insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αν θες την γνωμη μου, απλά χαλάρωσε και σκέψου ένα ένα βήμα την φορά. δηλαδή έναν στόχο την φορά. [...] Γιώργος καραγκούνης.
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Και πως την παλεύεις?? εχω ξεκινήσει διαβασμα απο τωρα(εχουμε τουλαχιστον ενα μηνα μεχρι την εξεταστικη.και για να καταλαβεις παλιοτερα ξεκιναγα διαβασμα 2 βδομαδες πριν την εξεταστικη).ψαχνω σημειωσεις.εκανα εργασιες σε κανα 2 μαθηματα μπας κι πετυχω καλυτερο βαθμο.το κυνηγαω δυναμικά απ'ολες τις μεριες και ελπιζω για το καλυτερο.ετσι δεν μου βγαινει πολυ αγχος προς το παρον..
-nick- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Tο παθος για τις διακοπες Ειναι μεγαλυτερο απ'τις εξεταστικες
aris1986 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καταρχας θα σου ειναι δυσκολο και ακαταλαβίστικο αυτο που θα σου πω αλλα δεν πρεπει να αγχωνεσαι ποτε σε τπτ στη ζωη σου. Θα εισαι πιο παραγωγικός. Βεβαια ειναι δυσκολο για τον καθένα αλλα προσπαθησε να βρεις την χρυση τομή αγχους-χαλαρότητας. Και εγω αγχωθηκα στις σπουδες μου αρκετες φορές αλλα για μικρη διαρκεια. Ακομα και οταν μπαίναν θεματα ...ουτσα εφευγα με αμήχανο γελιο και κανοντας αστεία. Παντως την Σχολη την εβγαλα στα 4,5 χρονια απο 4 που ειναι προβλεπε!
xri_ni Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ότι κανείς με άγχος να ξέρεις ότι θα πάει χάλια....ποτέ δεν είχα άγχος σε όσες εξετάσεις κ αν εχω δώσει και πάντα μου βγαίνει σε καλό.μη φτάσεις όμως κ στο άλλο άκρο ε ...
RottenLungs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εγω έχω άγχος μόνο όταν πάω να πέσω το βράδυ πριν γράψω. Ούτε πριν το βράδυ, ούτε το πρωϊ, ούτε όταν γράφω. Μόνο όταν πάω να κοιμηθώ και αυτό γιατι μία γ@μημένη εξεταστική είχα πάθει ένα πράμα να μην μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα και μου έχει μείνει απο τότε σαν μνήμη. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Γιαυτό μερικά φυτικά φαρμακάκια ή τσάι βαλεριάνας κτλ .καλύτερα είναι ότι πρέπει. ΜΟΝΟ και μόνο το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι τα έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου να τα πάρεις σε περίπτωση που δεν σε πέρνει ο ύπνος, σου δημιουργεί μάι ασφάλεια, σε χαλάρωνει και σε πέρνει ο ύπνος χωρίς καν να τα πάρεις. Αααααα παιδιά και μάι συνταγή η οποία είναι ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ. Άμα δεν σας πιάνει ο ύπνο ΜΕ καμία παναγία να δείτε αυτήν την . The Turin Horse Εμένα προσωπικά μου άρεσε αλλα σε κάποια φάση έκλειναν τα μάτια μου και ήμουν με δύο καφέδες. Στην 2ρη ώρα με πήρε ο ύπνος στην καρέκλα. Είπα "Ας κλείσω μωρε λίιιιγο τα μάτια μου"... Δεν έχω ξανακοιμηθεί σε ταινία ποτέ.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εμενα που μου εμεινε ενα μαθημα και δεν μπορω να το δωσω με τις μεταρρυθμισεις που εγιναν.. Και ουτε ενα μαθημα μισο μονο το εργαστηριο..τηνθεωρια την περασα..Ηταν να το δωσω τωρα το γεναρη και ολο το εξαμηνο τους ρωτουσα αμα γινει αυτο και τον προισταμενο και την γραμματεια και μου ελεγαν πως ναι τωρα τελευταια βδομαδα πριν αρχισουν οι εξετασεις μας ειπαν οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο.. Μετα τι τους κανεις? τους το βαζεις ολο φωτια το μπο@δελο τους...
Locke_John Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εμενα που μου εμεινε ενα μαθημα και δεν μπορω να το δωσω με τις μεταρρυθμισεις που εγιναν.. Και ουτε ενα μαθημα μισο μονο το εργαστηριο..τηνθεωρια την περασα..Ηταν να το δωσω τωρα το γεναρη και ολο το εξαμηνο τους ρωτουσα αμα γινει αυτο και τον προισταμενο και την γραμματεια και μου ελεγαν πως ναι τωρα τελευταια βδομαδα πριν αρχισουν οι εξετασεις μας ειπαν οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο.. Μετα τι τους κανεις? τους το βαζεις ολο φωτια το μπο@δελο τους... τους το βαζεις. υπομονή...
