Nonos1981 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα Πριν λιγες μερες εστησα ενα νεο συστημα. Κρατησα το Tower και τον δισκο και αλλαξα Mainboard,CPU,RAM,Kαρτα γραφικων. Format ,,, Windows 7 64 bit. Εχω βαλει τα παρακατω. Mainboard:MSI 870A-G54 (FX) CPU:AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 8MB) Kαρτα γραφικων:Connect3D 6850 (PCI Express , 2GB) RAM:Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 Kit Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν εχω κανει σωστη επιλογη οσο αφορα την συμβατοτητα των κομματιων και αν ειναι αξιοπιστα.Η αληθεια ειναι οτι βιαστηκα να παω να τα αγορασω.Ολα εγιναν μπαμ μπαμ σε ενα απογευμα χωρις να το εχω ψαξει και πολυ. Το συστημα μετα και απο BIOS update λειτουργει μια χαρα. Εχω ακουσει τρελα πραματα και απλα θελω να δω τι παιζει. Ευχαριστω.
benign Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα ειναι το συστημα σου. Το τροφοδοτικο ειναι επωνυμο και ποιοτικο?
Nonos1981 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα ειναι το συστημα σου. Το τροφοδοτικο ειναι επωνυμο και ποιοτικο? Δεν γνωριζω μαρκα.500 watt ειναι.Και αυτο το κοιταξα γιατι η καρτα γραφικων θελει extra ρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα