sam sam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γνωρζει κανενα πιο ειναι το καθεστος για τις ηχογραφημενες συνομιλιες; εστω οτι καλω μια εταιρια και αυτη με ενημερωνει οτι η κληση μου ηχογραφειται για την καλυτερη εξυπηρετηση μου... πως μπορω να παρω την ηχογραφηση αυτη, αν μετα την συνομιλια μου η εταιρια αρνηθει να την δωσει ; καμια ιδεα ;
pp6210 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 γνωρζει κανενα πιο ειναι το καθεστος για τις ηχογραφημενες συνομιλιες; εστω οτι καλω μια εταιρια και αυτη με ενημερωνει οτι η κληση μου ηχογραφειται για την καλυτερη εξυπηρετηση μου... πως μπορω να παρω την ηχογραφηση αυτη, αν μετα την συνομιλια μου η εταιρια αρνηθει να την δωσει ; καμια ιδεα ; προτείνω, αν όντως αρνούνται να σου δώσουν αντίγραφο / σου παίξουν για να ακούσεις την ηχογράφηση, να πάρεις μια γραπτή τέτοια απάντηση (για να μην στα γυρίζουν μετά) και να κανεις καταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, στην οποία απαιτείται όλοι αυτοί που ηχογραφούν να το έχουν δηλώσει, όπως και το τι κάνουν με τις ηχογραφήσεις αυτές. Δεν είμια σίγουρος αν η αρχή απαιτεί να δίνεται πάντα το δικαίωμα στον πελάτη να ακούσει την ηχογράφηση, πάντως οι περισσότερες εταιρίες (που ηχογραφουν νόμιμα) έχουν τέτοιες προβλέψεις!
sam sam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 προτείνω, αν όντως αρνούνται να σου δώσουν αντίγραφο / σου παίξουν για να ακούσεις την ηχογράφηση, να πάρεις μια γραπτή τέτοια απάντηση (για να μην στα γυρίζουν μετά) και να κανεις καταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, στην οποία απαιτείται όλοι αυτοί που ηχογραφούν να το έχουν δηλώσει, όπως και το τι κάνουν με τις ηχογραφήσεις αυτές. Δεν είμια σίγουρος αν η αρχή απαιτεί να δίνεται πάντα το δικαίωμα στον πελάτη να ακούσει την ηχογράφηση, πάντως οι περισσότερες εταιρίες (που ηχογραφουν νόμιμα) έχουν τέτοιες προβλέψεις! τελικά εκεί απευθύνθηκα και έβγαλα άκρη, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα