Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενδιαφέρει να μάθω για αυτά τα κολπάκια, είμαι έτοιμος με κατσαβιδάκια :P υπάρχει κάπου που μπορώ να δω τι μπορώ να κάνω?

Εκτός από το xda όπου γίνεται της μουρλής και θέλει καλό διάβασμα (και καλά αγγλικά για να μην τρέχεις μετά και δεν φτάνεις), το καλύτερο μέρος για να δεις σχεδόν ό,τι έχει δοκιμαστεί από έλληνες πάνω στο SGS είναι εδώ. Εκτός από οδηγούς για εντελώς αρχάριους που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις πριν επιχειρήσεις να κάνει οτιδήποτε, έχει και πολλές μόντες.

καλό βόλι :-D

Δημοσ.

πάντως το ExDialer το δοκίμασα στο Xperia X10 mini και πρέπει να πάω στο μενού να μπω μέσα στο πρόγραμμα, όταν πάω στης κλήσεις είναι κανονικά.

Δημοσ.

πάντως το ExDialer το δοκίμασα στο Xperia X10 mini και πρέπει να πάω στο μενού να μπω μέσα στο πρόγραμμα, όταν πάω στης κλήσεις είναι κανονικά.

Δεν καταλαβα ακριβώς τι γραφεις, αλλα όλα ριθμιζονται. Πχ το εικονίδιό που πιθανότατα έχεις στο dock, μπορείς να το αλλάξεις ώστε να τρεχει το exdialer αντι για την ενσωματομενη εφαρμογή κλπ. Μπορείς να αντικαταστήσεις πληρως την ενσωματομενη εφαρμογή. Απλα θέλει λίγο ψαξιμο.

android.png

Δημοσ.

δεν τα ξέρω καθόλου αυτά... απλά τώρα πάω πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής και πατάω για να μπω.πως να ανοίγει όταν μπαίνω στο μενού κλήσεων του κινητού δεν ξέρω.. είμαι λίγο ασχετούμπας τι να κάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...