tsifotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ενα μπραβο στο αφεντικο απο μενα: Σου λεει ευθεως, απο την αρχη... "Φιλε μου, σαν εργοδοτης ειμαι καραγκιοζης. Γελαει ο κοσμος μαζι μου. Αν εισαι βουρλο ή πιο απελισμενος κι απο ισοβιτη ελα!" Τιμια και νοικοκυρεμενα! Οχι σαν κατι αλλους που τα παρουσιαζουνε στην αρχη παραμυθενια και μετα δειχνουνε τον πραγματικο τους εαυτο την πιο ακυρη στιγμη. Και παλι μπραβο!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πες του και εσυ, θελω 100 ευρω για καθε ατομο που θα σου φερω. Επισης οτι θελεις ασφαλεια, νυχτερινα, αργιες, ΣΚ και οτιδηποτε αλλο + φουλ κανονικη ασφαλιση. Σπασε πλακα τουλαχιστον. Αυτα ειναι για τον πουτσο, πραγματικα εγω θα εριχνα πολυ ειρωνια και ετσι. Ακους εκει, βρηκαμε τωρα.
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πες του σύμφωνοι, αλλά ότι το δικό σου όνομα θα μπει πρώτο στην ταμπέλα.
deadwar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 να στε καλα ρε παιδια με κανατε να γελασω.απο κερκυρα ειμαι εγω δυστηχως.το λεω για τα παιδια που νομιζαν οτι μενω σαλονικα.ειναι απελπιστικα λαλακες τελικα.τι να πω....
aledjo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 αυτο ειναι συνηθισμενο φαινομενο περισσοτερο στους dj! εχω ακουσει ισα με 10 φορες.... λες και γω αμα μπορουσα να μαζευο κοσμο, δε θα ανοιγα δικο μου μαγαζι, θα τους χαριζα σε αυτον
HERTHAN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επειδη ο αδερφος μου εχει ιντερνετ καφε ηθελα να πω πως ειναι απαραδεκτο να λεει το αφεντικο στον υπαλληλο να φερει κοσμο αλλιως θα σε διωξω. Δουλεια του αφεντικου ειναι να ειναι ενταξει σε ολες του τις υποχρεωσεις ( να μην τις αναφερω ολες τωρα ) οπως και το να φερνει κοσμο στο μαγαζι. Αν δεν μπορει ο ιδιος να φερει κοσμο στο μαγαζι ας το κλεισει να παει να κανει αλλη δουλεια. Τον υπαλληλο το παιρνεις γιατι δεν μπορεις εσυ να εισαι 24 ωρες το 24ωρο στο μαγαζι και θες καποιον να σε βοηθησει. Τωρα αν ο υπαλληλος εχει μεγαλο κοινωνικο κυκλο και θα σου φερνει κοσμο στο μαγαζι αυτο ειναι πολυ θετικο αλλα οχι και κριτηριο για να εξαρτηθει η παραμονη του στην επιχειρηση. Απο προσωπικη εμπειρια αυτο ειναι μια πολιτικη που ακολουθουν συνηθως οι καφετεριες και τα μπαρακια.Και παλι κακως.
kazak-hool Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ολοι μα ολοι ψαχνουν για μλακαες. και το χειροτερο ειναι οτι χρησιμοποιουν την λεξη (κριση ) για να δικαιολογηθουν. δεν μπορεις να κανεις τπτ. τελος
Dark_son20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 άρε pantelwolf τα καλύτερα χάνουμε πάντως να ξέρεις και να σε κρατήσει μη περιμένεις κανονικά ένσημα κτλπ όπως επίσης θα σου σπάσει τα νεύρα για τα αναλώσιμα. για την πολιτική της τρισμέγιστης εταιρίας!!! και θα στα κάνει μπλε άμα πχ λείπει ένα ευρώ από το ταμείο που φυσικά θα αφαιρεθεί από το μισθό σου χωρίς όμως να παίρνεις επίδομα ταμείου κτλπ και πολλές άλλες μαλακίες γιατί νομίζουν ότι είναι εταιρία τα καραγκιοζάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα