Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol και γαμώ τις λύσεις του δώσατε μερικοί: "μην αγχώνεσαι με την εξεταστική"! Ε, πως δε το χε σκεφτεί και ο ίδιος νωρίτερα να μην αγχωθεί...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε και τι να του πούνε κάτσε και αγχώσου; Πάντως αυτό που έγραψε ένα παιδί για το ότι όσο διαβάζεις τόσο λιγότερο θα αγχωθείς έχει δίκιο.

Πάντως λογικό είναι όλοι το περναμε το άγχος, άλλοι λίγο άλλοι πολύ... Και εγώ για τον ίδιο λόγο τώρα έχω αρκετό άγχος αλλά το άγχος αυτό δεν είναι τόσο άγχος θα έλεγα αλλά αγωνία περισσότερο γιατί έχω βάλει όριο να έχω πτυχίο το Σεπτέμβρη.

Και επιμένω διάβασε διάβασε διάβασε.... Θα δεις ότι στο τέλος θα είσαι αγχωμένος λιγότερο γιατί θα νιώθεις ότι τα ξέρεις ούτως ή άλλως...

Δημοσ.

Αφου σαν λαλακες πριν 5-6χρ θελαμε να σπουδασουμε,να κανουμε φοιτητικη ζωη κ αλλες γνωστες π1πες τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε...Πως να μην αγχωθεις αμα μενεις στην αλλη ακρη της Ελλαδας και εχεις 2-3 μαθηματα και δεν σε περνανε?Ευκολο(οικονομικοσωματικα+ψυχικη οδυνη) ειναι να ταξιδευεις ανα σεζον για να πηγαινεις να σε κοβει ο καθε κομπλεξικος φαπιαρης?

Το θεμα μαγκες ειναι απο την αρχη να ησαστε οργανωμενοι(διαβασμα,παρακολουθησεις,εργασιες).Ετσι ΚΑΙ την σχολη βγαζεις ΚΑΙ φοιτητικη ζωη κανεις ΚΑΙ ουσιαστικες γνωσεις αποκτας.

Δημοσ.

lol και γαμώ τις λύσεις του δώσατε μερικοί: "μην αγχώνεσαι με την εξεταστική"! Ε, πως δε το χε σκεφτεί και ο ίδιος νωρίτερα να μην αγχωθεί...

Εδω που τα λεμε και η δικια σου λυση στο θεμα, μετραει...

Oh wait, περαστικος ησουν :)

Δημοσ.

Εδω που τα λεμε και η δικια σου λυση στο θεμα, μετραει...

Oh wait, περαστικος ησουν :)

Well played.

Δε νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω. Υποθέτω ο φίλος καταπιέζει τον εαυτό του έχοντας αρνητικές σκέψεις και φοβίες σχετικά με κάποιο ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις.

Το πως σταματάς να καταπιέζεις τον εαυτό σου, μόνο ο ίδιος μπορείς να το ανακαλύψεις, είτε φιλοσοφώντας το πρόβλημα μόνος σου είτε συζητώντας με κάποιον ειδικό. Αλλιώς το αποδέχεσαι και συνεχίζεις έτσι, μαθαίνοντας να ζεις με το άγχος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά συγνώμη που το επαναφέρω, αλλά αναφέρθηκαν στο συγκεκριμμένο νήμα το valmane... Το είχα πάρει στο παρελθόν 2 φόρες μόλις γιατί είχα ένα θέμα με τον ύπνο μια περίοδο και λόγω εξεταστικής ήθελα να σηκώνομαι πρωί... Για τον ίδιο λόγο σκέφτομαι να το παίρνω και τώρα... Η φαρμακοποιός τότε μου είχε πει ότι είναι ακίνδυνο.. Ισχύει όντως αυτό;

Δημοσ.

Όταν τα έπαιρνα και γω για τον ίδιο λόγο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αφού σε διαβεβαίωσε και η φαρμακοποιός μην

ανησυχείς. Και μέσα νομίζω το λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πχ ένα μήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν τα έπαιρνα και γω για τον ίδιο λόγο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αφού σε διαβεβαίωσε και η φαρμακοποιός μην

ανησυχείς. Και μέσα νομίζω το λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πχ ένα μήνα.

Σε ευχαριστώ.

Βασικά και μόνο στην ιδέα ότι θα παρω ένα ηρεμιστικό (όσο ήπιο-αθώο κι αν θεωρείται) με φοβίζει λίγο, έστω και για 2 φορές...

Εξάλλου δεν τρέχει και κάνας σοβαρός λόγος επειδή έχω ξεσκίσει το πρόγραμμα μου, θέλω να σηκώνομαι πρωί αντί για 3 το μεσημέρι... Αλλά πλέον δεν μπορώ να το φτιάξω οπότε...

Δημοσ.

Πραγματικά δεν είναι τίποτα, και μην νομίζεις ότι θα σου φέρει νύστα ή κάτι τέτοιο, απλά κάπως θα χαλαρώσεις.Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, αντί να πιεις το τσάι που είναι και πιο βαρύ απλά παίρνεις το χάπι, ίδια ουσία.

Δημοσ.

Το να θες να διώξεις το άγχος είναι σαν να θέλεις να τετραγωνίσεις τον κύκλο. Δεν γίνεται.

Πιες βαλεριάνες, τράβα μία, βγες τρέξε, μην το σκέφτεσε, πιες αλκοόλ, κάπνισε κανα ''τσιγαρο'', μασα τσίχλα, βγες για καφέ ίσως να σε ηρεμήσει για 2-3 ώρες, μετά όμως το άγχος πάλι εκεί θα είναι. Παθών.

Δημοσ.

Το να θες να διώξεις το άγχος είναι σαν να θέλεις να τετραγωνίσεις τον κύκλο. Δεν γίνεται.

Γίνονται και τα δύο. Τουλάχιστον το ένα και το άλλο παίζεται...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...