Zandim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα αν εχετε εμπειρια απο κινητο 2sim με android να γραψετε εδω τις παρατηρησεις σας και τη συνολικη εμπειρια χρησης ενος τετοιου κινητου. Με ενδιαφερει η λειτουργια του gps και συγκεκριμενα με το προγραμμα cygic (σχετικα βαρυ), καθως και θεαση pdf (αρα αναλυση 800*480) χωρις να σερνεται το μηχανημα. Ιντερνετικη χρηση αν αντεχει καλο ειανι , κι ας μην εχει και flash δε με απασχολει καν. Μονο κανα email με νοιαζει να βλεπω με 2 συγκεκριμενς εφαρμογες που σιγουρα γινεται με οποιοδηποτε κινητο android. Οι αποψεις σας? Εχω ενα LG 2x το οποιο μπορω να πω οτι με καλυπτει.Για την ακριβεια με υπερκαλυπτει, διοτι η υπολογιστικη του ισχυς παει χαμενη, διοτι 3d παιχνιδια δεν παιζω.Χρησιμοποιω 3 συγκεκριμενες εφαρμογες που ειανι και πολυ ελαφριες. Το cygic που ειναι βαρυ παει νερο στο 2Χ, σε αλλα κινητα με επεξεργαστη 1ghz και απλη καρτα γραφικων παει σχετικα αργα αλλα παλευεται
zeus1984 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 παλικαρια ενδιαφερομαι και εγω για dual και android στο οποιο να μπαινει και το skype! δεν κατεχω πολλα πραματα! ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!
mertaghon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 παιδες τωρα θα βγει το σαμσουγκ προ το δικαρτο,με πληκτρολογιο,μικρη σχετικα οθονη κ 830αρι επεξεργαστη. ως εκει,αλλιως κανα alakatel για απλα πραματα παντα zandim δεν υπαρχει αυτο που ψαχνεις σε κατι επωνυμο κ δοκιμασμενο, στην ιαπωνια πχ υπαρχει..
Zandim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 το ξερω οτι δεν υπαρχει επωνυμο σε αυτο που ψαχνω. η ερωτηση μου ειναι αν καποιο απο τα κινεζικα που κυκλοφορουν κανουν για τη δουλεια που το θελω. εχω στα υπ οψην βεβαια οτι κατα το πασχα θα κυκλοφορησουν και τα επωνυμα
Crypton-R- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Από την Samsung θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy Y Duos, Galaxy Y Pro Duos και Star 3 Duos. Για Ιανουάριο είχανε πει αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Η τιμή μάλλον δεν θα ξεπερνάει τα 200 ευρώ.
Zandim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Από την Samsung θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy Y Duos, Galaxy Y Pro Duos και Star 3 Duos. Για Ιανουάριο είχανε πει αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Η τιμή μάλλον δεν θα ξεπερνάει τα 200 ευρώ. δε μου κανουν τα συγκεκριμενα. Θελω android και με καλη αναλυση. Κινητα 2 σιμ γενικως υπαρχουν πολλα. Το θεμα ειναι αν θα βγει κατι επωνυμο της προκοπης η να στραφω σε κινεζικο. Ελπιζω προς το πασχα να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο, αν και το βλεπω πως δε θα γιενι, αφου πιεζουν οι παροχοι κινητης...
Crypton-R- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Πάντως δεν θα σου πρότεινα κινέζικο γιατι έχουν υψηλό δείκτη SAR. Καλύτερα να περιμένεις για επώνυμο. Επίσης είναι και το Samsung I929 Galaxy S II Duos αλλά απ' οτι γράφουν θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα. http://www.gsmarena.com/samsung_i929_galaxy_s_ii_duos-4387.php
Zandim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το γνωριζω για το υψηλο sar και μπορω να πω οτι δε με ενοχλει πουλ διοτι τα κινητα μου εδω και 1-2 χρονια τα χρησιμοποιω αποκλειστικα με bluetooth, ενω πολυ λιγες ωρες την ημερα (ισως και καθολου) βρισκονται στην τσεπη μου η κοντα στο σωμα μου. Για το S2 Με διπλη σιμ το ειχα ξαναδιαβασει αλλα νομιζα οτι ειναι ραδιο αρβυλα. Αν εχει και σχετικα νορμαλ τιμη θα εινια ιδανικη αγορα Πρακτικα θελω ενα κινητο με οθονη 3.5-4 ιντσες με αναλυση 800*480 (αντε 480*320 συμβιβαζομαι) επεξεργαστη περιπου 1ghz (gpu δε με νοιαζει εκτος κι αν εχει και ics) και φυσικα 2 σιμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα