deadwar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 το προβλημα μου ειναι το εξης.ψαχνω καιρο για δουλεια και βρηκα τωρα κατι. αυτο το κατι ειναι να δουλεψω στα e-global.αυτο που μου ειπε ομως με κουφανε καπως και δεν ξερω τι να κανω.αυτο ειναι οτι μου ειπε οτι το αν θα μεινω θα εξαρτηθει απο το αν θα φερω κοσμο στο μαγαζι!!!ειμαι 25 χρονων και ολοι οι φιλοι που εχω δεν ασχολουνται με ιντερνετ καφε και τετοια!πως θα του φερω κοσμο;το βρισκω παραλογο καπως να εξαρτηθει το αν θα μεινω απο το αν θα φερω κοσμο!τι να κανω δηλαδη!να παω στα δημοτικα και στα γυμνασια και να βγαλω ανακοινωση!θα μας τρελανουν ρε γαμωτο!εσεις τι θα κανατε;μου ειπε οτι εχω 1 εβδομαδα να δουλεψω και αναλογα με τον κοσμο θα μεινω ή οχι!
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πες του να προσλάβει μαρκετίστα και εσύ ψάξε άλλη δουλειά, μην ασχοληθείς.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 θα σε πληρώσει όταν φέρεις κόσμο και μετά; χααχα γάμησέ τους! αν μπορείς να πας για καμιά βδομάδα και να την πληρωθείς, πάνε, αλλιώς ρίξε τα γαμοσταυρίδια σου και φύγε. αυτά δεν είναι δουλειές, και με το να δεχτείς τους δίνεις και θάρρος να συνεχίζουν το ίδιο βιολί
deadwar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 αφηστα να πανε ρε παιδια!δηλαδη ενταξει!για μαλακες ψαχνει!θα κανω αυτο που λετε. θα κανω την εβδομαδα και μετα αν δεν θελει φευγω.τουλαχιστον ειπε θα την πληρωσει. και η ειρωνια ειναι πως ο ιδιος οταν μου μιλουσε ελεγε οτι πλεον ειναι δυσκολοι οι καιροι,δεν μπαινει κοσμος,τα μικρα ερχονται με 1-2 ευρω και τετοιες ***ιες!αφου τα λες και μονος σου ρε φιλε οτι δεν τραβαει.εμενα τι μου λες να κανω;;;θα γινω ο χουντινι! απλα απελπιζομαι με αυτους ρε γαμωτο!ψαχνεις μια δουλεια και οταν λες οτι κατι βρηκες και πας να σου μιλησουν,σου λενε αυτες τις μαλακιες και μετα ξενερωνεις!ελεος!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ρε γάμα τους! δηλαδή όταν είχε δουλειά και το μαγαζί ήταν τίγκα σου έδινε περισσότερα χρήματα;
deadwar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τωρα θα παω να δουλεψω εκει.συγκεκριμενα σαββατο κυριακη θα παω απο ενα 2ωρο εκει να μου δειξουν το πως δουλευουν τα πραγματα και απο δευτερα θα με βαλει κανονικα και αναλογα το αν θα φερω κοσμο ή οχι θα εξαρτηθει το αν θα με κρατησει...!
Pantelwolf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 α, σταμάτησαν τις υπόλοιπες λαμογιές στην ηγκλομπαλ και πιασαν αυτές τώρα; Κρίμα που υπάρχει ακόμη τέτοια σάπια εταιρία.
scullyist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 "Aν θα μείνεις θα εξαρτηθει απο το αν θα φερεις κοσμο στο μαγαζι" "Αν θα φέρω κόσμο στο μαγαζί θα εξαρτηθεί από το αν σκοπεύεις να με πληρώνεις διπλό μισθό για την διπλή ιδιότητα/καθήκοντα μου" Αι σιχτίρ πια με τους 'έξυπνους'.
The_Judas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τα νετ καφέ είναι τελειωμένες επιχειρήσεις. Όσα δεν έχουν κλείσει ακόμη θα κλείσουν σε κάνα χρόνο. Πως θα φέρεις κόσμο σε νετ καφέ; Θα κάνεις στριπτίζ; Ακόμη και ο καλύτερος πωλητής δεν μπορεί να φέρει πελατεία σε μια εβδομάδα.
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 α είχα πάει και γω στα eglobal να δουλέψω και μένα με είχαν ξενερώσει με κάτι μαλακίες μην τους χέσω ακόμα τα θυμάμαι.. τέσπα, μαλακίες είναι αυτά που σου λένε. Πάνε δούλεψε, αν 8ες 8α περάσω εγώ καμιά μέρα και πες του, να έφερα την κοπέλα, μετράει για 10 επειδή είναι κουκλάρα... αστειεύομαι αλλά είναι πολύ μαλάκες πάντως αληθεια θα περάσω, στείλε μηνυμα
kuzko21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ε αμα θες παντως , αιντε ερχομαστε να παιξουμε κανα δυοωρο κανα lol που εχουμε και καιρο , ετσι για να κανουμε ζημια.
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ε αμα θες παντως , αιντε ερχομαστε να παιξουμε κανα δυοωρο κανα lol που εχουμε και καιρο , ετσι για να κανουμε ζημια. ναι ρε 8α ρ8ω κι εγω να σας γνωρίσω 8α χει πλακα, τους μαλάκες τους ξεφτύλες, θα τους πετάξουμε κανα δυευρω να πάρουν να φάνε στη 8εσσαλονίκη μιλάμε τώρα έτσι.. δεν πιστεύω να ειναι και Αθήνα τα eglobal και να μιλας για εκεί.. σε ποια περιοχή, καμάρα;
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ακόμη πληρώνεις εσύ ο ίδιος το μπλουζάκι σου; Ή κατάργησαν το e-global μπλουζάκι in general;
minaras_tio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τα εχω ξαναπει αλλα δε μπορω να μην τα ξαναπω: ποιος πουστης εδωσε το δικαιωμα στο καθε αρχιδι αφεντικο, να σου λεει σημερα, φερε μου κοσμο να σε κρατησω. Τι λες ρε πουστη; Φιλε πηγαινε,βριστον το πουστη να το ευχαριστηθεις,φτυστον και εφυγες. Καλα να περασεις στο μπινελικι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα