Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν μου ειπαν τιμη για την ανακτηση..Μαλλον δωρεαν θα την εκανα αλλα εγω κραταω μια πισινη..

Αυτος μου ειπε οτι οταν εκανε φορματ τον 500αρι δεν το εβλεπε πουθενα ..ο συναδελφος του των βρηκε σαν δυναμικο μου ειπε χωρις αρχεια μεσα.Και λεω μηπως αυτοι κανανε την μ@λακια και χαθηκαν τα δεδομενα γιατι τωρα τον μετετρεψαν σε βασικο...Για να μπορεσουν να το δουν..

Τα σημαντηκοτερα αρχεια μου εχω σε σκληρο και στο φορητο οπως πτυχιακη..Θα αυτοκτονουσα αμα την εχανα σχεδον ετοιμη ειναι με μελετη μαζι...απλα κατι ταινιες και τετοια ηταν 200γιγα...

Αμα δε σου ειναι κοπος πειραματι σου και πες μου..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...είναι ΛΙΓΟΣ κόπος -το τονίζω διότι όντως είναι, άρα θέλει λίγο το χρόνο του- αλλά όπως είπα θα το κάνω και θα σου πω.

Και για την πτυχιακή σου, φρόντισε να κάνεις αντίγραφα (σε φλασάκι ή DVD ή εξωτερικό δίσκο) για να μη μπεις κι εσύ στη λίστα των όσων κατά καιρούς βλέπω να τραβάνε τα μαλλιά τους στα φόρουμ, ζητώντας βοήθεια επειδή την έχασαν...

Δημοσ.

...είναι ΛΙΓΟΣ κόπος -το τονίζω διότι όντως είναι, άρα θέλει λίγο το χρόνο του- αλλά όπως είπα θα το κάνω και θα σου πω.

Και για την πτυχιακή σου, φρόντισε να κάνεις αντίγραφα (σε φλασάκι ή DVD ή εξωτερικό δίσκο) για να μη μπεις κι εσύ στη λίστα των όσων κατά καιρούς βλέπω να τραβάνε τα μαλλιά τους στα φόρουμ, ζητώντας βοήθεια επειδή την έχασαν...

Κανω πολλα back up αλλα δεν εμπιστευομαι πολυ τα φλασακια και τους σκληρους δισκους...

Εχουν φτασει και στα υψη οι σκληροι να παρω ενα τερα εξωτερικο....

Δημοσ.

Τον εξωτερικό να τον εμπιστεύεσαι λιγότερο από τον εσωτερικό πάντως. Και βρίσκεις -ακόμη και τώρα- σχετικά φθηνούς εσωτερικούς (60-70 στο 1Τ)

Δημοσ.

Liver, δυστυχώς απ' ό,τι τσέκαρα, ΔΕΝ μπόρεσα να μετατρέψω βασικό σε δυναμικό, και να... χαθεί είτε το partition είτε τα δεδομένα του...(;!)

Έφαγα φλασιά μάλιστα, γιατί αυτή τη μετατροπή δεν την είχα κάνει ποτέ επί τούτου, αλλά κάποτε είχε τύχει, βάζοντας τον δίσκο σε άλλο PC, να έχει μετατραπεί από μόνος του σε δυναμικό (με τ' αρχεία εντός, να έχουν εξαφανιστεί). Πίστευα λοιπόν πως θα μπορούσα να αναπαράγω ο ίδιος αυτή την κατάσταση, όπως σου 'χα πει, και να δοκίμαζα με χρήση του Test Disk να δω αν υπάρχει περίπτωση ανάκτησης του partition...(=να ξαναγίνει δηλαδή ο δίσκος "όπως ήταν", με τ' αρχεία μέσα...). To fail δηλαδή συνίσταται στο ότι ΔΕΝ χάνονται τ' αρχεία και το partition, αν προσπαθήσεις να κάνεις τη μετατροπή σε δυναμικό, ο ίδιος. Τώρα τί διάλο συμβαίνει όταν το κάνει από μόνος του ο δίσκος, και πώς εξαφανίζονται τ' αρχεία,,,,,δεν καταλαβαίνω...

Τεσπα, για δοκίμασε μία με το Active File Recovery : κάνε ένα "Super Scan" με αυτό, και δες αν φαίνονται τ' αρχεία σου. Αν δεν φαίνονται....πάπαλα. Αν πάλι φαίνονται, θα βρούμε έναν τρόπο για ανάκτηση, κι ας μην σου περισσεύει ελεύθερος χώρος...

Δημοσ.

Τα σημαντηκοτερα αρχεια μου εχω σε σκληρο και στο φορητο οπως πτυχιακη..Θα αυτοκτονουσα αμα την εχανα σχεδον ετοιμη ειναι με μελετη μαζι...απλα κατι ταινιες και τετοια ηταν 200γιγα...

Για πτυχιακές, μελέτες και άλλες χρονοβόρες και απάλευτες εργασίες, ένα καλό backup είναι να τα ανεβάσετε στο Gmail σας (με απλή επισύναψη ή με το GMail drive), έτσι σε περίπτωση οποιασδήποτε αναποδιάς (πυρκαγιά, κλοπή, σεισμός κ.τ.λ) να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτές από παντού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...