάνια γιακινητά, αλλά χαρακτηριστική περίπτωση "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Επίσης όμως θα το έπαιρνα.

τι γνωμη εχεις για το htc evo 3d?

thanks

Δημοσ.

το galaxy s νομίζω είναι πολύ καλό αλλά πάει πολύ σε τιμή.όταν λες η χαρά του κατσαβιδιού? όλο προβληματάκια δλδ? το arc s το βρίσκω πάρα πολύ καλό.να πάρει δύσκολη επιλογή,και επειδή δεν τα έχω και να τα πετάω θέλω να μείνω ικανοποιημένους με ένα καλό κινητάκι... όσο για αυτά που λες οτι το φέρνεις στα μέτρα σου μου ακούγετε καλό αλλά αυτά δεν τα ξέρω καθόλου,που μπορώ να μάθω κολπάκια?

Εννοει οτι μπορεις να το πειραξεις αρκετα και να το κανεις οπως σ'αρεσει!Με αλλα λογια εχει μεγαλη υποστηριξη σαν συσκευη!

Για κολπακια στο galaxy s εδω(αλλα απο αυριο,γιατι σημερα απεργουν)!

Δημοσ.

αυτό είναι πολύ καλό!άρα από ότι καταλαβαίνω τα htc και sumsung ίσως είναι λίγο καλύτερα και να έχει πιο πολλά μπιχλιμπιδάκια για να ασχολείσαι

Δημοσ.

τι γνωμη εχεις για το htc evo 3d?thanks

Καμία απολύτως φίλε μου. Το κινητό αυτό δεν το έχω δει καν ποτέ μπροστά μου.

Εννοει οτι μπορεις να το πειραξεις αρκετα και να το κανεις οπως σ'αρεσει!Με αλλα λογια εχει μεγαλη υποστηριξη σαν συσκευη!Για κολπακια στο galaxy s εδω(αλλα απο αυριο,γιατι σημερα απεργουν)!

Ακριβώς. "Κατσαβίδι" σε εισαγωγικά, δηλαδή όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, σηκώνει απίστευτες τροποποιήσεις, αρκεί να θέλει κάποιος να ασχοληθεί με το σπορ.

Και με την ευκαιρία, για αυτό που κατάλαβε λανθασμένα ο φίλος, ότι δηλαδή λέγοντας κατσαβίδι εννούσα ζημιές, είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχύει σε αυτόν τον τομέα: το κινητό, αν και "ελαφριάς κατασκευής", από ότι διαβάζω είναι πολύ ανθεκτικό (ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσω ο ίδιος). Ακόμη και στο φλασάρισμα "κατ'οίκον", είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις ζημιά και να το μπρικάρεις, θεωρείται flash-proof από κάθε άποψη. Πάντα βέβαια κάποιος θα την κάνει τη μαμακία και θα τρέχει σέρβις, αλλά αυτό είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Δημοσ.

με ενδιαφέρει να μάθω για αυτά τα κολπάκια, είμαι έτοιμος με κατσαβιδάκια :P υπάρχει κάπου που μπορώ να δω τι μπορώ να κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...