RottenLungs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εμενα που μου εμεινε ενα μαθημα και δεν μπορω να το δωσω με τις μεταρρυθμισεις που εγιναν.. Και ουτε ενα μαθημα μισο μονο το εργαστηριο..τηνθεωρια την περασα..Ηταν να το δωσω τωρα το γεναρη και ολο το εξαμηνο τους ρωτουσα αμα γινει αυτο και τον προισταμενο και την γραμματεια και μου ελεγαν πως ναι τωρα τελευταια βδομαδα πριν αρχισουν οι εξετασεις μας ειπαν οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο.. Μετα τι τους κανεις? τους το βαζεις ολο φωτια το μπο@δελο τους... Να φανταστώ οτι είσαι σε ΤΕΙ. Εμείς στο Μετσόβειο (και νομίζω και σε όλα τα ΑΕΙ) είχαμε απο πάντα χειμερινά - εαρινά και μπορούσαμε να τα δώσουμε μόνο στην αντίστοιχη περίοδο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις, οχι τοσο αγχος για την εξεταστικη. Το καταλαβαινω ως ενα βαθμο, ειδικα αν μιλαμε για τελειωματα που υπαρχουν συνηθως καμποσες ακομα ενοιες που εξαρτωνται αμεσα απο τα αποτελεσματα της εξεταστικης. Η αν μιλαμε για κανα παλουκι μαθημα στο οποιο δωσατε ψυχη τε και σωματι για να το μελετησετε και φοβαστε οτι οι κοποι μπορουν να πανε χαμενοι αν απλως πεσει ασκηση απτο κεφαλαιο που δεν ξερετε καλα. Αλλα πραγματικα, προσπαθηστε να ελεγχετε παραπανω τον εαυτο σας, ΟΧΙ με ασκησεις/training, αλλα ψυχολογικα. Στο μελλον σας περιμενουν πολυ σημαντικοτερες ενοιες και αγχη απο την εξεταστικη και εκει θα πρεπει να ανταπεξερχεστε, διοτι ενδεχεται να μην υπαρχουν δευτερες ευκαιριες. Κι οταν λεω να ανταπεξερχεστε, εννοω απεναντι στον εαυτο σας, να μην τον αφηνετε να διαλυεται απο το αγχος. Αν σας διαλυει μια εξεταστικη, τοτε παρτε το αλλιως πριν βρειτε. Εγω αν εβλεπα οτι δε βγαινει ενα μαθημα η οτι αγχωνομαι πολυ για το διαβασμα του/την υλη του κλπ, απλα το παρατουσα και το εγραφα εκει που δε πιανει μελανι και πηγαινα για μπασκετακι, καφε η ποτο μεχρι αηδιας. Την επομενη/μεθεπομενη πηγαινα ανετος στην εξεταση, εδινα λευκη κολα, επαιρνα τα θεματα και προγραματιζα καλυτερα το διαβασμα μου για την 2η εξεταστικη η το επομενο 6μηνο. Ουτε αγχος ουτε τιποτα, σιγα να μη χαθει ο κοσμος επειδη κοπηκα σε 1-2-3-4-5-10 μαθηματα. Οκ αργησα να βγαλω λιγο τη σχολη μου, περιπου 2-2.5 χρονια.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Να φανταστώ οτι είσαι σε ΤΕΙ. Εμείς στο Μετσόβειο (και νομίζω και σε όλα τα ΑΕΙ) είχαμε απο πάντα χειμερινά - εαρινά και μπορούσαμε να τα δώσουμε μόνο στην αντίστοιχη περίοδο. Ναι αλλα αμα στα ΑΕΙ εισαι στο πτυχιο σου επιτρεπουν οταν εισαι 9ο να δινεις και το γεναρη του αερινου νομιζω... Και Σεπτεμβριο μπορεις να δινεις και τα εργαστηρια..Αλλα η μεταρυθμισεις γινονται επιλεκτικα...
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 μην αγχώνεσαι και άλλοι σπούδασαν και τώρα ειναι άνεργοι και ψωμολισάνε. Ολοι στον ιδιο βόθρο πλέουμε οπότε και να σπουδάσεις άνεργος και άφραγκος θα είσαι. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το, δες το σαν hobbie.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 μην αγχώνεσαι και άλλοι σπούδασαν και τώρα ειναι άνεργοι και ψωμολισάνε. Ολοι στον ιδιο βόθρο πλέουμε οπότε και να σπουδάσεις άνεργος και άφραγκος θα είσαι. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το, δες το σαν hobbie. Νομιζω οτι ειμαι λιγο απο τους τυχερους ο ο πατερας τους κανει παρομοιο επαγγελμα..και εχει κατι στημενο..δεν λεω οτι ειχα τετοια βλεψει αλλα οπως λενε στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι.. Εγω σπουδαζω Μηχανολογος Μηχανικος και ο πατερας μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων...
CtrlFreak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Okayyyy θα τον κάνω λάστιχο!! :mrgreen: Μόνο μην τυφλωθώ!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα